40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Σιγά μη τους ρωτούσαν κιόλας...τι έγινε αγανακτισμενόπουλα....
τελικα πέρασε και το μνημόνιο 2 :-
μαλακιες στα αρχιδια τους σας εχουν γραψει.
Σιγά μη τους ρωτούσαν κιόλας...τι έγινε αγανακτισμενόπουλα....
μα τι να απαντήσω; για το αν ειναι πρόβλημα ο Βουλγαράκης ή η φάρα;Ναι ρε φίλε, ξέρω.Σε ρωτάω όμως κι εγώ κάτι και αντί να πεις 5 λέξεις, κάνεις ερώτηση.
Φύγε άφοβα.![]()
η "καυτή πατάτα" δεν "έσκασε" σε κανενός τα χέριαΟ χοντρός...το είπε ξεκάθαρα.
θα σας γαμήσω.
Και το είπε, όχι επειδή είναι τίμιος, αλλά επειδή ΔΕΝ ήθελε να ξαναβγει, ΔΕΝ ήθελε να καθαρίσει τα σκατά, γιαυτό και έκανε και πρόωρες εκλογές άλλωστε.
Ήξερε ότι τα ζώα θα χάψουν τα παραμύθια του GAP και ότι η καυτή πατάτα θα έσκαγε σε αλλουνού τα χέρια.
Ο χοντρός...το είπε ξεκάθαρα.
θα σας γαμήσω.
Και το είπε, όχι επειδή είναι τίμιος, αλλά επειδή ΔΕΝ ήθελε να ξαναβγει, ΔΕΝ ήθελε να καθαρίσει τα σκατά, γιαυτό και έκανε και πρόωρες εκλογές άλλωστε.
Ήξερε ότι τα ζώα θα χάψουν τα παραμύθια του GAP και ότι η καυτή πατάτα θα έσκαγε σε αλλουνού τα χέρια.
τι έγινε αγανακτισμενόπουλα....
Σιγά μη τους ρωτούσαν κιόλας...![]()
![]()
Νομίζω ότι δεν είμαι αυτός που έδωσε τη λάθος πληροφόρηση (αν είναι λάθος).Για πες και εσυ ρε παπατζή ποτε περασε;
ΜΑς λένε τα οικονομικά ο Πύρκαυλος με το Φιντέλ και το Βολταίρο
Κάνει πρόγραμμα ο Περσόνας
Βάνουμε το Βλαχογιώργη στο ΣΔΟΕ
Το Μοϊκανό στο Κοιωνικής Προνοίας , για να μη φτάκουμε στο όριο
Και πάμε με το συμπούρδελο κόμμα στο κουρμπέτι να κυβερνήσουμε το μπουρδέλο που λέγουται GREECE
Κανουμε και απανάστασις άμα λάχει
Αλλιώς μη γαμιέστε !
Από όσα μας βρίσκουνται περνάμε
Τέλος !
εσυ θα πας στο τουρισμουτι εγινε ρε πουστη, στην απεξω εγω και ο γκαμπα. καλα κανω και παω τα ταξιδακια μου. θα σας δειξω εγω >![]()
εσυ θα πας στο τουρισμου![]()
τι εγινε ρε πουστη, στην απεξω εγω και ο γκαμπα. καλα κανω και παω τα ταξιδακια μου. θα σας δειξω εγω >![]()
οχι ρε παιχτη,εμεις καλυτερα στην απεξω
αμα στραβωσει και με τουτους,τι καλυτερο να κυνηγαμε Περσονα,Βολταιρο,Μοικανο και
Βλαχογιωργη με τις ματσετες....![]()
![]()
... και γεμισμένα με χοντρό αλάτι...
καλυτερα με αυτο....
![]()
απο τις επομενες αγορες μου,τα εμπροσθογεμη...Υπαρχει και εταιρια η Pedersoli ( ριξε ενα ματι να δεις τι κουκλια εχει
)
ενα τρομπονι λοιπον που τα ριχνει ολα...σκαγια,βοτσαλα,αμμο,καρφια,αλυσιδες αλατια χοντρα,οτι γουσταρεις,
αναλογα τον στοχο...
ετσι που το πατε ρε μαλακες, θα μπει και ο lakis να ποσταρει τα γκανια του...Έχω καλύτερο:
![]()
ετσι που το πατε ρε μαλακες, θα μπει και ο lakis να ποσταρει τα γκανια του...![]()
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άμα τραβήξει την πιστολοειδή λαβή ο λάκης τρέχουμε λέμεεεεεεεε
αποσυνδεση στο καπακι,λεμε...αχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άμα τραβήξει την πιστολοειδή λαβή ο λάκης τρέχουμε λέμεεεεεεεε