περιμενω την αυτονομια της νοτιας Μακεδονιας
Μπορείς από τώρα να πας στα Σκόπια, μιλάν Ελληνικά
περιμενω την αυτονομια της νοτιας Μακεδονιας
Ναι το έγραψα όντως κάπως.
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι όχι, απάντησα πιο γενικά.
Μπορεί να είναι νετ και να έχουμε 'εκτεθεί' ειδικά μέσα εδώ, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να υιοθετούμε συμπεριφορές του στυλ 'ξέρω τι κάνεις παπάρι', ειδικά από άτομα που δεν τους ταιριάζει κάτι τέτοιο και μπορούν με επιχειρήματα να αποστομώσουν τον άλλον.
καταραμενοι ιμπεριαλιστεςΜπορείς από τώρα να πας στα Σκόπια, μιλάν Ελληνικά![]()
καταραμενοι ιμπεριαλιστες
αλλα παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ειναι
γι αυτό σας λέω....
τα μάιντ γκέιμς στο νετ είναι μπιγιόντ γιορ λίγκ.
πρόχειρα.
ούτε ξέρω προσωπικά τον πχ75 ούτε για τις πουτανότσαρκες του. α ούτε και τον χώνη.
ααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα
είναι γνωστό αλλωστε οι γυναίκες μόλις μυριστούν δολοπλοκία και ίντριγκα πέφτουν να καταδικάσουν και μετά ρωτάνε τι έγινε για πες;
ααααααααχχααχαχαχχαχαχαχααχαχα μέγιστο κακό να θεωρείς μικρή το νετ πιο σημαντικό απ αυτό που είναι....
σε λίγο είστε ικανές να ζητήσετε στο ιππότη να μου κάνει μήνυση που τον απειλώ να τον κοπανήσω στο προσωπικό του περιβάλλον εργασίας.
ιπποτη κρύψου ερχομαααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
γι αυτό σας λέω....
τα μάιντ γκέιμς στο νετ είναι μπιγιόντ γιορ λίγκ.
πρόχειρα.
ούτε ξέρω προσωπικά τον πχ75 ούτε για τις πουτανότσαρκες του. α ούτε και τον χώνη.
ααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχα
είναι γνωστό αλλωστε οι γυναίκες μόλις μυριστούν δολοπλοκία και ίντριγκα πέφτουν να καταδικάσουν και μετά ρωτάνε τι έγινε για πες;
ααααααααχχααχαχαχχαχαχαχααχαχα μέγιστο κακό να θεωρείς μικρή το νετ πιο σημαντικό απ αυτό που είναι....
σε λίγο είστε ικανές να ζητήσετε στο ιππότη να μου κάνει μήνυση που τον απειλώ να τον κοπανήσω στο προσωπικό του περιβάλλον εργασίας.
ιπποτη κρύψου ερχομαααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Άμα δε σου αρέσει τύπε τι κάθεσαι;
Να που συμφωνουμε Τελικα (μερικως)
έλα να σε φυγαδεύσω από τις κατίνες που σε κυνηγάνε! με το αζημίωτο πουστράκι!![]()
καταραμενοι ιμπεριαλιστες
αλλα παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ειναι
φέρε και περούκα να κρύψω την καράφλα μου ε;
αααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
ό,τι θέλει η πιστή μου ιπποτίνα.....
Kρα κάνεις μορή λουμπίνα. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί... Τέρμα τα αστειάκια τώραΑν θες κοκό
πρώτα θα πεις τι θα παίξει τώρα που το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ φτάνει το συνταγματικό του όριο!
Τι θα γίνει? Ακούω!
![]()
κατ αρχην παυει να εχει πλακα η ολη κουβεντα απ τι στιγμη που ακουγονται "ξερω ποιος εισαι και τι κάνεις και θα τα βγαλω στη φορα αν μου θιξεις τη ΝΔ"
το βρισκω ολιγον ελλεηνο..
Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είμαι τρελή κουτσομπόλα και θέλω να μαθαίνω τα γκόσιπ, αλλά απλά δεν τα μεταφέρω μετά, ούτε λέω ααα ξέρω εκείνο κι εκείνο.
Τέσπα..
για χαλαρωσε που θα μας φας το γκομενακιτο ξέρω και σε τιμά αυτό.
για παράδειγμα.
εάν είχα να επιλέξω για παρέα όξω εσένα ή τη δρόμα λχ θα ψήφιζα με χίλια την πάρτη σου.
γιατί δεν έχεις υστεροβουλία κόμπλεξ και κολλήματα.
κοινώς είσαι εδώ μέσα το πιο φέρ θηλυκό που κυκλοφοράει.
κατα τη γνώμη μου και μην παίρνεις αέρα γιατι θα σ αρχίσω στα μπινελίκια πάλι.
ολα πανε κατ ευχην..το μπαγκλαντεζ της ευρωπης ειναι υπο κατασκευη..
μολις ολοκληρωθει και η πληρης υποτελεια με την πωληση(σε ευτελες παντα αντιτημο) των παντων σε μη γηγενεις ιδιωτες βλεπω να χρεωκοπουμε κιολας!!!
οσο εχουμε πραμα για πουλημα μεινετε ησυχοι!!!