Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μαθε πρωτα τι ειναι αυτη η εβραικη <<πιστη>> η οποια ειναι μισελληνικη και μεχρι και σημερα βριζει τους Ελληνες και τους Ελληνες-κρητικους ητοι τους παλαιστινιους και δοξαζει τον περουσιο λαο του διαβολου ισραηλ πο τουε γενοκτονει συμφωνα με τις εντολες του ψευδοθεου τους που γραφονται και στην αισχρη μισελληνικη γενοκτονικη <<αγ(ρ)ια γραφη>>!
Που μεχρι και σημερα καταριεται και αφοριζει τους αγωνιστες του 1821 που δε θα υπηρχες αν δεν πολεμουσαν!

Αν δεν σου εκαναν πλυση εγκεφαλου απο νηπιο με αυτες τις εβραικες μησελληνικες μπουρδες δημερα δε θα κοιμοσουν!

Αυτα που ακουσες δεν ειναι τιποτα!

Το θεμα ειναι "Ελλάδα...Αγανακτησμένοι στο Σύνταγμα.........σκυτάλη από Ισπανία"

εχεις κατι να πεις επ'αυτου;

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
μπορεις να ανγνωριζεις οποιο θεο θελεις.να μαθεις να σεβεσαι ομως και την πιστη των αλλων.

Μαθε πρωτα τι ειναι αυτη η εβραικη <<πιστη>> η οποια ειναι μισελληνικη και μεχρι και σημερα βριζει τους Ελληνες και τους Ελληνες-κρητικους ητοι τους παλαιστινιους και δοξαζει τον περουσιο λαο του διαβολου ισραηλ που τους γενοκτονει συμφωνα με τις εντολες του ψευδοθεου τους που γραφονται και στην αισχρη μισελληνικη γενοκτονικη <<αγ(ρ)ια γραφη>>!
Που μεχρι και σημερα καταριεται και αφοριζει τους αγωνιστες του 1821 που δε θα υπηρχες αν δεν πολεμουσαν!

Δεν ξερετε τιποτα!
Θυματα πλυσης εγκεφαλου ειστε και απο νηπιακη ηλικια!

Αν δεν σου εκαναν πλυση εγκεφαλου απο νηπιο με αυτες τις εβραικες μησελληνικες μπουρδες σημερα δε θα κοιμοσουν!

Επισκέπτης
Μαθε πρωτα τι ειναι αυτη η εβραικη <<πιστη>> η οποια ειναι μισελληνικη και μεχρι και σημερα βριζει τους Ελληνες και τους Ελληνες-κρητικους ητοι τους παλαιστινιους και δοξαζει τον περουσιο λαο του διαβολου ισραηλ πο τουε γενοκτονει συμφωνα με τις εντολες του ψευδοθεου τους που γραφονται και στην αισχρη μισελληνικη γενοκτονικη <<αγ(ρ)ια γραφη>>!

Αν δεν σου εκαναν πλυση εγκεφαλου απο νηπιο με αυτες τις εβραικες μησελληνικες μπουρδες δημερα δε θα κοιμοσουν!

τι σχεση εχουν ολα αυτα?γιατι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα?μπορει να ειμαι μουσουλμανα.αυτο δε σημαινει οτι μ'αρεσει να βριζουν τα ιερα και τα οσια οποιασδηποτε θρησκειας.

ειναι εντελως οφ-τοπικ αλλα σαμπως τα δικα του ποσταρισματα δεν ειναι?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
 δυστυχως εχω αρρωστες καυλες αποψε και θα ασχοληθω μαζι σου

αυτο το θρεντ δεν θα το καπελωσεςι με τις μαλακιες σου

παντα θα ποσταρω μετα απο σενα

μισο να βαλω τσιπρο

Ασε τις μαλακιες λοιπον και βουλωσε το!
Απετυχες ακομα και στη λασπολογια.

Εκτος απο ενθελληνας εισαι και βλακας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι σχεση εχουν ολα αυτα?γιατι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα?μπορει να ειμαι μουσουλμανα.αυτο δε σημαινει οτι μ'αρεσει να βριζουν τα ιερα και τα οσια οποιασδηποτε θρησκειας.

Kαλα καθεσαι και απαντας σε αυτον τωρα?

μου κανεις πλακα ετσι?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ καταλαβες να το παιρνω προσωπικα?υπενθυμισα οτι οφειλουμε σεβασμο στην οποιαδηποτε πιστη των αλλων.ε ρε πουστη οτι να 'ναι εδω μεσα.

προσεχε πως μιλας στην δρομα.

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• __1_~1[1].JPG
    __1_~1[1].JPG
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 22

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Εβραιοχριστιανισμος
Ισλαμ
Βουδισμος

Και ολες αυτες οι σινο-εβραικες κρυπτοσιωνιστικες απανθρωπες θρησκειες τον ιδιο ψευδοθεο γενοκτονο εγκληματια εχουν.
Τον γιαχβε ΓΧΒΧ η σιν-σιων κλπ κλπ......

Αλλο θεμα αυτο,απαντησα απλως στον αλλο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαλα καθεσαι και απαντας σε αυτον τωρα?

μου κανεις πλακα ετσι?  :grin:

Βρε γαμημενο μπασταρδο γαμηδι μην ξαναπροσπαθησεις να μου ριξεις λασπη,βουλωσε το εβραιοκυπατζη πρακτορισκε της φαπας!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εβραιοχριστιανισμος
Ισλαμ
Βουδισμος

Και ολες αυτες οι σινο-εβραικες κρυπτοσιωνιστικες απανθρωπες θρησκειες τον ιδιο ψευδοθεο γενοκτονο εγκληματια εχουν.
Τον γιαχβε ΓΧΒΧ η σιν-σιων κλπ κλπ......

Αλλο θεμα αυτο,απαντησα απλως στον αλλο.

μπλα μπλα μπλα ασχετο με το θεμα

επι του θεματος;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως coca cola, tax free μάλιστα.

οεο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρε γαμημενο μπασταρδο γαμηδι μην ξαναπροσπαθησεις να μου ριξεις λασπη,βουλωσε το εβραιοκυπατζη πρακτορισκε της φαπας!

ελα γαμω τον ποσειδωνα σου

τον παλιοκαργιολη
ΠΑΡΕ ΡΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• uknownflag.jpg
    uknownflag.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 46

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές