Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι συμφωνω οτι ειπε ψεμματα αλλα ακομη δεν εκλεψε κατι αυτος

δεν χρεωσε αυτος την χωρα.

Δικέ μου αυτός έγραψε halt στο σύστημα

ενώ έπρεπε να κάνει reboot

αν με καταλαβαίνεις  ;)

ήταν Admin της πούτσας  :uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Α... και σημερα στην εκπομπη ου χαρδαβελα ακουσα εναν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
να λέει το Επιχείρημα του GAP..

Δηλαδή ότι κάποιοι έχουν στοιχηματίσει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει..

Ε...και..

μαλάκες ήταν να μην ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ  :uglystupid:

δηλαδη εσείς αν βλέπετε κάποιον που βγάζει 100 να θέλει 200 για να συντηρηθεί τι θα υποθέσετε  :cheesy:

Μιλάμε για τέτοια ποιότητα ατόμων  :jerking: :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Α... και σημερα στην εκπομπη ου χαρδαβελα ακουσα εναν ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
να λέει το Επιχείρημα του GAP..

Δηλαδή ότι κάποιοι έχουν στοιχηματίσει ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει..

περαν του γεγονοτος (γελοιου) οτι εχουμε φτασει να νοιαζομαστε για το αν θα κερδισουν ή οχι διαφοροι τζογαδοροι....

μετα λυπης μου ειδα οτι διαφοροι αλλοι καραγκιοζηδες συνεχιζουν το παραμυθι οτι σταση πληρωμων = δε πληρωνονται μισθοι και συνταξεις

και μετα μας λεει ο Αλεξ για συνταγμα και κυνοβουλευτισμο, οταν εξωφθαλμα καποιοι εξαπατουν εσκεμμενα τον λαο....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
περαν του γεγονοτος (γελοιου) οτι εχουμε φτασει να νοιαζομαστε για το αν θα κερδισουν ή οχι διαφοροι τζογαδοροι....

μετα λυπης μου ειδα οτι διαφοροι αλλοι καραγκιοζηδες συνεχιζουν το παραμυθι οτι σταση πληρωμων = δε πληρωνονται μισθοι και συνταξεις

και μετα μας λεει ο Αλεξ για συνταγμα και κυνοβουλευτισμο, οταν εξωφθαλμα καποιοι εξαπατουν εσκεμμενα τον λαο....

Ακριβώς δικέ μου..

εγώ πάντως προβλέπω εκλογές...σύντομα, γιατί πιστεύω ότι, δεν θα περάσει το μεσοπρόθεσμο.

εσύ τι βλέπεις;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
είναι alias του BASH.. ;)

alias halt='sudo shutdown -h now'

χαχαχα δικο σου ψευδωνυμο τυπε???
Καταλαβα αντι να κανει  reboot  ο τυπος
εκλεισε κανονικα τον υπολογιστη...

Εγω θα σου εμπλουτισω ακομη περισσοτερο το αρχικο παραδειγμα ομως.
Το θεμα ειναι οτι ο γιωργακης βρηκε πλεον ενα κατεστραμμενο  filesystem
σε  ext2 οποτε και  reboot  να κανεις μεχρι να γινει επιδιορθωση στο
σκληρο για μερικα  GB  (ΕΙΝΑΙ που ειναι φορτωμενη η χωρα) θα κανει αιωνες
να σου μπουταρει... + οι μαζεμενοι παλαιοτεροι αχρηστοι πυρηνες (βουλευτες)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θελει ολικο φορματ τυπε αλλιως δεν σωζεται... να σβησεις τελειως το  partition  να του ξανακανεις διαμορφωση και να του περασεις καινουργιο συστημα αρχειων  :2funny: :2funny:
και φυσικα  ext3 !!!!!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Γιατί δεν ισχύει;
το εχουμε πει 1000 φορες

το δημοσιο ακομη και τωρα παραγει πλουτο αρκετο για να καλυψει πληρως τις αναγκες μισθοδοσιας του και τα εξοδα του + μερος των τοκων και τοκοχρεωλυσιων...

ο πλουτος αυτος ομως δεν αρκει για να καλυψει τα εξοδα του κρατους + το συνολο των τοκων και τοκοχρεωλυσιων που πληρωνει, γιαυτο και δανειζεται συνεχως

Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ομως,σου λενε πως εαν το κρατος κυρρηξει σταση πληρωμων τοτε αυτη θα επηρρεασει ΜΟΝΟ τους μισθους και τις συνταξεις και ΟΧΙ τους δανειστες... δηλαδη σου λενε εσυ θα παρεις τα @@ μου και οτι βγαζω θα το δινω στους τοκογλυφους, αποποιουνται ετσι ακομη και το τελευταιο δικαιωμα του δανειοληπτη, δηλαδη αυτο της αδυναμιας πληρωμης, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ του λαου... μιλαμε για ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ακριβώς δικέ μου..

εγώ πάντως προβλέπω εκλογές...σύντομα, γιατί πιστεύω ότι, δεν θα περάσει το μεσοπρόθεσμο.

εσύ τι βλέπεις;;
και να γινουν εκλογες τι θα αλλαξει??

απο ποτε το λεω οτι εχουν παρει θεσεις τα ΙΔΙΑ λαμογια για να μας "σωσουν" ξανα? ισα ισα που πολυκομματικη κυβερνηση ή κυβέρνηση συνεργασίας των 2-3 μεγαλυτερων στις παρουσες συνθηκες θα ερμηνευτει και ως ευρεια αποδοχη του λαου στο γαμησι που μας εχουν ετοιμασει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αληθεια αν γινουν εκλογες

τι περιμενουν δηλαδη να εχουν σαν επιλογη

για να ψηφισουν?  :-

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα δικο σου ψευδωνυμο τυπε???
Καταλαβα αντι να κανει  reboot  ο τυπος
εκλεισε κανονικα τον υπολογιστη...

Εγω θα σου εμπλουτισω ακομη περισσοτερο το αρχικο παραδειγμα ομως.
Το θεμα ειναι οτι ο γιωργακης βρηκε πλεον ενα κατεστραμμενο  filesystem
σε  ext2 οποτε και  reboot  να κανεις μεχρι να γινει επιδιορθωση στο
σκληρο για μερικα  GB  (ΕΙΝΑΙ που ειναι φορτωμενη η χωρα) θα κανει αιωνες
να σου μπουταρει... + οι μαζεμενοι παλαιοτεροι αχρηστοι πυρηνες (βουλευτες)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θελει ολικο φορματ τυπε αλλιως δεν σωζεται... να σβησεις τελειως το  partition  να του ξανακανεις διαμορφωση και να του περασεις καινουργιο συστημα αρχειων  :2funny: :2funny:
και φυσικα  ext3 !!!!!!!!

όχι το συγκεκριμένο alias υπάρχει σε όλες τις διανομές LINUX.. by default. (συνηθως /etc/aliases)

BTW...

Ο ΓΑΠ δεν κάνει δικέ μου για ADMIN...  ;)

ένας ADMIN μόνο μπορεί να υπάρχει....

ΑΥΤΟΣ..  :uglystupid:

highlandery.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και μετά θα δεις τι θα πάθει ο G.A.P  :uglystupid:

Άντε καλό σας βράδυ  ;)

Επισκέπτης
το εχουμε πει 1000 φορες

το δημοσιο ακομη και τωρα παραγει πλουτο αρκετο για να καλυψει πληρως τις αναγκες μισθοδοσιας του και τα εξοδα του + μερος των τοκων και τοκοχρεωλυσιων...

ο πλουτος αυτος ομως δεν αρκει για να καλυψει τα εξοδα του κρατους + το συνολο των τοκων και τοκοχρεωλυσιων που πληρωνει, γιαυτο και δανειζεται συνεχως

Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ομως,σου λενε πως εαν το κρατος κυρρηξει σταση πληρωμων τοτε αυτη θα επηρρεασει ΜΟΝΟ τους μισθους και τις συνταξεις και ΟΧΙ τους δανειστες... δηλαδη σου λενε εσυ θα παρεις τα @@ μου και οτι βγαζω θα το δινω στους τοκογλυφους, αποποιουνται ετσι ακομη και το τελευταιο δικαιωμα του δανειοληπτη, δηλαδη αυτο της αδυναμιας πληρωμης, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ του λαου... μιλαμε για ΠΟΛΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !
Ααα ναι,τώρα που το ανέλυσες κατάλαβα κ συμφώνω.

Και η λύση που θα ακολουθήσουν φυσικά θα είναι να πουλήσουν ''γη κ ύδωρ'' για να ξεχρεώσουν όσα δεν χρωστάμε αλλά είναι καθαρές τοκογλυφίες,από εκεί κ πέρα στα αρχίδια τους....

Και όλα αυτά από ένα ''σοσιαλιστικό'' κόμμα!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και να γινουν εκλογες τι θα αλλαξει??

απο ποτε το λεω οτι εχουν παρει θεσεις τα ΙΔΙΑ λαμογια για να μας "σωσουν" ξανα? ισα ισα που πολυκομματικη κυβερνηση ή κυβέρνηση συνεργασίας των 2-3 μεγαλυτερων στις παρουσες συνθηκες θα ερμηνευτει και ως ευρεια αποδοχη του λαου στο γαμησι που μας εχουν ετοιμασει...

Γάμησε τα..

Πιστεύω να βρεθεί καποιος πατριώτης  :headbang: :headbang:

γιατί αλλιως γάμα τα  :headbang: :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αληθεια αν γινουν εκλογες

τι περιμενουν δηλαδη να εχουν σαν επιλογη

για να ψηφισουν?  :-
τα εχουμε πει, οι εκλογες(στο παρον σκηνικο) ειναι ενα παραμυθακι του συστηματος για να εχεις την ψευδαισθηση οτι οριζεις το μελλον σου....

αυτο το εχουν καταλαβει οι "αγανακτησμενοι" (επιτελους) και θελουν την πληρη διαγραφη του παροντος σκηνικου...

να δουμε τι θα γινει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπα βεντουζανθρωπε

δεν νομιζω να παιξει σκηνικο χουντας

οι σημερινοι ελληναραδες παρα εχουν καλομαθημενα κωλαρακια

για να αντεξουν κατι τετοιο. Δεν ειδες που βγηκαν ολοι οι λελεδες

στην τηλεοραση που παλια ετρωγαν φαπες  και αρχισαν τα δικα τους

"Ο κοσμος πειναει" χαχαχαχαχαχ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα εχουμε πει, οι εκλογες(στο παρον σκηνικο) ειναι ενα παραμυθακι του συστηματος για να εχεις την ψευδαισθηση οτι οριζεις το μελλον σου....

αυτο το εχουν καταλαβει οι "αγανακτησμενοι" (επιτελους) και θελουν την πληρη διαγραφη του παροντος σκηνικου...

να δουμε τι θα γινει...

ωραια και τι θελουν μετα την διαγραφη?
Οκ θα την κανουμε την διαγραφη μεσα.
Μετα τι γινεται? Εχουν σκεφτει? Μαλλον εχουμε σκεφτει?

Επισκέπτης
όχι το συγκεκριμένο alias υπάρχει σε όλες τις διανομές LINUX.. by default. (συνηθως /etc/aliases)

BTW...

Ο ΓΑΠ δεν κάνει δικέ μου για ADMIN...  ;)

ένας ADMIN μόνο μπορεί να υπάρχει....

ΑΥΤΟΣ..  :uglystupid:

highlandery.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και μετά θα δεις τι θα πάθει ο G.A.P  :uglystupid:

Άντε καλό σας βράδυ  ;)
Τί θα πάθει μωρέ ο ΓΑΠ;;; Ό,τι έπαθε κ ο πατέρας του....θα πάει εξωτερικό κ θα γυρίσει όταν κ όποτε έχουμε εκλογές,σιγά τα ωά να πούμε.... :jerking:

Χαίρεσαι κιόλας!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom