Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι ρε, προς Θεού!
Όταν πέσει το μεροκάματο στα 5 Euro, επιστρέφεις με την ησυχία σου και το παίζεις εθνοσωτήρας!!! :boobies:
Το θέμα είναι ποιον θα βρεις να σε περιμένει..? :rolleyes:
Αυτος που ΘΑ γυρισει ως εθνοσωτηρας οταν το μεροκαματο ΘΑ πεσει στα 5 ευρω θα βρει αρκετους προθυμους τσανακογλειφτες που θα προτρεπουν τον πλυθησμο να τον υποδεχτει μετα βαιων και κλαδων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λιαν ευνοικη,ακομη και απο συμπολιτευομενες εφημεριδες.

Τυχαιο?Δε νομιζω.
ναι αλλά το φόβο τον έχουνε
πρώτη κουβέντα είναι πάντα πως είναι "ειρηνική" και δεν ενοχλούνε κανέναν
σε κάθε προπηλακισμό σηκώνουνε μπαϊράκι....μην τυχόν και σηκώσει κανείς χέρι
στο χαλαρό μπορούμε να μιλάμε με τα χρονια
αλλά το φοβούνται............
εγώ βλέπω πως χρειάζεται μια αφορμή
.....
και δεν είναι μακριά
το μετά δεν μπορώ να δω ο Κάλχας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτος που ΘΑ γυρισει ως εθνοσωτηρας οταν το μεροκαματο ΘΑ πεσει στα 5 ευρω θα βρει αρκετους προθυμους τσανακογλειφτες που θα προτρεπουν τον πλυθησμο να τον υποδεχτει μετα βαιων και κλαδων.
αυτός που θα γυρίσει...κάποιοι θα τον έχουν φέρει
αλλά αυτό είναι ήδη 2 βήματα πιο πέρα
πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε να τους διώξουμε
και μετά να φύγουνε

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Δεν έχω καμία αμφιβολία... :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε να τους διώξουμε
και μετά να φύγουνε
πανεύκολο....
καραμανλή δεν έχεις άλλο.
σου τελείωσε το 74 όπως το νομισματοκοπείο τελείωσε το 2000
πρόχειρα.
αυτός που θα αναλάβει δε θα είναι έλληνας με ξένη υπηκοότητα αλλά ξένος με ελληνική παιδεία.
γιου ντου δε μαθ γιορσελφ.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δεν προσπαθούνε να σε σώσουνε χτυπώντας την καρδιά με το χέρι που κρατάνε το μαχαίρι όμως...
εσύ δεν διαμαρτύρεσαι όταν σε γαμάνε αλλά περιμένεις πρώτα να σου βρούνε τη λύση πώς θα σταματήσουνε να σε γαμάνε για να αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι;

γιατί περιμένεις να σου πούνε τη λύση οι άλλοι; Βρες μια μόνος σου και κατέβα και εσύ κάτω να διαμαρτυρηθείς. Ή μη βρίσκεις λύση και πάλι κατέβα να διαμαρτυρηθείς

Αν και απεχθάνομαι να δίνω εξηγήσεις για το που πάω και τι κάνω, έχω παέι (2 φορές) βτο φως στο τούνελ όμως εξακολουθώ να μην το βλέπω... :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν και απεχθάνομαι να δίνω εξηγήσεις για το που πάω και τι κάνω, έχω παέι (2 φορές) βτο φως στο τούνελ όμως εξακολουθώ να μην το βλέπω... :P
να αλλάξεις γιαλιά
η λύση δεν είναι να απαξιώνεις την ενέργεια του άλλου, αλλά να προσπαθείς να οικοδομήσεις πάνω σε αυτή.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
να αλλάξεις γιαλιά
η λύση δεν είναι να απαξιώνεις την ενέργεια του άλλου, αλλά να προσπαθείς να οικοδομήσεις πάνω σε αυτή.

Παίχτη, όλα καλά αλλά την πρόταση σου (δεν εννοώ σε προσωπικό επίπεδο) δεν μου λες για να πάμε παρακάτω...Ανησυχώ για τη επόμενη μέρα και η έλλειψη πραγματοποιήσιμων εναλλακτικών εντείνει την ανησυχία μου ακόμα περισσότερο.
Και επίσης μήπως μπερδεύτηκες..?
Έχω κάποιο ποστάρισμα που να φαίνεται πως απαξιώνω την εν λόγω ενέργεια?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515
ΤΕΡΜΑ.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑ ΚΑΙ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Παίχτη, όλα καλά αλλά την πρόταση σου (δεν εννοώ σε προσωπικό επίπεδο) δεν μου λες για να πάμε παρακάτω...Ανησυχώ για τη επόμενη μέρα και η έλλειψη πραγματοποιήσιμων εναλλακτικών εντείνει την ανησυχία μου ακόμα περισσότερο.
από κάτω προς τα πάνω
δεν μπερδεύτηκα
ξαναδιάβασε τα ποστ σου τις τελευταίες 15 σελίδες. εκτός αν έχεις χούι απλά να φέρνεις αντίδραση...

για να δώσεις λύση πρέπει να ξεδιαλύνεις πρώτα το πρόβλημα
όσο εξακολουθούνε να παραμένουνε στο προσκήνιο άνθρωποι που απλά φορτώνουνε το σκηνικό με ομίχλη και με φόβο - λύση δεν βρίσκεις. Σκοπός τους είναι να σε αφήσουνε στην αβεβαιότητα και αυτοί να μακροημερεύουνε.
πρώτα λοιπόν κόβεις αυτούς από την εικόνα.

όσο για το μέλλον, να σε πληροφορήσω πως πρέπει να το πάρεις απόφαση πως η ζωή σου μετά το καλοκαίρι αυτό ΔΕΝ θα είναι ίδια. Ό,τι ήξερες σαν σταθερά, θα το επανεξετάσεις.
Πίστεψέ με κι εγώ έχω ένα καλό επίπεδο ζωής και δεν θέλω να το χάσω, αλλά έλα που το βλέπω να έρχεται...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.794
Πόντοι
2.606
ΜΕΓΑΛΕ αν ηξερα το μελλον θα παιζα τζοκερ τα ρεστα μου και τσιου μετα...γεια σας...ισως να αλλαζα και μυαλα,τα λεφτα κανουν κακα πραγματα στον ανθρωπο....ΜΗΝ ψαχνεις για μεσσιες,στειλε αυτους που σου γαμανε τη ζωη,σου βαζουν εκβιαστικα διλληματα...ΘΑΡΡΟΣ...οτι και να γινει παντα να ξερεις οτι ξημερωνει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή αν μου τη δίνει κάτι πραγματικά στα νεύρα είναι πως νιώθω διαρκώς ένα εκβιασμό ανάμεσα σε δύο επιλογές - οι οποίες και οι δύο είναι λάθος συνήθως

και αν έμαθα ένα πράγμα στη διοίκηση είναι πως ΠΟΤΕ δεν πρέπει στις αποφάσεις σου να έχεις μόνο δύο επιλογές.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Συγχαρητήρια λοιπόν...  (όσοι ήσασταν εκεί σήμερα, ξέρετε).

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
       :coffee:    Αποδοκίμασαν τον ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ  σήμερα στη ΧΙΟ  ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια και δεν βρίσκομαι Ελλάδα...θες να μου πεις γιατί το λες αυτό σκασκα;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
μια και δεν βρίσκομαι Ελλάδα...θες να μου πεις γιατί το λες αυτό σκασκα;

Μπορεί αργότερα... προς το παρόν θα περιμένω να δω αν τυχόν είδαν κάτι οι όψιμοι αγανακτισμένοι - νοικοκυραίοι σε κίνδυνο...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom