tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ακόμα δεν έχουν πάει τα ΛΟΚ στο χωριό του.. ο χάρτης δεν το έχει κάν..απο που κει κατω?
ακόμα δεν έχουν πάει τα ΛΟΚ στο χωριό του.. ο χάρτης δεν το έχει κάν..απο που κει κατω?
απο που κει κατω?
η απάντηση είναι απλή. .είμαι κατά του Μνημονίου και οποιασδήποτε συμφωνίας επιβάλλει στην χώρα μας να πάρει μέτρα τα οποία θα έπρεπε να τα έχει πάρει από μόνη της και τα οποία τα κρίνω επιεικώς ανεπαρκή...
το πρόβλημα με το Μνημόνιο δεν είναι τα μέτρα που μας επιβάλλει .. το πρόβλημα με το μνημόνιο είναι ότι αποτελεί μια αποδοχή εκ μέρους μας της βλακείας μας της ανικανότητας μας και της κουτοπονηριάς μας... και για τον λόγο αυτό το απορίπτω..
ξερεις τι λενε????ειδε ο εβραιος τον αρκαδα και φοβηθηκε... πολλα ειδη καβουριων ευδοκιμουν στις αρκαδικες τσεπεςΟρεινη Γορτυνια -Νομος Αρκαδιας
Εt in Arcadia Habito!!!!
νταξει εκει ειναι δασκαλος....ζεν μαστερ λεμεάρα είσαι ΥΠΕΡ της ΠΟΛΙΚΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ κι εναντίον της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ....
τρικυμία και πάλι, αλλά ποστάρεις ωραία milf & gilf....
βγήκε ο τσάτσος των αμερικάνων... το χειρότερο εθνίκι
"Το κόμμα του Γκρούεφσκι κέρδισε και τις τρεις έδρες που εκλέγει η ομογένεια, η οποία για πρώτη φορά ψήφισε σε εκλογές."
πορδόπαπε και σύ αυτόν ψήφισες ?????
άρα είσαι ΥΠΕΡ της ΠΟΛΙΚΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ κι εναντίον της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ....
τρικυμία και πάλι, αλλά ποστάρεις ωραία milf & gilf....
βρε μαλάκα, δεν βλέπεις ποιον έχω άβαταρ;
σου λέω πάνε στα milf/gilf να χαιρόμαστε όλοι...
τι θες εδώ που είσαι άσχετος;
αυτήν την στιγμή δεν έχεις αβατάρβρε μαλάκα, δεν βλέπεις ποιον έχω άβαταρ;
οντως δεν εχεις!βρε μαλάκα, δεν βλέπεις ποιον έχω άβαταρ;
Οι δύο μεγάλοι και ο εθνικιστικό κόμμα είχαν συμφωνήσει με το Μνημόνιο.
Εάν είναι έτσι, τότε μετρήθηκαν Μνημονιακές και ΑΝΤΙμνημονιακές δυνάμεις και οι πρώτες βγήκαν κερδισμένες by far...
αυτήν την στιγμή δεν έχεις αβατάρ
το 1821 οταν μια χουφτα απλυτοι ξεσηκωθηκαν εναντιον του μουσουλμανου κατακτητη,ειχαν συμφωνημενο και ευκρινες
το μετα;
Νταξ.....για ραγιας εισαι γαμω
εμεις εκει κατω στα κολοβουνια μας δεν τα αντεχουμε,βγαλαμε και Κολοκοτρωνη,θα τριζουν τα κοκκαλα λεμε
οντως δεν εχεις!
εγώ το βλέπω πάντως....
είναι ο σοβαρότερος πολιτικός της Μακεδονίας από το 91 και μετά. αν ύπήρχε αντίστοιχος στην ελλάδα θα είχε κλείσει το ζήτημα....
εγώ το βλέπω πάντως....
Εν τάξει με την τράπεζα και το σαράφη στην Αθηνάς ?Υπάρχει θέμα Μνημονίου για την ΠΓΔΜ;
Υπάρχει θέμα Μνημονίου για την ΠΓΔΜ;