Επισκέπτης
Εισαι τοσο χαζος που νομιζεις οτι εγω προτεινω να γινει κατι τετοιο.Επανάσταση αριθμός 09826150782657//78046,867564![]()
Εισαι τοσο χαζος που νομιζεις οτι εγω προτεινω να γινει κατι τετοιο.Επανάσταση αριθμός 09826150782657//78046,867564![]()
Αυτος που ΘΑ γυρισει ως εθνοσωτηρας οταν το μεροκαματο ΘΑ πεσει στα 5 ευρω θα βρει αρκετους προθυμους τσανακογλειφτες που θα προτρεπουν τον πλυθησμο να τον υποδεχτει μετα βαιων και κλαδων.Όχι ρε, προς Θεού!
Όταν πέσει το μεροκάματο στα 5 Euro, επιστρέφεις με την ησυχία σου και το παίζεις εθνοσωτήρας!!!
Το θέμα είναι ποιον θα βρεις να σε περιμένει..?![]()
ναι αλλά το φόβο τον έχουνεΛιαν ευνοικη,ακομη και απο συμπολιτευομενες εφημεριδες.
Τυχαιο?Δε νομιζω.
αυτός που θα γυρίσει...κάποιοι θα τον έχουν φέρειΑυτος που ΘΑ γυρισει ως εθνοσωτηρας οταν το μεροκαματο ΘΑ πεσει στα 5 ευρω θα βρει αρκετους προθυμους τσανακογλειφτες που θα προτρεπουν τον πλυθησμο να τον υποδεχτει μετα βαιων και κλαδων.
Εισαι τοσο χαζος που νομιζεις οτι εγω προτεινω να γινει κατι τετοιο.
Αυτος που ΘΑ γυρισει ως εθνοσωτηρας οταν το μεροκαματο ΘΑ πεσει στα 5 ευρω θα βρει αρκετους προθυμους τσανακογλειφτες που θα προτρεπουν τον πλυθησμο να τον υποδεχτει μετα βαιων και κλαδων.
πανεύκολο....πρώτα πρέπει να αποφασίσουμε να τους διώξουμε
και μετά να φύγουνε
δεν προσπαθούνε να σε σώσουνε χτυπώντας την καρδιά με το χέρι που κρατάνε το μαχαίρι όμως...
εσύ δεν διαμαρτύρεσαι όταν σε γαμάνε αλλά περιμένεις πρώτα να σου βρούνε τη λύση πώς θα σταματήσουνε να σε γαμάνε για να αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι;
γιατί περιμένεις να σου πούνε τη λύση οι άλλοι; Βρες μια μόνος σου και κατέβα και εσύ κάτω να διαμαρτυρηθείς. Ή μη βρίσκεις λύση και πάλι κατέβα να διαμαρτυρηθείς
Αν έχεις εντύπωση ότι αυτό είναι κομμουνισμός
Δε με λες Αμερική επί Ρούσβελτ κομμουνισμός έγινε ?
Τέλος πάντων πάω πλαταία
Άγιος ?
να αλλάξεις γιαλιάΑν και απεχθάνομαι να δίνω εξηγήσεις για το που πάω και τι κάνω, έχω παέι (2 φορές) βτο φως στο τούνελ όμως εξακολουθώ να μην το βλέπω...![]()
να αλλάξεις γιαλιά
η λύση δεν είναι να απαξιώνεις την ενέργεια του άλλου, αλλά να προσπαθείς να οικοδομήσεις πάνω σε αυτή.
από κάτω προς τα πάνωΠαίχτη, όλα καλά αλλά την πρόταση σου (δεν εννοώ σε προσωπικό επίπεδο) δεν μου λες για να πάμε παρακάτω...Ανησυχώ για τη επόμενη μέρα και η έλλειψη πραγματοποιήσιμων εναλλακτικών εντείνει την ανησυχία μου ακόμα περισσότερο.
Και επίσης μήπως μπερδεύτηκες..?
Έχω κάποιο ποστάρισμα που να φαίνεται πως απαξιώνω την εν λόγω ενέργεια?
ΜΕΓΑΛΕ αν ηξερα το μελλον θα παιζα τζοκερ τα ρεστα μου και τσιου μετα...γεια σας...ισως να αλλαζα και μυαλα,τα λεφτα κανουν κακα πραγματα στον ανθρωπο....ΜΗΝ ψαχνεις για μεσσιες,στειλε αυτους που σου γαμανε τη ζωη,σου βαζουν εκβιαστικα διλληματα...ΘΑΡΡΟΣ...οτι και να γινει παντα να ξερεις οτι ξημερωνει...Παίχτη, όλα καλά αλλά την πρόταση σου (δεν εννοώ σε προσωπικό επίπεδο) δεν μου λες για να πάμε παρακάτω...Ανησυχώ για τη επόμενη μέρα και η έλλειψη πραγματοποιήσιμων εναλλακτικών εντείνει την ανησυχία μου ακόμα περισσότερο.
Και επίσης μήπως μπερδεύτηκες..?
Έχω κάποιο ποστάρισμα που να φαίνεται πως απαξιώνω την εν λόγω ενέργεια?
μωρέ σκατά έπρεπε να του ρίξουνε να καταλάβειΑποδοκίμασαν τον ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ σήμερα στη ΧΙΟ ...
μια και δεν βρίσκομαι Ελλάδα...θες να μου πεις γιατί το λες αυτό σκασκα;