pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Αυριο θα παω να τσεκαρω και προσωπικα.
Έλα εμείς δε βαράμε
Ό,τι και να πεις δε φεύγεις αιμόφυρτος
Αυριο θα παω να τσεκαρω και προσωπικα.
αγαπητοί δεν έχετε δικαίωμα να το παίζετε αγανακτισμένοι όταν έχουν γίνει τόσα τους τελευταίους 20 μήνες!
δινεις τον λογο σου;Έλα εμείς δε βαράμε
Και αυτα στο προγραμμα ειναι.Έλα εμείς δε βαράμε
Εσείς πότε θα κάνετε γυμνή ποδηλατοδρομία εδώ στο Αθήνα;
http://[URL unfurl="true"]www.theinsider.gr/images/stories/PERIVALON/podilatodromia2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Mε κάλυψε ο κομμούνης φίλος. ;D
δινεις τον λογο σου;
Και αυτα στο προγραμμα ειναι.
Ουτε ο τυπος στις 11/5 περιμενε οτι θα την βγαλει 2 βδομαδες στο νοσοκομειο.
Ά ρε βλαχογιώργο
Καβλώνετε μανάρια μου να έρθετε πλατεία
Το ειπε και αλλος,ας το πω και εγω.
Μακαρι να βγω μαλακας.
Μακαρι να εχεις εσυ δικιο.
Καλο πραμα να βγαινει απο αυτο το σκηνικο εγω δεν βλεπω,δεκα μερονυχτα τωρα αλλο πραμα απο"ειμαστε ολοι ανθρωποι"και χαιδολογηματα προς τον"λαο"που,οπως ειπε και ο wave,θελει"να κανει πραγματικοτητα οσα ειπε ο Γιωργακης προεκλογικα"(μεταφραση:"να αρχισουμε την μασαμπουκα θελουμε")δεν ειδα.
Αποτελεσμα,ειναι τυποι σαν τον Μεμο να το παιζουν"αντισυστημικοι"και ξερωγωτι,ο Πρετεντερης να χλευαζει και ο Πεταλωτης να υπερασπιζεται την ιδεολογικη καταρτιση των"αγανακτισμενων".
Οσο για τον τυπο της φωτο,το μονο που εχω να πω ειναι οτι καποιος αλλος σηκωσε την κοκκινη σημαια και γιουχαιστηκε,μπορει και απο τα ιδια ατομα που"δεν ειδαν"το ξερο να ορθωνεται.
Στις 5 Ιουλιου τα νεα μετρα... μεταξυ μας καποια απο αυτα δεν ειναι και ιδιαιτερα παραλογα ετσι?
Δηλαδη γιατι το κρατος να πληρωνει συνταξεις σε καποιον απο τα 45 του? αν ζησει αυτος μεχρι τα 85 δουλεψε 25 χρονια και θα πληρωνεται για 40? Εκαναν μειωση σε αυτο 6-10% λογικο.
Και με τις αποκρατικοποιησεις συμφωνω και φυσικα μα φυσικα με τις ανεξαρτητες επιτροπες ελεγχου
και στους βουλευτες και σε ολο το δημοσιο... ακομη και τους καθηγηταδες των πανεπιστημιων να ελεγχουν
και οποιος δεν θελει ας παραιτηθει οπως εκβιαζει ο κυριος βρωμιδης - σκανδαλιδης
Εντελως ακυρο το παραδειγμα.Μου αρέσει που κάθε τόσο και λιγάκι βγαίνουν διάφοροι yoplades για να υποστηρίξουν τη γνωστή γραμμούλα "όλοι μαζί τα φάγαμε", "όλοι φταίμε" ή το τελευταίο που είναι της μόδας "πού ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια όταν γίνοταν το πάρτυ, δεν το βλέπατε να φωνάξετε τότε?"
Σε όλους αυτούς ένα έχω να απαντήσω:
Φίλοι μου καλοί, ας πούμε ότι πριν 20 χρόνια έφτιαξα μια Εταιρεία με 30 εργάτες.
Επί 20 χρόνια λοιπόν αυτή η - υποθετική - Εταιρεία δεν παρήγαγε τίποτα και οι εργάτες καααάθοταν όλη μέρα - κάθε μέρα, εγώ όμως έπαιρνα τα δανειάκια μου και τους πλήρωνα κανονικά, μερικές φορές μαλιστα τους έκανα και αυξήσεις.
Έρχεται λοιπόν μια ωραία μέρα και η Εταιρεία μου - φυσικά - χρεωκοπεί. Και αναγκάζομαι να τους απολύσω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ερχεται όμως η τράπεζα και μου ζητά τα δανεικά, οπότε εγώ απαντάω:
"Πηγαίνετε να τα πάρετε από τους 30 εργάτες! Αυτοί φταίνε, αυτοί τα έφαγαν, σε αυτούς τα έδωσα! πάρτε τους τα σπίτια που έχτισαν, πάρτε τους τα αυτοκίνητα, πάρτε τους και το εισόδημα των παιδιών τους!"
ρε yoplades, πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε?!?!?!
Ναι, εχεις ΑΕΠ 250 δις, αλλά σαν Κρατος ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙΣ?οταν εχεις σαν χωρα ΑΕΠ 250δις και το κοστος μισθων και συνταξεων (ακομη και με την ασυδοσια που επικρατει) ειναι μολις 20-21, τοτε ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕΣ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ...
Ημαρτον πια με την ΠΑΣΟΚικη προπαγανδα οτι για ολα φταινει οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι και γιαυτο πρεπει να τιμωρηθουν! Ελεος λεμε!
Πριν απο 6 μηνες δεν εξελεγη? Και μαλιστα ως...προοδευτικος?Αποδοκίμασαν τον Μπουτάρη οι αγανακτισμένοι
Ο κυρ-Γιάννης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους "αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επιχείρησε να ανέβει στο βήμα, για να μιλήσει και αυτός στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Οι “αγανακτισμένοι” όμως δεν τον άφησαν να πάρει το λόγο.
Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ "αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει. Κάποιοι άλλοι τον φώναζαν "προδότη", "κομμούνι" και "προσκυνημένο".
Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.
Ο κυρ Γιάννης, έφυγε χωρίς το επεισόδιο, να λάβει μεγαλύτερη έκταση.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στη βδομάδα που ο Μπουτάρης γιουχάρεται. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στο ΑΠΘ, όπου και εκεί τον αποδοκίμασαν οι φοιτητές.
Απλά φέρει κ αυτός την κομματική ταυτότητα του πασόκου.Πριν απο 6 μηνες δεν εξελεγη? Και μαλιστα ως...προοδευτικος?
Τι ακριβως του καταλογιζουν?
Νεα καραγκιοζιλικια των αγανακτισμενων.
Σαν να το παραχεσαμε λιγο πια.
Πασοκος ο Μπουταρης?Απλά φέρει κ αυτός την κομματική ταυτότητα του πασόκου.
Χύμα η κατάσταση αλλά ας πρόσεχαν.