Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσείς πότε θα κάνετε γυμνή ποδηλατοδρομία εδώ στο Αθήνα;

three.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.theinsider.gr/images/stories/PERIVALON/podilatodromia2.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Mε κάλυψε ο κομμούνης φίλος. ;D

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και αυτα στο προγραμμα ειναι.
Ουτε ο τυπος στις 11/5 περιμενε οτι θα την βγαλει 2 βδομαδες στο νοσοκομειο.

Καλά !
Άμα  θες  ντε  και  καλά  να  σε  βαρέσει  κάποιος  , πας  απέναντι  στο μπάτσο δίπλα  στην είσοδο του  μετρό στον  κήπο , του  λές  μπάτσε  γαμιέται η  μάνα  σου . Σου  ρίχνει μια  γκλοπιά  στην κεφάλα  και  είσαι ΟΚ . Μετά  όμως  δε  θα  λές  γιατί  βάρεσε  εμένα  και  όχι εσένα !

Και  να  σε  σε  πω  μουσιού
Πού  με  είδες  να  επικροτώ  τα  κτήνη  που  βαρέσανε  το διαδηλωτή ?
Είτε  τον  κωλόμπατσο  που  κλώτσαγε  τη  μάυρη  με  το τσαντόρ  και  συμπαραστεκότανε  στους  χρυσαυγίτες ?

Είσαι  όμως  Γεωργαλάς
Είσαι  άλλο πράμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στις 5 Ιουλιου τα νεα μετρα... μεταξυ μας καποια απο αυτα δεν ειναι και ιδιαιτερα παραλογα ετσι?

Δηλαδη γιατι το κρατος να πληρωνει συνταξεις σε καποιον απο τα 45 του? αν ζησει αυτος μεχρι τα 85 δουλεψε 25 χρονια και θα πληρωνεται για 40? Εκαναν μειωση σε αυτο 6-10% λογικο.

Και με τις αποκρατικοποιησεις συμφωνω και φυσικα μα φυσικα με τις ανεξαρτητες επιτροπες ελεγχου

και στους βουλευτες και σε ολο το δημοσιο... ακομη και τους καθηγηταδες των πανεπιστημιων να ελεγχουν

και οποιος δεν θελει ας παραιτηθει οπως εκβιαζει ο κυριος βρωμιδης - σκανδαλιδης

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το ειπε και αλλος,ας το πω και εγω.

Μακαρι να βγω μαλακας.

Μακαρι να εχεις εσυ δικιο.

Καλο πραμα να βγαινει απο αυτο το σκηνικο εγω δεν βλεπω,δεκα μερονυχτα τωρα αλλο πραμα απο"ειμαστε ολοι ανθρωποι"και χαιδολογηματα προς τον"λαο"που,οπως ειπε και ο wave,θελει"να κανει πραγματικοτητα οσα ειπε ο Γιωργακης προεκλογικα"(μεταφραση:"να αρχισουμε την μασαμπουκα θελουμε")δεν ειδα.

Αποτελεσμα,ειναι τυποι σαν τον Μεμο να το παιζουν"αντισυστημικοι"και ξερωγωτι,ο Πρετεντερης να χλευαζει και ο Πεταλωτης να υπερασπιζεται την ιδεολογικη καταρτιση των"αγανακτισμενων".

Οσο για τον τυπο της φωτο,το μονο που εχω να πω ειναι οτι καποιος αλλος σηκωσε την κοκκινη σημαια και γιουχαιστηκε,μπορει και απο τα ιδια ατομα που"δεν ειδαν"το ξερο να ορθωνεται.

Γρασοποντικα... άσε τις "δήθεν" μαλακιούλες λέμε..και ξεβολέψου από τον καναπέ  :uglystupid:

οκ αγορίνα...;;  :cheesy:

Σε λίγο θα μας πεις οτι ξενέρωσες κιόλα που "διώξανε το Λάβαρο του ΚΚΕ"

Σε λίγο θα μας πεις ότι ξενέρωσες που έχουν και ελληνική σημαία οι ανθρωποι

Μωρέ τι μας λες  :grin:

Σοβαρά...

σε χαλάει μήπως ότι ο κόσμος αυθόρμητα βγήκε στο δρόμο;;;

Άντε Μαλακιστιρι "Αγωνιστή" τσακίσου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Άντε..

και που ξέρεις  :grin:

Μπορεί να γίνεις και εσύ ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ μας..... (  :2funny: :2funny: )

άντε να μην σου πετάξω καμιά "καλή" φώτο  :grin:

Τσακίσου λέμε  :s&m_2:

...και σοβαρέψου..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στις 5 Ιουλιου τα νεα μετρα... μεταξυ μας καποια απο αυτα δεν ειναι και ιδιαιτερα παραλογα ετσι?

Δηλαδη γιατι το κρατος να πληρωνει συνταξεις σε καποιον απο τα 45 του? αν ζησει αυτος μεχρι τα 85 δουλεψε 25 χρονια και θα πληρωνεται για 40? Εκαναν μειωση σε αυτο 6-10% λογικο.

Και με τις αποκρατικοποιησεις συμφωνω και φυσικα μα φυσικα με τις ανεξαρτητες επιτροπες ελεγχου

και στους βουλευτες και σε ολο το δημοσιο... ακομη και τους καθηγηταδες των πανεπιστημιων να ελεγχουν

και οποιος δεν θελει ας παραιτηθει οπως εκβιαζει ο κυριος βρωμιδης - σκανδαλιδης

Οι  αποκρατικοποιήσεις  είναι  ένα  θέμα
Αν Π.Χ.  Κόβουμε  τη  ΔΕΗ  100  κομμάτια , απελευθερώνουμε  την  ενέργεια , κρατάει  το  Κράτος  το  δίκτυο  και  μετά  πουλάμε  κομμάτι  κομμάτι  με  τα  προϋπολογιζόμενα  έσοδα  της  επόμενης  εικοσαετίας  ναι
Αλλιώς  είναι  απάτη

Για  τις  αναξάρτητες  επιτροπές  ελέγχου τις  οποιες  εξυμνείς
( διότι ουτε ανεξλαρτητες  επιτροπές υπάρχουν , ενώ οι επιτροπές ελέγχου συνληθως πιστοποιητικο παρθενορραφής παρέχουν )
Ελπίζω  όχι  με  σύνθεση  Γερμανός  Πόρεδρος , Μέλη  ένας  κινέζος  και  ένας  μαύρος από την Ταγκανίκα . Επίσης  αυτοί  από  που  θα πληρώνονται?

Τέλος  
Νέα  μέτρα  δεν αντέχει  η  αγορά
Υπάρχει που  υπάρχει  ύφεση .
Αν  πεθάνει  η  αγορά  
Από που  θα  μαζεύει ο Τροϊκανός  φόρους  
Για  τη  σύνταξη  στα  45
Σωστός είσαι  αν  δεν είναι  αναπηρίας .
Αλλά  γιατί  δεν επανεξετάζει όλες  τις  αναπηρικές  συντάξεις ?
Ρε φίλε  ένα  χρόνο  ο Μαλάκας  ο Παπακωστατέτοιος δεν  έχει  ανακαλύψει  πόσους  πλερώνει και τί τους  δίνει !

Υ.Γ
Εγώ  ντίρλα  7 το πρωί  στο Λίντο  με  δύο τζούδες  στο πριβέ  φκιάνω  καλύτερο προϋπολογισμό μου  φαίνεται !

Υ.Γ.2

Και  τώρα  θα  πεταχτεί  σφήνα  ο Βολταίρος για  να  μου  σπάσει τα  αρχίδια  : Δεν έχεις δίκηο ο Παπακωστακάτι έχει κάνει σπουδές  στο Χάρβαρντ  και στο Λοντον Σκουλ οφ  εκονομικς .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λίγος Γκαμπριελ Γκαρσια Μαρκες για  όλους

"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως να έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ. Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι' αυτά που αξίζουν, αλλά γι' αυτό που σημαίνουν. Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως. Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα! Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου. Θεέ μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος. Θα ζωγράφιζα μ' ένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι κι ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρια μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο από τα' αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους... Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή... Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα. Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται. Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη. Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά. Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα. Να λες πάντα αυτό που σκέφτεσαι και να κάνεις πάντα αυτό που νοιώθεις Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' 'έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ' αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' 'έβλεπα να βγαίνεις από την πόρτα, θα σ' αγκάλιαζα και θα σου' δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ' 'έβλεπα, θα έλεγα "σ' αγαπώ" και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη. Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει και άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα' ήθελα να σου πω πόσο σ' αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, καν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τουςπεις "συγγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ". "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ' τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα".

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  λίγος Παύλος
Προς  Κορινθίους

Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμι. και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντά μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι. Η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία. πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει. είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται. είτε γλώσσαι παύσονται. είτε γνώσις καταργηθήσεται. εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν. όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται. ότε ήμην νήπιος, ως νήπιος ελάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως νήπιος ελογιζόμην. ότε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου. βλέπομεν γαρ άρτι δι΄εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον. άρτι γινώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην. νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. μείζων δε τούτων η αγάπη

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα  δύο  ανωτέρω κειμενα συγκροτούν τις δομικές διαφορές μου με  τους βολτεροπόντικες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μου αρέσει που κάθε τόσο και λιγάκι βγαίνουν διάφοροι yoplades για να υποστηρίξουν τη γνωστή γραμμούλα "όλοι μαζί τα φάγαμε", "όλοι φταίμε" ή το τελευταίο που είναι της μόδας "πού ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια όταν γίνοταν το πάρτυ, δεν το βλέπατε να φωνάξετε τότε?"

Σε όλους αυτούς ένα έχω να απαντήσω:

Φίλοι μου καλοί, ας πούμε ότι πριν 20 χρόνια έφτιαξα μια Εταιρεία με 30 εργάτες.
Επί 20 χρόνια λοιπόν αυτή η - υποθετική - Εταιρεία δεν παρήγαγε τίποτα και οι εργάτες καααάθοταν όλη μέρα - κάθε μέρα, εγώ όμως έπαιρνα τα δανειάκια μου και τους πλήρωνα κανονικά, μερικές φορές μαλιστα τους έκανα και αυξήσεις.
Έρχεται λοιπόν μια ωραία μέρα και η Εταιρεία μου - φυσικά - χρεωκοπεί. Και αναγκάζομαι να τους απολύσω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ερχεται όμως η τράπεζα και μου ζητά τα δανεικά, οπότε εγώ απαντάω:

"Πηγαίνετε να τα πάρετε από τους 30 εργάτες! Αυτοί φταίνε, αυτοί τα έφαγαν, σε αυτούς τα έδωσα! πάρτε τους τα σπίτια που έχτισαν, πάρτε τους τα αυτοκίνητα, πάρτε τους και το εισόδημα των παιδιών τους!"

ρε yoplades, πόσα θέλετε να μας τρελλάνετε?!?!?!
Εντελως ακυρο το παραδειγμα.
Σε μια ιδιωτικη επιχειρηση, το εισοδημα σου ερχεται απο τριτους και οχι απο τους εργαζομενους σου.
Οταν εισαι κρατος, τα εσοδα σου ερχονται απο τους πολιτες σου (υπαλληλους σου κατα το παραδειγμα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οταν εχεις σαν χωρα ΑΕΠ 250δις και το κοστος μισθων και συνταξεων (ακομη και με την ασυδοσια που επικρατει) ειναι μολις 20-21, τοτε ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕΣ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ...

Ημαρτον πια με την ΠΑΣΟΚικη προπαγανδα οτι για ολα φταινει οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι και γιαυτο πρεπει να τιμωρηθουν! Ελεος λεμε!
Ναι, εχεις ΑΕΠ 250 δις, αλλά σαν Κρατος ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙΣ?
Εχεις πανω απο 60-70 δις ετησιως?
Γιατι τα μπερδευουμε?

Επισκέπτης
Αποδοκίμασαν τον Μπουτάρη οι αγανακτισμένοι

Ο κυρ-Γιάννης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους "αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επιχείρησε να ανέβει στο βήμα, για να μιλήσει και αυτός στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Οι “αγανακτισμένοι” όμως δεν τον άφησαν να πάρει το λόγο.

Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ "αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει. Κάποιοι άλλοι τον φώναζαν "προδότη", "κομμούνι" και "προσκυνημένο".

Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.

Ο κυρ Γιάννης, έφυγε χωρίς το επεισόδιο, να λάβει μεγαλύτερη έκταση.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στη βδομάδα που ο Μπουτάρης γιουχάρεται. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στο ΑΠΘ, όπου και εκεί τον αποδοκίμασαν οι φοιτητές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αποδοκίμασαν τον Μπουτάρη οι αγανακτισμένοι

Ο κυρ-Γιάννης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους "αγανακτισμένους" της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επιχείρησε να ανέβει στο βήμα, για να μιλήσει και αυτός στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. Οι “αγανακτισμένοι” όμως δεν τον άφησαν να πάρει το λόγο.

Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονταν οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ "αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα" ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει. Κάποιοι άλλοι τον φώναζαν "προδότη", "κομμούνι" και "προσκυνημένο".

Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ' αυτού.

Ο κυρ Γιάννης, έφυγε χωρίς το επεισόδιο, να λάβει μεγαλύτερη έκταση.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στη βδομάδα που ο Μπουτάρης γιουχάρεται. Είχε προηγηθεί η επίσκεψή του στο ΑΠΘ, όπου και εκεί τον αποδοκίμασαν οι φοιτητές.

Πριν απο 6 μηνες δεν εξελεγη? Και μαλιστα ως...προοδευτικος?
Τι ακριβως του καταλογιζουν?
Νεα καραγκιοζιλικια των αγανακτισμενων.
Σαν να το παραχεσαμε λιγο πια.

Επισκέπτης
Πριν απο 6 μηνες δεν εξελεγη? Και μαλιστα ως...προοδευτικος?
Τι ακριβως του καταλογιζουν?
Νεα καραγκιοζιλικια των αγανακτισμενων.
Σαν να το παραχεσαμε λιγο πια.
Απλά φέρει κ αυτός την κομματική ταυτότητα του πασόκου.

Χύμα η κατάσταση αλλά ας πρόσεχαν.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom