Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τύπε μόνο τις περιγραφές του laki έχω
τυπε καλα τα ειπε το παληκαρι !
Απλυτοι και με μουσια.
Αλλα τουλαχιστον ειναι εκει !
Τύπε μόνο τις περιγραφές του laki έχω
Απλα λεω οτι η αμεση δημοκρατια εχει φετιχοποιηθει απο μερικους.Τώρα εσύ κάνεις τον ...ίσιο ή μου φαίνεται ;!
θεωρεις τον μεσο Ελληνα αρκετα ωριμο για κατι τετοιο;
η μεχρι τωρα σταση του στις εκλογες αυτο σε εκανε να πιστεψεις;
Απλα λεω οτι η αμεση δημοκρατια εχει φετιχοποιηθει απο μερικους.
Οτι η υιοθετηση της ως διαδικασιας ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα λυσει,λεει,μεγα μερος των οσων στραβων συμβαινουν.
Κατι που οπως βλεπεις ΔΕΝ ειναι δεδομενο,αμεσοδημοκρατικα την βλεπει και η Μαφια μερικες φορες.
δυστυχως δεν το βλεπω αυτο απο το δικο μου περιβαλοντυπε ολοι βαζουν μυαλο καποτε.
το θεμα ειναι οτι τωρα εχουμε μπροστα μας εθνικη καταστροφη.
πρεπει να γινει κατι γρηγορα !
1. Το ΚΚΕ το καταδικάζει μια και δε το ελέγχει &Για αναρωτήσου ωστόσο αφού τα κόμματα και οι κομματικές σημαίες απαγορεύγονται και αποκλείονται, ΓΙΑΤΙ τα ίδια τα κόμματα δε το καταδικάζουν σφοδρά αυτό? Αλλά φαίνεται να το ενθαρρύνουν κιόλας αυτό το " κίνημα"?
Οτι η υιοθετηση της ως διαδικασιας ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα λυσει,λεει,μεγα μερος των οσων στραβων συμβαινουν.
Κατι που οπως βλεπεις ΔΕΝ ειναι δεδομενο,αμεσοδημοκρατικα την βλεπει και η Μαφια μερικες φορες.
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΛΑΟΣ ξερουν πολυ καλα οτι με το πολιτικο πλαισιο που υπαρχει στο Συνταγμα η φαση τους βολευει τα μεγιστα.Εσύ κάαατι ψυχανεμίζεσαι, κάπου έχεις καταλάβει τι γίνεται αλλά... είσαι ένα κλικ μακριά. Δεν πειράζει.
Για αναρωτήσου ωστόσο αφού τα κόμματα και οι κομματικές σημαίες απαγορεύγονται και αποκλείονται, ΓΙΑΤΙ τα ίδια τα κόμματα δε το καταδικάζουν σφοδρά αυτό? Αλλά φαίνεται να το ενθαρρύνουν κιόλας αυτό το " κίνημα"?
Οσον αφορα την τοπικη αυτοδιοικηση, να θυμισω οτι ειναι δεκα φορες πιο διεφθαρμενη απο την κεντρικη εξουσια.φιλε πρεπει να επανεφευρουμε την αμεση δημοκρατια και μαλιστα με τροπο που να αποκλειει τη διαφθορα των βουλευτων και την κομματικη εξαρτηση τους !
Σου δινω λιγη τροφη για σκεψη :
- καταργηση βουλευτικου μισθού, συνταξης και προνομίων
- κλήρωση των βουλευτων (όπως οι ενορκοι) σε ετησια βαση από ενα σωμα πχ 100.000 εκλεγμένων σε 4ετη βάση, από τις τοπικες κοινωνίες.
- δεν υπαρχουν άσυλα και ασυλιες : ο χρηματισμος πολιτικών ειναι κακούργημα όποτε κι αν αποκαλυφθει
- τοπικη αυτοδιοικηση με ουσιαστικες αρμοδιοτητες
- περιορισμος της κεντρικης εξουσιας μόνο στα εθνικα θεματα (παιδεια, υγεια, φορολογια, δικαοσυνη, αμυνα κτλ)
δυστυχως δεν το βλεπω αυτο απο το δικο μου περιβαλον
ο ωριμος πολιτικα ανθρωπος ψηφιζει περιπου ετσι
εχω αυτες τις αποψεις για το μεταναστευτικο,την παιδεια,την οικονομια ,την αναπτυξη,τα ναρκωτικα,την εξωτερικη πολιτικη κτλ
ποιο κομμμα ειναι ποιο κοντα στις δικες μου αποψεις;Το Συριζα πχ
ποιοι υποψηφιοι εχει το Συριζα στην εκλογικη μου περιφερια;
Ποιος απο αυτους ειναι ικανος να λυσει
τα προβληματα του τοπου μου,της χωρας μου,τους κρατους μου;
αρα αυτον ψηφιζω
τι ποσοστο Ελληνων ψηφιζε ετσι;5%;
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΛΑΟΣ ξερουν πολυ καλα οτι με το πολιτικο πλαισιο που υπαρχει στο Συνταγμα η φαση τους βολευει τα μεγιστα.
Ο κοσμος μουτζωνει,βριζει και γενικως ξεκαβλωνει.Ολα ΟΚ δηλαδη.
ΣΥΝ και λοιπα μετεχουν σε ενα παρτυ μασκε ουσιαστικα,μεγα λαθος υπο τις τωρινες συνθηκες που δεν οδηγει πουθενα ΙΜΟ-και επιπλεον νομιμοποιουν με την παρουσια τους κυρατσες σαν αυτη του video.
ΚΚΕ ξεκαθαρα κρατα αποστασεις-ο μπριζοθραυστης εγραψε για"λεγομενους αγανακτισμενους".
Αυτα οσον αφορα τα τους κοινοβουλευτικους.
ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΛΑΟΣ ξερουν πολυ καλα οτι με το πολιτικο πλαισιο που υπαρχει στο Συνταγμα η φαση τους βολευει τα μεγιστα.
Ο κοσμος μουτζωνει,βριζει και γενικως ξεκαβλωνει.Ολα ΟΚ δηλαδη.
ΣΥΝ και λοιπα μετεχουν σε ενα παρτυ μασκε ουσιαστικα,μεγα λαθος υπο τις τωρινες συνθηκες που δεν οδηγει πουθενα ΙΜΟ-και επιπλεον νομιμοποιουν με την παρουσια τους κυρατσες σαν αυτη του video.
ΚΚΕ ξεκαθαρα κρατα αποστασεις-ο μπριζοθραυστης εγραψε για"λεγομενους αγανακτισμενους".
Αυτα οσον αφορα τα τους κοινοβουλευτικους.
αν ηταν επικινδυνο το ΣυνταγμαΕπίσης με την προβολή από τα ΜΜΕ σχεδόν το χουν κατασκευάσει. Αν δεν ήταν επιθυμητό, τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να το σβήσουν σε μισή μέρα. Ή κάνω λάθος ?
δεν ειναι μονο πιο διεφθαρμενηΟσον αφορα την τοπικη αυτοδιοικηση, να θυμισω οτι ειναι δεκα φορες πιο διεφθαρμενη απο την κεντρικη εξουσια.
Με ποια λογικη προτεινεται η αυξηση των αρμοδιοτητων της?
Οσον αφορα την τοπικη αυτοδιοικηση, να θυμισω οτι ειναι δεκα φορες πιο διεφθαρμενη απο την κεντρικη εξουσια.
Με ποια λογικη προτεινεται η αυξηση των αρμοδιοτητων της?
Οχι απαραιτητα.Επίσης με την προβολή από τα ΜΜΕ σχεδόν το χουν κατασκευάσει. Αν δεν ήταν επιθυμητό, τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να το σβήσουν σε μισή μέρα. Ή κάνω λάθος ?
Ποιος ειπε οτι θα πανε σε μισθους, συνταξεις και τετοια?Πηρανε τα 110 τα δωσαν στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ SHEILOKS, εκει θα πανε και τα νεα 100!
Ο Ελληνικος Λαος δεν θα παρει ουτε ενα σεντ. Ουτε καν θα ερθουνε στην Ελλαδα.
Το οτι θα πανε στις Συνταξεις, Μισθους και Δημοσιες Δαπανες ειναι Ψ Ε Μ Μ Α Τ Α!
Και του χρονου στο ιδιο και παρα πολυ χειροτερο σημειο θα ειμαστε!
Μας βαλανε στο τουνελ, που δεν εχει Εξοδο!
ΚΙ εμεις αραχτοι γκομενο-ποδοσφαιρο-καναπεδατοι και περα βρεχει!
Ειμαστρε η δεν ειμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ?
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ! ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΡΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΝΟ" !
Αν ητανε γκομενα η ποδοσφαιρο τοτε θα πηγαινες!
Για την Προδομενη και Πουλημενη ΠΑΤΡΙΔΑ σου?
Για τα παιδια σου, για Σενα, για την Αξιοπρεπεια Σου!
ΕΙΡΗΝΙΚΑ!
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!
Και εκτακτα στρατοδικεια μηπως?Αυτο ισχύει γιατι δεν υπαρχει δικαιοσύνη ανεξαρτητη και γιατι κεντρικη-τοπικη εξουσια είναι το ιδιο γαιτανακι διαφθορας.
Αυτην την αλυσιδα πρεπει να σπασουμε !
Αν σε καθε δημο μπαινανε ορκωτοι λογιστες στο τελος καθε χρόνου κι οι δημαρχοι που κλεβουνε μπαινανε φυλακη με δικες εξπρες, τοτε θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Το ιδιο και για το κεντρικο κρατος !
εχουν ασυλια οι δημαρχοι και οι αντιδημαρχοι;Αυτο ισχύει γιατι δεν υπαρχει δικαιοσύνη ανεξαρτητη και γιατι κεντρικη-τοπικη εξουσια είναι το ιδιο γαιτανακι διαφθορας.
Αυτην την αλυσιδα πρεπει να σπασουμε !
Αν σε καθε δημο μπαινανε ορκωτοι λογιστες στο τελος καθε χρόνου κι οι δημαρχοι που κλεβουνε μπαινανε φυλακη με δικες εξπρες, τοτε θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Το ιδιο και για το κεντρικο κρατος !