Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπααααααα... θυμάμαι κάτι μεγάλα πανηγύρια σε Σύνταγμα (καλή ώρα :2funny:) Ζάππειο, Ομόνοια... Ζεϊμπέκικα Αβραμόπουλου - George (τότε υπουργός εξωτερικών) και την Κυρία απαστράπτουσα να δέχεται συγχαρητήρια...

εγω θυμαμαι κεινο το ρολοι με την αντιστροφη μετρηση στη κηφησιας που εφτυνα ταρχιδια μου καθε φορα που περναγα

Επισκέπτης
Μπααααααα... θυμάμαι κάτι μεγάλα πανηγύρια σε Σύνταγμα (καλή ώρα :2funny:) Ζάππειο, Ομόνοια... Ζεϊμπέκικα Αβραμόπουλου - George (τότε υπουργός εξωτερικών) και την Κυρία απαστράπτουσα να δέχεται συγχαρητήρια...
Και η γραμμη"οι αγωνες ειναι καλο για την Ελλαδα"ειχε περασει ΓΕΝΙΚΩΣ,ε?

Ρε να τον συζητας τον αλλονα,και οχι κανα βλημα τωρα,και να σου λεει"θα γινουν εργα","θα διαφημιστει η Ελλαδα"...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εεεεε, αν μου πεις και το κπομμα τώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Αλήθεια, θεωρείς ότι δεν υπάρχει καπέλωμα στην πλατεία?
οχι (ακομα)

με λυπη μου βλεπω ομως μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ προσπαθεια καπελώματος αλλα και ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ερμηνειας του λαϊκου παλμου....

εκτος αν θεωρεις αξιωμα, τις 5 κουβεντες και τις 10 φατσες που εκοψε ο (συνηθης) αυτοπτης μαρτυρας ο υπερποντικας.... (αυτος που ελεγε οτι ειδε με τα ματια του πως η Μαρφιν ειχε ρολα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τώρα  μιλάμε  σε  πραγματική  βάση ?
Λοιπόν

Εσύ  που  τα  ξερεις  και τα  βρίσκεις  και  είσαι  ενημερωμένος
Τί  νούμερο λέει  το  τεφτέρι  το  Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους  για  το Χρέος  κατά  κεφάλαιο .
Εγώ  δεν τα ξέρω  και  ρωτάω .

Μετά  σου  είπα  έκθεση  Δκτη  της  Τράπεζας  της  Ελλάδος . Είναι  θεσμικό κείμενο  και  απηχεί  τις  εκτιμήσεις  του  κεντρικού  Τραπεζίτη  της  Χώρας .
Βρες  μου  που  λέει για  το Χρέος από  το 1993  και μετά .

Δηλώσεις  του  Πρωθυπουργού  στην έκθεση  Θεσσαλονίκης
Κατά  κοινοβουλευτική  παράδοση  είναι  η  εξαγγελία  του  οικονομικού προγράμματος  κάθε  χρόνου.

Δηλώσεις  επί του  Κρατικού  Προϋπολογισμού
Δεν  επεξηγώ  εδώ

Αυτά  είναι  τα  στοιχεία  που  κατά  νόμον  έχουν  δημοσιότητα .
Δεν  είναι υποχρεωμένος  κανείς  να  ζητεί  στοιχεία  από την Τράπεζα  της  Ελλάδος

Διαφορετικά  δεν  θα  ψήφιζε  για  κυβέρνηση , θα  ψήφιζε  για Δκτη της Τράπεζας  της Ελλάδος .

Και  τί  στοιχεία  έχει η  Τράπεζα  της  Ελλάδος ?
Διαφορετικά  από  κείνα  της  στατιστικής  υπηρεσίας  του Υπουργείου των Οικονομικών ?

Αν  ναι  
Όποιο  και  από  τα  διπλά  βιβλία  να  διαβάσεις , πάλι  ο απατεώνας  κερδισμένος  είναι .

Η τράπεζα της Ελλάδος και αν έχει πει και ξαναματαπεί για το χρέος. Ντάξει μη το παίζουμε τώρα άσπιλες παρθένες, ήξερε όλο το σύμπαν ότι το χρέος βαρούσε κόκκινο. Αλλά υπάρχουν και τώρα μερίδες του πλυθησμού που και τώρα ακόμη δε τους απασχολούν καν όλα αυτά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εεεεε, αν μου πεις και το κομμα τώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε τα λεηζερ πρασινα ηταν ομως θα σου πει ο ποντικας και αντε να του τη βγεις μετα :grin:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
οχι (ακομα)

με λυπη μου βλεπω ομως μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ προσπαθεια καπελώματος αλλα και ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ερμηνειας του λαϊκου παλμου....

εκτος αν θεωρεις αξιωμα, τις 5 κουβεντες και τις 10 φατσες που εκοψε ο (συνηθης) αυτοπτης μαρτυρας ο υπερποντικας.... (αυτος που ελεγε οτι ειδε με τα ματια του πως η Μαρφιν ειχε ρολα)

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, παίζει μπαλίτσα και δεξιά (πάνω) και αριστερά (κάτω). Και το πιο ωραία από όλα, είναι ότι αφήνει ο ένας στον άλλο γήπεδο για να κάνει παιχνίδι...

Ρε συ, μπας και ακούς Τράγκα το πρωί??  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Εκανα πεντε συζητησεις και εκοψα δεκα φατσες.
ΣΩΠΑ μη λες τετοια...εννοειται πως οι 9στους 10 ειναι τετοιες μουτσουνες.Βλεπεις παντου χαζογκομενιτσες με πραντα πεδιλακι και γκουτσι γυαλι.Γυρω σου θειτσες που εβλεπες το πρωι σε καποιο γκισε δεκο η εφοριας και σου ψηναν το ψαρι στα χειλη για μια βεβαιωση...μεχρι και την μπεζαντακου πηρε το ματι μου μεσ την αγανακτηση,αλλα τετοιες ωρες μετραει η ποσοτητα και οχι η ποιοτητα.Τετοιες ωρες δεν χωρανε διχονειες,οι εχθροι μας ειναι οι 300 υπαλληλοι και οι παρατρεχαμενοι τους...ΤΑ αλλα ειναι δευτερευοντα...

Επισκέπτης
ΣΩΠΑ μη λες τετοια...εννοειται πως οι 9στους 10 ειναι τετοιες μουτσουνες.Βλεπεις παντου χαζογκομενιτσες με πραντα πεδιλακι και γκουτσι γυαλι.Γυρω σου θειτσες που εβλεπες το πρωι σε καποιο γκισε δεκο η εφοριας και σου ψηναν το ψαρι στα χειλη για μια βεβαιωση...μεχρι και την μπεζαντακου πηρε το ματι μου μεσ την αγανακτηση,αλλα τετοιες ωρες μετραει η ποσοτητα και οχι η ποιοτητα.Τετοιες ωρες δεν χωρανε διχονειες,οι εχθροι μας ειναι οι 300 υπαλληλοι και οι παρατρεχαμενοι τους...ΤΑ αλλα ειναι δευτερευοντα...
Nα το ματαξαναπαναλαβω με δυο λεξεις?

Ανεμομαζωματα,διαβολοσκορπισματα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Εεεεε, αν μου πεις και το κομμα τώρα  :2funny: :2funny: :2funny:

καπελωμα δεν παιζει με τιποτα,αν κατεβεις θα το δεις με τα ματια σου...οντως το 'καζανι' βραζει παρα πολυ για να το 'μαγειρεψεις'.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
καπελωμα δεν παιζει με τιποτα,αν κατεβεις θα το δεις με τα ματια σου...οντως το 'καζανι' βραζει παρα πολυ για να το 'μαγειρεψεις'.

Άσε, το είδα...  ;)

Τουλάχιστο είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η τράπεζα της Ελλάδος και αν έχει πει και ξαναματαπεί για το χρέος. Ντάξει μη το παίζουμε τώρα άσπιλες παρθένες, ήξερε όλο το σύμπαν ότι το χρέος βαρούσε κόκκινο. Αλλά υπάρχουν και τώρα μερίδες του πλυθησμού που και τώρα ακόμη δε τους απασχολούν καν όλα αυτά.

Μη  μου  κάνεις  τα  κόλπα  του  Καπετάνιου  και σύ
Εγώ  ένα  νούμερο ζήτησα  και  μία  παραπομπή .

Όταν  τα  βρεις  μου  τα  λές

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μη  μου  κάνεις  τα  κόλπα  του  Καπετάνιου  και σύ
Εγώ  ένα  νούμερο ζήτησα  και  μία  παραπομπή .

Όταν  τα  βρεις  μου  τα  λές

έχω σπίτι μου μερικά τεύχη της έκθεσης. Αλλά θα ψάξω και ηλεκτρονικά περίμενε.  

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάω  Πλατεία , να  δω  τους  μακαντάσηδες  τους  παπάδες
Τους  ακροδεξιούς