CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.778
- Πόντοι
- 2.606
αυτον με τους σεξ πιστολς.γκεκε!Ποιόν από όλους ;![]()
![]()
![]()
αυτον με τους σεξ πιστολς.γκεκε!Ποιόν από όλους ;![]()
![]()
![]()
αυτον με τους σεξ πιστολς.γκεκε!
ΣΕ σχεση με αυτα του παπανδρεου,του παγκαλου και του συρφετου που περασε απο το κτηριο που εμεις πληρωνουμε για βουλη,ΝΑΙ ΔΗΘΕΝ...σταχτη στα ματια μεχρι τις επομενες εκλογες...στις οποιες ψηφιζες τυφλα,μηχανικα,σχεδον οπαδικα...εεεεε όχι και δήθεν προνόμια
Πολυ καλο, συμφωνωΗ πλατεία ήταν γεμάτη, με το νόημα που 'χει κάτι απ΄ τις φωτιές ... (Συγγνώμη Διονύση…)
Η πορεία ξεκίνησε σαν χείμαρρος, κινούμενη από παλμό, ωθούμενη από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.
Στην πρώτη γραμμή διέκρινα τον Μάκη, δεν ξέρω τι δουλεία κάνει, τόσα χρόνια συνδικαλιστή τον ξέρω.
Διπλά του η ξαδέρφη μου η Μάρθα από τα 37 της συνταξιούχος, γιατί είχε κλείσει 15ετία στον Ευαγγελισμό με ανήλικο τεκνό.
Μαζί της η φίλη της η Στέλλα, που 30 χρόνια τώρα έπαιρνε σύνταξη σαν άγαμη θυγατέρα.
Παραδίπλα ο Στάθης, η εθελουσία από τον ΟΤΕ του είχε αποφέρει 120.000 ευρώ και τώρα αγωνιζόταν στο ψάρεμα.
Μαζί και ο Κώστας 46 χρονών, πυροσβέστης, που έχει καταθέσει εδώ και ένα μηνά τα χαρτιά του για σύνταξη (είχε προλάβει να κατοχυρώσει, λέει) και περιμένει και κάποιο χοντρό εφάπαξ.
Διπλά τους ο θειος μου, δεξιός από σοι, που κατεβαίνει σε πορείες μονό όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση.
Και από κοντά τα δυο αδέρφια: ο Στέλιος, που του είχε βάλει το κόμμα τα 2 παΐδια στο Δημόσιο, και ο Γρήγορης, που έπαιρνε τα έργα του Δήμου υπερτιμολογημένα λόγω γνωριμιών.
Πίσω, στην δεύτερη σειρά, ακλουθούσε ο Γιάννης, πατέρας: εδώ και κάτι μήνες έκανε χρήση του νέου νόμου περί αδείας και του πατέρα στο Δημόσιο, αγκαλιά με την γυναίκα του την Μάρω, που με τρεις γέννες είχε να πατήσει στην δουλεία της 3 χρόνια.
Και από κοντά ο Μιχάλης. Εργολάβος με συνεργείο 27 ανασφάλιστους αλλοδαπούς και 3 έλληνες.
Στα δεξιά τους ο Λάκης: φοιτητής ετών 32, παρέα με τον Γιώργο, γιατρό, τον επονομαζόμενο και "ταχυδρόμο" από τα φακελάκια.
Μαζί τους και ο Θόδωρος, γιατρός του ΙΚΑ, που στο ιδιωτικό του ιατρείο δεν έκοβε ποτέ του αποδείξεις, με τον Κυριάκο της Εφορίας, που δεν είχε δει ποτέ του παράβαση τα τελευταία 6 χρόνια...
Και φυσικά δεν θα έλειπε και ο Βασίλης, λιμενικός, πρώτος ταβλαδόρος στο τελωνείο.
Να και ο Μηνάς, που είχε ξεχάσει ποτέ έκοψε το τελευταίο του τιμολόγιο, μαζί με τον Ορέστη επιδοτούμενο χρόνια αγρότη, που δεν ήξερε πού ήταν τα χτηματία του.
Όλοι μαζί με άλλους τόσους σήκωσαν τα χεριά ψηλά και με σφιγμένες τις γροθιές βροντοφώναξαν,
"Κάτω τα χεριά απ' τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !"
Ο Στέφανος, αδελφικός μου φίλος, άνεργος οικοδόμος με κοίταξε με γουρλωμένα μάτια:
"-Ρε, Κώστα, εμείς εδώ τι κάνουμε?"
Έλα, ντε! Βρε, μήπως τελικά "μαζί τα φάγαμε?"
προωθησε την απαντηση πισω τοτε....Ρεεεεεεεεε!
Ένα mail που μου έστειλαν προώθησα. Ένα από τα δεκάδες.
Δεν το έγραψα εγώ.
Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι στο Σύνταγμα είναι νοσταλγοί της περιόδου 1997-1999 όπου παίζανε στο χρηματιστήριο και έβγαζαν χωρίς κόπο κάθε μέρα ενα καλό μεροκάματο. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτι και όποιος πιστεύει οτι θα επανέλθουμε σε τέτοιο μοντέλο είναι γελασμένος. Η χώρα θα πρέπει να μπεί σε κάποιο άλλο δρόμο που δουλειά και αμοιβές θα έχει μόνο ο άξιος ο δημιουργικός ο εργατικός ο έξυπνος. Θα στηριζόμαστε μόνο σε ότι παράγουμε και όχι σε ότι καταναλώνουμε με δανεικά και αγύριστα. Για παράδειγμα, έβλεπες καφετέριες και μπαράκια να ανοίγουν σαν μανιτάρια τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην παραγωγική μηχανή και τα οποία ντρεπόσουνα να μπεις μέσα απο την χλιδή και την πολυτέλεια. Καιρός να σταματήσουν αυτά και να γίνουν επενδύσεις που στηρίζονται στην παραγωγή των αγαθών που καταναλώνουμε.
ΕΓΩ παλι ειμαι νοσταλγος του ροκ ν ρολ,των τζουντας πριστ και των μοτορχεντ...
Ρεεεεεεεεε!
Ένα mail που μου προώθησαν πόσταρα. Ένα από τα δεκάδες.
Δεν το έγραψα εγώ.
ΣΕ σχεση με αυτα του παπανδρεου,του παγκαλου και του συρφετου που περασε απο το κτηριο που εμεις πληρωνουμε για βουλη,ΝΑΙ ΔΗΘΕΝ...σταχτη στα ματια μεχρι τις επομενες εκλογες...στις οποιες ψηφιζες τυφλα,μηχανικα,σχεδον οπαδικα...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΣΤΟ SBC
H σωτηρια της Ελλαδας εξαρταται πλεον μονο απο τον ΘΕΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρεεεεεεεεε!
Ένα mail που μου προώθησαν πόσταρα. Ένα από τα δεκάδες.
Δεν το έγραψα εγώ.
Το ότι δεν άρχισαν να αυξυξάνονται τα διάφορα όρια μετά το 1981 . Δεν είναι ευθύνη της ξαδέρφης . Η ξαδέρφη λέει εισφορές έχω χρόνια έχω κάνω αίτηση .
Δε με λες Φιλήσυχε πόσων ετών είσαι ?
ΕΓΩ παλι ειμαι νοσταλγος του ροκ ν ρολ,των τζουντας πριστ και των μοτορχεντ...
Και εσύ τι είσαι του λόγου σου κ σου προωθούν τα email Συναγωνιστή?
Ξέρουν ότι μετά τα βάζεις εδώ κ σου στέλνουν τα δελτία τύπου?
![]()
Θα πας Judas?
σαι ωραιος ρε μαγκακο...αλλα τα παραδειγματα που παρεθεσες ειναι εντελως αστοχα...ΟΛΕς οι χαμουρες που ναι κει μεσα ταιζαν ονειρα και ψιχουλα μαστουρας ολους αυτους που ανεφερες ...δεν εγιναν μονοι τους ετσι.ΤΟΥς εκαναν και θα συνεχισουν το εργο τους ,γιατι ετσι θελει το συστημα...μαστουρωμενα αβουλα προβατακια που το διαιωνιζουν ψηφιζοντας το σε κλιμα φοβου μη χασουν τα δηθεν προνομια που τους παρεχει...αυτοι βεβαια την δουλεια τους...
ΟΛΑ καλα ως τωρα δουλεψαν,αυτοι εκαναν πως δουλευουν,το συστημα πως νοιαζετε και τα κερδη στους κυριους τραπεζιτες...Λογαριαζαν χωρις την φουσκα ομως...ΗΡΘΕ το τελος της μαλακιας,της καταναλωτικης μαστουρας και της βουτας(οχι γιατι θα γινουν τιμιοι,αλλα γιατι δεν θα εχουν τι να βουτηξουν).
ΑΣΕ λοιπον τα παπαζωτα σου φιλε και αγωνισου τουλαχιστον για τον στεφανο,για σενα ,για να μην ξαναγινει μια τετοια ΠΑΝΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ...οτι αλλο λες ειναι υπεκφυγες...