baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.037
- Πόντοι
- 6.035
εχει και μυγοσκοτωστρα
οποιος εχει την μυγα
εχει και μυγοσκοτωστρα
οποιος εχει την μυγα
του χρυσαυγιτη φιλε μου
βλεπεις εχω αδυναμια στη πατριδα μου![]()
που δεν θα πληρωνει φορους δεν θα παει φανταρος,θα καταπατησει δημοσια εκταση,θα κλεψει το κρατοςτου χρυσαυγιτη φιλε μου
βλεπεις εχω αδυναμια στη πατριδα μου![]()
Ο όρος πατρίδα, εκτός των άλλων είναι και σεξιστικός...
αν μιλας προσωπικα τιποτα απ'ολα δεν εχω κανειπου δεν θα πληρωνει φορους δεν θα παει φανταρος,θα καταπατησει δημοσια εκταση,θα κλεψει το κρατος
αγκαλια με την σημαια διοτι ειμεθα πατριοται
που δεν θα πληρωνει φορους δεν θα παει φανταρος,θα καταπατησει δημοσια εκταση,θα κλεψει το κρατος
αγκαλια με την σημαια διοτι ειμεθα πατριοται
Να κ μία βασιλόφρων : (δεν ξέρω πως το κάνετε κ βάζετε φωτογραφίες).και όταν κάτι εκατομμύρια έλληνες μετά την κατάκτηση του ευρωπαικού βγήκαν στους δρόμους με τις σημαίες, βασιλόφρονες ήταν όλοι αυτοί?
ο κόσμος συσπειρώνεται πολύ ευκολότερα όταν υπάρχει ένα σύμβολο που να τον εμπνέει και να το ακλολουθεί (αν έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο, ας το ακούσουμε εννοείται)
Καλό μουνί η Παπαρίζου, αλλά πάχυνε τελευταία - αδερφέ.Να κ μία βασιλόφρων : (δεν ξέρω πως το κάνετε κ βάζετε φωτογραφίες).
Δε στροφάρεις μία...
Γιατί λοιπόν "πατρίδα" και όχι "μητρίδα" ?
οχι(τα υπόλοιπα που λες μην τα παρουσιάζεις λες και αποτελούν ίδιον της φυλής μας)
οχι
ειναι Ευρωπαικα χουγια αυτα
σώπα μωρέ, μονάχα οι πονηροί οι έλληνες κλέβουν το κράτος τους
μονο οι πονηροι Ελληνες εφτιαξαν ενα κρατος να μπορουν να το κλεβουν χωρίς συνεπειες.
Aπο κορτιζονεςΚαλό μουνί η Παπαρίζου, αλλά πάχυνε τελευταία - αδερφέ.![]()
αλλος μεμας απο εκεισώπα μωρέ, μονάχα οι πονηροί οι έλληνες κλέβουν το κράτος τους
δεν μπορώ να καταλάβω πώς είστε τόσο σίγουροι ότι και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι δεν φοροδιαφεύγουν:έχετε δει κάποια έρευνα μήπως ή έτσι σας είπαν τα κανάλια?
χελοουδεν μπορώ να καταλάβω πώς είστε τόσο σίγουροι ότι και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι δεν φοροδιαφεύγουν:έχετε δει κάποια έρευνα μήπως ή έτσι σας είπαν τα κανάλια?