Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απο τα βιντεακια που ειδα στο net, ηταν καλο το σκηνικο. Με τον καιρο τα αιτηματα των "αγανακτισμενων" θα πρεπει να γινονται πιο συγκεκριμενα. Για αρχη παντως ηταν καλη φαση.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Απο τα βιντεακια που ειδα στο net, ηταν καλο το σκηνικο. Με τον καιρο τα αιτηματα των "αγανακτισμενων" θα πρεπει να γινονται πιο συγκεκριμενα. Για αρχη παντως ηταν καλη φαση.

εγω προσωπικα δεν θελω να πω τα αιτηματα μου οχι ακομα τουλαχιστον

θελω να ειμαστε οσο το δυνατον ακομα περισσοτεροι την επομενη φορα

καλο θα ειναι να ξερουν τα μουνια το ογκο μας,πριν τους πουμε αυτα που εχουμε
  να τους πουμε (ασε που τα ξερουν ΗΔΗ αυτα που θελουμε να τους πουμε..)

αρα η εννοια τους δεν ειναι τα αιτηματα,αλλα η παρουσια μας

Επιτελους να παρει ενα τελος αυτη η αποχαυνωση του καναπε!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσύ ρε παπάρα τι ποστάρεις; (φιλικός χαιρετισμός)
πες του φίλους σου πως δεν έχω κουβέρτα να κάνω σήματα καπνού να μάθω το τηλέφωνό του...

εσύ την έκανες, δεν την έκανες; ή ακόμα;

Λιγος σεβασμός δεν θα σε βλάψει αρχιπαπάρα χχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααα
τήν εκανα Χαλκιδική για το καλοκαίρι και χειμώνα βλεπουμε αναλογα με τα οικονομικά και την διάθεση.
καμια καταδρομική μονο προς το παρόν.............

Σημ. Το βιντεάκι καλό παντος κατα την αποψή μου.
    Πάρε και κανενα τηλέφωνο δεν προκειται να φτωχείνης άλλο ποιο κατω δεν πάει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κριτικές από κλώνους δε δέχομαι...

επί της ουσίας,
ας δοκιμαστούν όλες οι μορφές διαμαρτυρίας να δούμε ποια συγκεντρώνει τη λαϊκή επιδοκιμασία...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Όταν βρίσκεσαι μπροστά στην κάλπη να μη μαλακίζεσαι!

ΜΟΝΟ έτσι πονάει.

Σε όσες πορείες και να μετάσχουμε, όσους δρόμους και να κλείσουμε, όσα μαγαζιά και να σπάσουμε, άμα όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη τους ξαναψηφίσουμε ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τη βλέπω με συμπάθεια και περιέργεια...

δε συμμετέχω (ακόμα) γιατί είναι λίγο θολό το πλαίσιο...

Κακώς! Είχε κάτι καλά μιλφάκια στο Σύνταγμα στο διπλανό από εμένα δένδρο  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Όταν βρίσκεσαι μπροστά στην κάλπη να μη μαλακίζεσαι!

ΜΟΝΟ έτσι πονάει.

Σε όσες πορείες και να μετάσχουμε, όσους δρόμους και να κλείσουμε, όσα μαγαζιά και να σπάσουμε, άμα όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη τους ξαναψηφίσουμε ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ειλικρινα φιλε μετα απο τοσα χρονια πιστευω πια οτι η ψηφος και οι εκλογες δεν εχουν καμια σημασια,για μενα τ αποτελεσματα ειναι στημενα,δες τις εκλογες του 2000,δες τις εκλογες του 2006? που ολη η πελοπονησος ειχε καει και η τοτε κυβερνηση ξαναβγηκε και ας απεδειξε και αυτη οπως και οι προηγουμενες ποσο ανικανη ηταν στην αντιμετωπιση της καταστροφης

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τι εγινε ρε αγανακτισμενοι ;

μηδενιστηκε τo ελλειμα;

μειωθηκε το χρεος;

εχουμε  αναπτυξη ;

παει η ανεργια;

εεεεε οεο;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

αρχισες τα τρελλα παλι;
η εκλογικη διαδικασια ειναι διαμαρτυρια;
ζαλισμενος εισαι;

μπορει να παρει και τετοια μορφη,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!!!!

Διαμαρτυρια ειναι αυτο που εγινε χθες...εχουμε εκλεγμενη κυβερνηση η οποια δεν κανει αυτα
για τα οποια την εκλεξαμε (και που μας ειπε προεκλογικως οτι θα κανει)

στο τελος της θητειας θα τα πουμε σαφως,αλλα και κατα την διαρκεια θα διαμαρτυρομαστε
που διαφωνεις με αυτο το πλαισιο;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χτες  δεν  πήγα  σε  στριπ  , σε  κωλόμπαρα  , δεν πήγα  να  γαμήσω
Δεν  πήγα  με  τους  φίλους  μου  για  ποτό , για  κρασί ,για καφέ
Ούτε  σπίτι  πήγα  να  κλέισω  τις  πόρτες  και  στην  ασφάλεια  του  Κάστρου μου , να  παίξω  την  κιθάρα  μου  , ή  να  ακούσω  τη  μουσική μου  πίνοντας  το αγαπημένο  μου  ουίσκυ .
Κατέβηκα  στο  Σύνταγμα .
Εγώ  που  την  τελευταία φορά  που  βγήκα  στο  δρόμο , ήταν  επί Χριστόδουλου , για  να  συνοδέψω  τη  θεια  μου  την  Παρασκευούλα , θεός  σχωρέστην , που  με  το μπαστουνάκι  ήθελε  σώνει  και  καλά  να  διαδηλώσει  για  τις  ταυτότητες  με τη  σημαιούλα  στο  χέρι . Κι  ας  ήταν  πιτσιρίκα  επονίτισσα .
Ο κόσμος  ήταν  πολύς .
Πάρα  πολύς .
Αξιοπρεπής .
Σιωπηλός .
Οργισμένος .
Διαδήλωνε  χωρίς  φωνή , χωρίς  συνθήματα . Όμως  η  σιωπή  ήταν  πιο δυνατή .
Για  την  κατάντια  της  περιοχής  που  κάποτε  ήταν  χώρα  με  το όνομα  Ελλάδα .

Ούτε  μειώθηκε  το έλλειμα
Ούτε  μηδενίστηκε  η  ανεργία
Ούτε  έγινε  επανάσταση

Όμως  κάτι  έγινε , δεν  υπήρχαν  τα  χρεωκοπημένα  πολιτικά  σχήματα , από  την άκρα  δεξιά  , ως την  άκρα  αριστερα , όλα  καλολαδωμένα  γρανάζια  του  συστήματος .
Είτε  ως  πιστοί  υπηρέτες  του
Είτε  ως  φόβος  , ως  λύκος  που  μαζεύει  τα  πρόβατα  στη  στρούγκα .
Κανένας  δεν θα  καπηλευθεί σήμερα  την παρουσία μας !

Δείχνουμε  όμως  ότι  δεν  υπάρχει  συναίνεση  στον  άνευ  όρων  κατήφορο  της  Χώρας .
Δεν  συναινούμε  στη  διάλυση αυτών που τόσες  γενιές  ανθρώπων πάλεψαν  για  να  χτίσουν  .

Μαζί  μας  ήσουν  και  εσύ .
Εσύ  που  φοβήθηκες  για  επεισόδια . Για  βία  .
Εσύ  που  όπως  και  εγώ  δεν  βγαίνεις  από  το  σπίτι  σου .
Εσύ  που πας  στην παραλία  , αντί  για την  κάλπη .
Εσύ  που  θεωρείς  ότι  ο  καταλληλότερος  Πρωθυπουργός  για  τη  χώρα  είναι  ο  κανένας
Εσύ  που  δεν  ξέρεις  δεν  απαντάς

Σήμερα  στις  6.00  έλα  και  εσύ  μαζί  μας .
Και  αύριο
Και  μεθαύριο
Μέχρι  να  λάβουν  το μήνυμα  αυτοί  που  πρέπει ! 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πιθανον να ειμαι υπερβολικος αλλα ας ειναι:

-Δεν εχω πειστει οτι υπαρχει σοβαρη εναλλακτικη λυση πλην του Μνημονιου. Ολες οι λυσεις εχουν το ΚΟΣΤΟΣ τους, και αυτο θα ειναι βαρυ.

-Δεν εχω πειστει οτι η εφαρμογη του Μνημονιου εχει γινει με τον σωστο τροπο, ΕΙΔΙΚΑ σε οτι αφορα τα διαρθρωτικα μετρα και οχι τη φορολογια

-Δεν εχω πειστει οτι η κυβερνηση διαπραγματευθηκε αρκετα τους ορους του μνημονιου εξαρχης

Αλλα πλεον εχω πειστει πως και η τωρινη κυβερνηση ειναι ψευταραδες και πουλημενοι. Περα απο το λεφτα υπαρχουν, περα απο το οχι στους νεους φορους, περα απο τις θυσιες που στο μνημονιο 1 επιασαν τοπο  :jerking: :jerking: :jerking: τα καθαρματα συνεχιζουν ενω οι προσωπικες τους θυσιες (βουλευτων, υπαλληλων Βουλης) ειναι ανυπαρκτες. Γιατι δεν παραιτηθηκε ο Παπακ απ τη στιγμη που επεβαλε νεα μετρα; Και γιατι ρε ΔΙΑΟΛΕ λυσσαξανε με τα chain mail και τα αρθρα των ξενων για αναδιαρθρωση και επιστροφη στη δραχμη οταν χτες απο το κωλοχανειο-μαντρι σας πεταχτηκε ενα προβατο και ειπε πως αν δεν παρθουν τα μετρα θα παμε στη δραχμη; ΑΚΟΜΑ και τωρα ψεμματα και προβοκατσια ειστες αληταραδες, γι αυτο δε θα σας αφησουμε σε χλωρο κλαρι. Και για να το παρομοιασω με τα αγαπημενα μου αθλητικα δρωμενα, ειναι σα να λενε οι αντικειμενικες και οι βαζελοφυλλαδες πως ο Ολυμπιακος δε θα κανει μεταγραφες φετος, να βγαινει το σωματειο και να το διαψευδει 2-3-10 φορες και στο τελος να βγαινει ο Μωραλης και να λεει πως υπαρχουν οφειλες, μεταγραφες δυσκολο!
-

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε ρε αγανακτισμενοι ;

μηδενιστηκε τo ελλειμα;

μειωθηκε το χρεος;

εχουμε  αναπτυξη ;

παει η ανεργια;

[size=16pt]εεεεε οεο;[/size]
[move][size=20pt]ΕΕΕ ΟΟΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ [/size]  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :grin:[/move]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αρχισες τα τρελλα παλι;
η εκλογικη διαδικασια ειναι διαμαρτυρια;
ζαλισμενος εισαι;

μπορει να παρει και τετοια μορφη,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!!!!!

Διαμαρτυρια ειναι αυτο που εγινε χθες...εχουμε εκλεγμενη κυβερνηση η οποια δεν κανει αυτα
για τα οποια την εκλεξαμε (και που μας ειπε προεκλογικως οτι θα κανει)

στο τελος της θητειας θα τα πουμε σαφως,αλλα και κατα την διαρκεια θα διαμαρτυρομαστε
που διαφωνεις με αυτο το πλαισιο;

ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ!

ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΚΕ ΌΤΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΈΝΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΈΓΡΑΦΕ "ΣΙΩΠΗ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ"!

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΔΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΚΑΜΠΟΥΣ ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΚΕ ΌΤΙ ΜΟΥ ΈΓΡΑΨΑΝ ΌΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!

Φυσικά θα με ρωτησεις γιατί πήγα. Και θα σου απαντήσω ότι ο δρόμος μου είναι έτσι κι αλλιώς από εκεί. Δεν κατέβηκα επί τούτου. Άσχετο εάν έκατσα εκεί για λίγο για άλλους λόγους.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Ξεφτιλα σαν Λαος εχουμε γινει εδω και καιρο,δεν περιμεναμε τους Ισπανους να μας
  ξεφτιλισουν....

επισης ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ειναι να καθεσαι και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ και ΑΠΡΑΓΟΣ

Ειναι προφανες το τι διαλεξες

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σπεκουλάρισμα  από  τα  τρομοκρατημένα γρανάζια   του  συστήματος

Αντώνης Βγόντζας
στη «Νέα Κρήτη »

«Αγανακτισμένοι» πολίτες παντού!
-- 26/05/2011

«Αγανακτισμένοι» σε πόλεις της Ελλάδας. «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. «Αγανακτισμένοι» στη Θεσσαλονίκη. «Αγανακτισμένοι» στο Βόλο. «Αγανακτισμένοι» στην Πάτρα, στα Γιάννενα, στη Λάρισα. «Αγανακτισμένοι» στο Ρέθυμνο, στα Χανιά. «Αγανακτισμένοι» στο Ηράκλειο.

Στο Σύνταγμα στήθηκε ένα μεγάλο πανό. Στα ισπανικά και στα ελληνικά. «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!». Ό,τι συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ισπανία. Δεν πρόκειται για φανερή ή κρυφή κινητοποίηση από κάποιο κόμμα. Τα κόμματα και οι παρατάξεις θα έρθουν μετά. Και τότε τα επιχειρήσουν να τα καπελώσουν. Στη ζωή τα πράγματα δε συμβαίνουν πάντα έτσι. Μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση παίρνει, καμιά φορά, τέτοιες διαστάσεις, που δύσκολα πειθαρχείται. Που, ακόμα πιο δύσκολα, «καναλιζάρεται» ή διοχετεύεται σε κομματικές ή παραταξιακές στρούγκες.

Αξίζει να ξεκαθαρίσουμε και να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα.

Πρώτον. Πολύ οργή διατρέχει και κυριαρχεί μέσα στο λαό μας. Και η οργή είναι γενική. Είναι διαρκής. Και αφορά συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές.

Δεύτερον. Μέχρι σήμερα, αυτή η οργή δεν έχει εκφραστεί ούτε αποτυπωθεί με πολιτικούς όρους. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν υποστεί μεγάλη καθίζηση. Πρωτοφανή για τη μεταπολιτευτική τους πορεία και ιστορία. Τα λοιπά δε κόμματα έχουν συλλέξει οριακά πολιτικά οφέλη. Έως ασήμαντα.

Τρίτον. Όσοι συγκεντρώθηκαν χθες, κυρίως μέσα από προσκλήσεις που διακινήθηκαν από τα διάφορα «facebook», δεν αντιπροσωπεύουν αναλογικά τον ελληνικό λαό. Παραμένουν μια πολύ μικρή μειοψηφία. Πιθανότατα δυναμική. Σίγουρα όμως, συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μετατραπούν ή να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερες λαϊκές κινητοποιήσεις.

Τέταρτον. Το πολιτικό σύστημα διατηρεί ακόμα μια κάποια δυνατότητα να απορροφήσει αυτήν την οργή διαλεκτικά. Και δημιουργικά. Αρκεί να παύσει να παράγει ψέματα. Αρκεί να διατυπώσει τολμηρές και γενναίες προτάσεις.

Ναι  Αντώνη  μου έχεις δίκηο

Τον  Ελληνικό  Λαό  τον  εκπροσωπούνε  οι  παροικούντες  τη  Βουκουρεστίου και  τη Μηλιώνη , μέλη  μιας  διακομματικής  νομεκλατούρας

Αναλογικά  δε  οι κομματικοί  στρατοί  που  αντί για  παραλία  πηγαίνουν  κάλπη .

Όλη  η  προσπάθεια  πως « το πολιτικό σύστημα  θα  χειριστεί διαλεκτικά ...»
Μετάφραση :
Πως  θα μας  βάλουν πάλι  σε  στρούγκες

Μαζευτείτε 

Χρεωκοπήσατε

Γειά  σας !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σπεκουλάρισμα  από  τα  τρομοκρατημένα γρανάζια   του  συστήματος

Αντώνης Βγόντζας
στη «Νέα Κρήτη »

«Αγανακτισμένοι» πολίτες παντού!
-- 26/05/2011

«Αγανακτισμένοι» σε πόλεις της Ελλάδας. «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. «Αγανακτισμένοι» στη Θεσσαλονίκη. «Αγανακτισμένοι» στο Βόλο. «Αγανακτισμένοι» στην Πάτρα, στα Γιάννενα, στη Λάρισα. «Αγανακτισμένοι» στο Ρέθυμνο, στα Χανιά. «Αγανακτισμένοι» στο Ηράκλειο.

Στο Σύνταγμα στήθηκε ένα μεγάλο πανό. Στα ισπανικά και στα ελληνικά. «Είμαστε ξύπνιοι. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!». Ό,τι συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ισπανία. Δεν πρόκειται για φανερή ή κρυφή κινητοποίηση από κάποιο κόμμα. Τα κόμματα και οι παρατάξεις θα έρθουν μετά. Και τότε τα επιχειρήσουν να τα καπελώσουν. Στη ζωή τα πράγματα δε συμβαίνουν πάντα έτσι. Μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση παίρνει, καμιά φορά, τέτοιες διαστάσεις, που δύσκολα πειθαρχείται. Που, ακόμα πιο δύσκολα, «καναλιζάρεται» ή διοχετεύεται σε κομματικές ή παραταξιακές στρούγκες.

Αξίζει να ξεκαθαρίσουμε και να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα.

Πρώτον. Πολύ οργή διατρέχει και κυριαρχεί μέσα στο λαό μας. Και η οργή είναι γενική. Είναι διαρκής. Και αφορά συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές.

Δεύτερον. Μέχρι σήμερα, αυτή η οργή δεν έχει εκφραστεί ούτε αποτυπωθεί με πολιτικούς όρους. Τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν υποστεί μεγάλη καθίζηση. Πρωτοφανή για τη μεταπολιτευτική τους πορεία και ιστορία. Τα λοιπά δε κόμματα έχουν συλλέξει οριακά πολιτικά οφέλη. Έως ασήμαντα.

Τρίτον. Όσοι συγκεντρώθηκαν χθες, κυρίως μέσα από προσκλήσεις που διακινήθηκαν από τα διάφορα «facebook», δεν αντιπροσωπεύουν αναλογικά τον ελληνικό λαό. Παραμένουν μια πολύ μικρή μειοψηφία. Πιθανότατα δυναμική. Σίγουρα όμως, συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να μετατραπούν ή να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερες λαϊκές κινητοποιήσεις.

Τέταρτον. Το πολιτικό σύστημα διατηρεί ακόμα μια κάποια δυνατότητα να απορροφήσει αυτήν την οργή διαλεκτικά. Και δημιουργικά. Αρκεί να παύσει να παράγει ψέματα. Αρκεί να διατυπώσει τολμηρές και γενναίες προτάσεις.
αντωνης βγοντζας...κλασικο ερειπιο του παπανδρεισμου....κατι τετοιοι τυποι εχουν ακομη το θρασος να μιλανε και δεν εχουν αυτοκτονησει απο ντροπη..... :jerking: :jerking:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom