Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οταν θα ρθει εκεινη η ώρα δε θα μπορείς να καταλάβεις ποιός ξεκίνησε τι......
μακάρι να μην έχουμε αύριο θύματα.
βεβαίως το θεωρώ απιθανο.

Κι εγώ το θεωρώ απίθανο.

Βέβαια μια αιφνιδιαστική ειρηνική κατάληψη της Βουλής και 5-6 μεγάλων καναλιών αλλά και κάποιων επαρχιακών και μετάδοση μηνυμάτων στο λαό θα ήταν μια πολύ-πολύ καλή ιδέα για την προώθηση του κινήματος.

Επίσης αφισοκόλληση και φυλλάδια στο δρόμο θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Αλλά αυτά θέλουν οργάνωση.

Α, και κάτι άλλο. Θέλει να λένε πράγματα οι ανακοινώσεις στα κανάλια. Να προτέινουν λύσεις ή τουλάχιστον τρόπους διαμαρτυρίας οι αφίσες και τα φυλλάδια. Όχι μαλακίες του ελέους (βλέπε υπογραφή μου)

Επισκέπτης
Λοιπόν μάγκες.....νομίζω το παραχέσατε και το τραβήξατε αρκετά το σκοινί......σήμερα είδα στο δρόμο κάτι κωλοαφίσες που λέγανε "15 Ιουνίου να περικυκλώσουμε τη βουλή" ή ότι στο διάολο γράφνε.....δε φτάνει που το έχετε κάνει club το Σύνταγμα εδώ και 20 μέρες...τώρα πάτε και στη  βουλή......οκ,ελπίζω να ενεργήσουν οι μπάτσοιμ,και να συλλάβουν μερικούς για παρδειγματισμό,έεντελώς τυχαία....

Όπως και να'χει αποδοκιμάστε τις ενέργειες,των αγανακτιζμένων σκίζοντας,φτύνωντας,πετόντας νερό,κτλ πάνω στις προκηρύξεις τους........να δείξουμε στους clubbers του Συντάγματος,ότι υπάρχουν άτομα που δεν γουστάρουν τις ενέργεις τους ;-)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αβραμη ασε τους αγανακτισμενους και γινε Supporter της ΑΕΚ.ενα διακοσαρι θα δωσεις μονο και θα εχεις πολλα προνομια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
Δεν ξέρω για εσάς. Εγώ πάντως θα κατέβω συνοδεία

AmericanStaffordshireTerrier1.jpg
Ο Νεοέλλην διέρχεται το μετέωρο βήμα του πελαργού.

Επισκέπτης
Αβραμη ασε τους αγανακτισμενους και γινε Supporter της ΑΕΚ.ενα διακοσαρι θα δωσεις μονο και θα εχεις πολλα προνομια.

Εγώ τα συνδυάζω όλα....έχω κάλτσες της ΑΕΚ,παπούτσια του ΠΑΟΚ,σώβρακο του ΠΑΟ,φανέλα του ΟΣΦΠ,και σορτσάκι του ΟΦΗ :dancing: :dancing: :dancing:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 Λες να φερω το Ροτ;

Καλη ιδεα

Οπου τα κλεισει τα τσαουλια,παει για γενικη επισκευη

να φέρω μια θηλυκιά πουτανίτσα που κυκλοφορεί αδέσποτη στην γειτονιά να δούμε αν θα έχει κέφια να κυνηγάει κόσμο.. θα το ρίξει στο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: και θα τα ξεχάσει όλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Α ξέχασα...έχω και ένα στρινγκ της Παναχαϊκής......να το φορέσω σε κανένα πάρτυ με τους αγανακτισμένους λέτε;;;;; :think:

Επισκέπτης
Με μουτζες και πανηγυρια στο Συνταγμα δε βγαινει τιποτα. Ντου στη βουλη θελει και στις τραπεζες, εφοριες και στα κωλοκαναλα.

Επισκέπτης
Με μουτζες και πανηγυρια στο Συνταγμα δε βγαινει τιποτα. Ντου στη βουλη θελει και στις τραπεζες, εφοριες και στα κωλοκαναλα.

Και μετ΄λα θα γίνουμε μια ωραιότατη ζούγκλα,και θα εκλέξουμε για πρωθυπουργό τον ταρζάν με το στρινγκάκι της ΑΕΚ,για να χαρεί και ο μάστερ :-)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εκτός εκτός είπαμε εάν βαρέσεις μπουκέτο στο στοματάκι   :grin:

Σωστός;

εαν ξερεις πως να το κανεις,εχει καλως
 αλλιως θα το κλαις με μαυρο δακρυ..

να φέρω μια θηλυκιά πουτανίτσα που κυκλοφορεί αδέσποτη στην γειτονιά να δούμε αν θα έχει κέφια να κυνηγάει κόσμο.. θα το ρίξει στο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: και θα τα ξεχάσει όλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και το περασες το Ροτ μου ρε;τραμουντανα σαν τα μουτρα σου;
 δεν τον χωνει οπου να'ναι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 και το περασες το Ροτ μου ρε;τραμουντανα σαν τα μουτρα σου;
 δεν τον χωνει οπου να'ναι

καλά αμα την δεί αυτήν την πουτανίτσα θα λαλήσει.. εχει κάψει πολλές σκυλίσιες καρδιές στην περιοχή ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η κουφαλίτσα μου κοστίζει 10 κιλά σκυλοτροφή την βδομάδα (με την εκάστοτε παρέα της βεβαίως) αλλά είναι κούκλα.. θα λαλήσει ο ρότης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
200 μόνο το διαρκείας; Πλάκα κάνεις... :think:
δεν ειναι διαρκειας ειναι συνδρομη για να εισαι μελος.Δινεις 200 και αποκτας πολλα προνομια.Μπορεις να πηγαινεις στις εγκαταστασεις,να βλεπεις τους παιχτες,να μιλας μαζι τους,να πηγαινεις στα αποδυτηρια των γυναικειων ομαδων,να κανεις μπανιο με τις παιχτριες,και πολλα αλλα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ναι...ταυτόχρονα στις πλατείες θα δημοπρατούνται διαφόρων ειδών "συστήματα αυτοάμυνας"...

Συνημμένα

• guns.png
    guns.png
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
δεν ειναι διαρκειας ειναι συνδρομη για να εισαι μελος.Δινεις 200 και αποκτας πολλα προνομια.Μπορεις να πηγαινεις στις εγκαταστασεις,να βλεπεις τους παιχτες,να μιλας μαζι τους,να πηγαινεις στα αποδυτηρια των γυναικειων ομαδων,να κανεις μπανιο με τις παιχτριες,και πολλα αλλα.

Να σε σηκώνουν και να σε κουβαλάνε οι cheerleaders επιτρέπεται;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Να σε σηκώνουν και να σε κουβαλάνε οι cheerleaders επιτρέπεται;;;;
Δεν εχουμε τσιρλιντερς τυπε.για σενα θα κανονισω με τον Δελλα και τον Ντιοπ,να σε κουβαλησουν να σε πανε οπου θες.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Να τις  :knockinb: και να φωνάζεις "Έτσι  :fuck1: ο Πειραιάς" επιτρέπεται? :tooth:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom