Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  χμμμμ δυσκολο να μην....

εδω μας απειλουνε ρε συ

"φυρι φυρι το πατε για Εμφυλιο ορισμενοι..."

αρα αυριο θα πεσει πολυ ξυλο,ειναι αποφασισμενοι μεχρι και εμφυλιο
  δεν υποχωρουνε,αφου στο λενε ανοιχτα

τι αλλο να μας πουνε δηλαδη;

ή μνημονιο 2 ή εμφυλιος

καλα το ειπες

μα δεν το παει κανείς.
μόνο του πάει.

έχεις δει πολλές χώρες να κυβερνάει το 20 25 % και να μη γίνεται εμφύλιος στο τέλος;
εδώ το 2008 κάηκε η Αθήνα και ο κωστάκης πήρε 34.
αυτοί εδώ με 25 τι περιμένουν ακριβώς;
να περάσουν όλα ντουκου;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ανεξαρτητοποιείται από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Λιάνης με μια σκληρή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής στην οποία σημειώνει ότι κρύβουν από το λαό την αλήθεια και ότι ένας χρόνος θυσίες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, ενώ το μεσοπρόθεσμο είναι κομμάτι ενός φαύλου αδιέξοδου κύκλου και δεν μπορεί να το ψηφίσει.

«Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε. Αποτύχαμε κι έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από το λαό συνεχώς», αναφέρει χαρακτηριστικά και κάνει λόγο για «φαύλο κύκλο» και για «μάταιες θυσίες του λαού», υπογραμμίζοντας ότι αποφάσισε να παραιτηθεί «με πάρα πολύ λύπη».

Τονίζει παράλληλα ότι «το μεσοπρόθεσμο σημαίνει επιπρόσθετα απίστευτα βάρη για τους αδύναμους και τους μη έχοντες» και προσθέτει: «Αυτά τα μέτρα θέλουν σπλάχνα τίγρης για να τα ψηφίσεις. Κι αυτά δεν τα διαθέτω».

Ο Γιώργος Λιάνης τονίζει ότι η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με στόχο τη συναίνεση ναυάγησε και ότι «θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε πράγματι 3-4 βουλευτές κάθε φορά να σώζουμε τη χώρα. Αλλά το υπέροχο απέχει ένα βήμα από το γελοίο».

Ο βουλευτής αναφέρεται εκτενώς στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φλώρινας και δηλώνει:
«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους Ελληνες και τους συμπατριώτες μου. Τους στερήσαμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Κλείνοντας την επιστολή του, εξηγεί ότι δεν παραιτείται από την κοινοβουλευτική του έδρα διότι «δεν ταιριάζει ούτε στα προσωπικά μου πιστεύω ούτε στο φρόνημα των ακριτών κατοίκων της Φλώρινας να ορίσω εγώ το νέο βουλευτή της Φλώρινας. Αυτό θα γίνει στις προσεχείς εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές από το λαό της Φλώρινας».

Ενώ γνωστοποιεί ότι θα επιστρέψει στη δημοσιογραφία «και πιστεύω ότι από κει θα βοηθήσω και την Ελλάδα και την πατρίδα μου περισσότερο».

«Σας εύχομαι καλή επιτυχία, και το λέω αυτό με συγκίνηση μετά από συνοδοιπορία είκοσι δύο ολόκληρων χρόνων», καταλήγει ο Γιώργος Λιάνης.

Η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ πλέον είναι 155 βουλευτές.
Στην κυβέρνηση επικρατεί έντονος προβληματισμός για την  Τετάρτη, που θα συνεδριάσει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές επισημαίνουν με νόημα ότι «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου…».

Παράλληλα, σύμφωνα με το protothema, ετοιμάζεται νέα επιστολή διαμαρτυρίας, όπως είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες με τους «16» προς τον πρωθυπουργό.

Της παραίτησης Λιάνη, είχε προηγηθεί η παραίτηση του πρώην βουλευτή και υπουργού, Αντώνη Κοτσακά, από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος και πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη και με κοινοποίηση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι παραιτείται από το "τέως ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας εξ αρχής ότι δεν φεύγω εγώ από το κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ".

Επίσης, το πρωί της Τρίτης, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
 ακους εκει "Το πατε για Εμφυλιο..."

προς τι η εκπληξις?

ποσο καιρο τα λεγαμε για το θρασσος και την αλλαζονεια των ΠΑΣΟκων?

απο τη μια βγαινει η Λουκα και λεει οτι τα 540euro ειναι καλος μισθος και να τους ευγνωμονουμε κι ολας

απο την αλλη βγαινουν και λενε οτι δημοκρατια ειναι να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να τους ελεγχει κανεις

και τωρα σου λενε οτι αμα τολμησεις  να αντιδρασεις θα αιματοκυλισουν τη χωρα....

δε θα συγκρινω με τη χουντα.....σαφως και οι τωρινοι ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ χειροτεροι....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα δεν το παει κανείς.
μόνο του πάει.

έχεις δει πολλές χώρες να κυβερνάει το 20 25 % και να μη γίνεται εμφύλιος στο τέλος;
εδώ το 2008 κάηκε η Αθήνα και ο κωστάκης πήρε 34.
αυτοί εδώ με 25 τι περιμένουν ακριβώς;
να περάσουν όλα ντουκου;

θα μιλησει ο τσακ νορις αυριο  :rockon:

URL]]

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ρε παιδιά, μακάρι αυτό να οδηγήσει σε κάθαρση. Προφανώς και πρέπει να φάνε ξύλο όσοι κλέψανε και μετά να βγούν οι περιουσιες τους στο σφυρί για να καλύψουμε τα χρέη. Και προφανώς θα υπάρξει αυτοδικία από τη στιγμή που η δήθεν δικαιοσύνη καλύπτει τους αλήτες

Υπάρχει όμως κάποιο σχέδιο η απλά καταστρέφουμε?

Τέλος, υπάρχει κάποιο σχέδιο για τους κλεφτες συνδικαλιστές η τη γλιτώσανε?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Θελω να πω οτι τον Δεκεμβρη πχ η ΕΛΑΣ ειχε ηττηθει ΠΟΛΙΤΙΚΑ το ιδιο βραδυ που δολοφονηθηκε ο Γρηγοροπουλος.

Κατι που ΔΕΝ συμβαινει τωρα(δεν αναφερομαι στην ΕΛΑΣ ειδικα,αλλα γενικοτερα),επιπλεον οι"αγανακτισμενοι"εχουν μπερδεψει εντελως το πραμα και ΙΜΟ προς το χειροτερο κιολας.

Μπαχαλα για ποιον και γιατι ΤΩΡΑ?

και αν ηττηθηκε πολιτικα εκεινο το βραδυ,ποιο το κερδος;

οι αγανακτισμενοι εφεραν τα πραματα εδω που βρισκονται,σε αυτο το σημειο,μην το ξεχνας

μπαχαλα δεν εχει αυριο,κατηγορηματικα και τελειωτικα

απλα οι προδοτες δεν θα μπουν στην Βουλη

επιδειξη δυναμης και προβα τζενεραλε θα ειναι

αν ομως "το πανε για Εμφυλιο" και προβαρουν αντιδρασεις,θα καει το πελεκουδι

ολοι τους και ολοι μας...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
 χμμμμ δυσκολο να μην....

εδω μας απειλουνε ρε συ

"φυρι φυρι το πατε για Εμφυλιο ορισμενοι..."

αρα αυριο θα πεσει πολυ ξυλο,ειναι αποφασισμενοι μεχρι και εμφυλιο
 δεν υποχωρουνε,αφου στο λενε ανοιχτα

τι αλλο να μας πουνε δηλαδη;

ή μνημονιο 2 ή εμφυλιος

καλα το ειπες

Χαλάρωσε, πολύ τα δραματοποιείς τα πράγματα..

Και να γινει αύριο κάτι, εσωτερικό-οικογενειακό διπλό θα πέξετε: η μεγάλη δημοκρατική παράταξη vs θυγατρική δημοκρατών.

Ή μήπως η ΠΑΣΟΚΑΡΑ δεν εξέφρασε ΑΠΟΛΥΤΑ αυτά που εκφράζουν σήμερα οι "δημοκρατικότεροι των δημοκρατών"; Με τα ίδια συνθήματα, με τους ίδιες μεθόδους, με την ίδια ιδεολογία, με τους ίδιους εχθρούς, με τους ίδιους φίλους κτλ κτλ κτλ Και κυριαρχόντας στη χώρα, την οδήγησε μέσω της προσχεδιασμένης προδοσίας στην κατάρρευση.

Αν ποτέ γίνει εμφύλιος (που δεν πρόκειται) θα είναι δημοκράτοπακιστανοί vs εθνικιστών. Keep it in mind και μη χαλιέσαι με τα αδέλφια σου τα πασόκια γιατί μπορεί και να τους χρειαστείς..

Επισκέπτης
μα δεν το παει κανείς.
μόνο του πάει.
Ο Γκαμπα εννοει-επειδη ειχαμε μια συνομιλια πιο πριν-οτι το ποστ του Βολταιρου περι εμφυλιου κλπ μπορει να διαβαστει και σαν προειδοποιηση,εκτος απο προφητεια δλδ.

Σε στυλ"Καραμανλης η τανκς"κι ετσι.

Αυτο ειναι δικια μου ιδεα,οχι τιποτε αλλο αλλα για να αναλαμβανω και τις ευθυνες μου για οτι λεω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο Γκαμπα εννοει-επειδη ειχαμε μια συνομιλια πιο πριν-οτι το ποστ του Βολταιρου περι εμφυλιου κλπ μπορει να διαβαστει και σαν προειδοποιηση,εκτος απο προφητεια δλδ.

Αυτο ειναι δικια μου ιδεα,οχι τιποτε αλλο αλλα για να αναλαμβανω και τις ευθυνες μου για οτι λεω.
εγώ λέω ότι εάν δώσουν εντολή να πεσουν ψιλές απο τα στρουμφ θα γίνει της κολάσεως.
επισης εγώ λεω ότι εάν έχουν αποφασίσει να μπουν στη βουλή και στους αγανακτισμένους υπάρχει γραμμή να μη μπουν τα εξής μπορούν να γίνουν.
να γίνει της κολάσεως πριν μπουν.
να γίνει της κολάσεως για να βγουν.

θυμήσου το "ελεύθεροι πολιορκημένοι".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γκάμπα άρχισαν και φοράνε τις πάνες....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει την Τετάρτη, κατόπιν αιτήματός του, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επισκέπτης

Έλα??
Που είν'αυτό??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom