Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ποτε προλαβαινει και τρωει τοση ωρα που μιλαει.... :grin:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κάτσε ρε μαλάκα - ολόκληρος αντιπρόεδρος είναι με σύζυγο παρολίγο δήμαρχο. :tits2: Ένα τόνο SMS έπρεπε να στείλει η κ. Χριστοφάκη - μη λέμε και μαλακίες τώρα.

Τι είναι 46 χιλιάρικα να πούμε. Άντε μην τα πάρω... :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ, όχι και αυτοδιαχειριζόμενο χωριό η Γούρα.

Η συζήτηση έχει ξαναγίνει και τα έχω πει.

Ααααα, και θυμήθηκα κάποιους από εδώ μέσα που θα πήγαιναν στην Γούρα να κάνουν αυτοψία και να διαμορφώσουν ιδίαν γνώμη επειδή δεν με πίστευαν και τελικά κάναν αυτοψία στα μπουρδελάκια του Βόλου και της Λόρισσας.

Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οπως αναφερεις παραπανω, ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!
Αν ειχαν τσιπα, θα ειχαν παρετηθει και θα ειχαν φυγει μερα !!!
Τωρα ειναι οι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ, οταν γινουν ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ, η ηδη ΕΞΕΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τοτε θελω να δω τι εχει να γινει !!!
Παντως θελω να ελπιζω, οτι θα γινει, θα γινει ειρηνικα !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ταξική συνείδηση είναι, συνεπώς, μια πολυσύνθετη διεργασία καθώς η κοινωνική τάξη προσδιορίζεται «από την αντικειμενική θέση των μελών της σε σχέση με τις παραγωγικές δυνάμεις και σε σχέση με τις άλλες τάξεις» και «οι άνθρωποι αποκτούν συνείδηση των κοινών συμφερόντων τους στη διαδικασία της πάλης εναντίον κοινών εχθρών, αυτή όμως η πάλη μπορεί να διαρκέσει επί μακρόν προτού μπορεί κανείς να την ονομάσει ‘ταξική συνείδηση’».

Edward Palmer Thompson.

θα μου απαντας μονο με παραθεσεις? :P οχι οτι με χαλαει μου αρεσει να τα διαβαζω εγκυκλοπαιδικο το ενδιαφερον :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
θα μου απαντας μονο με παραθεσεις? :P οχι οτι με χαλαει μου αρεσει να τα διαβαζω εγκυκλοπαιδικο το ενδιαφερον :2funny:

Κάποιος (που παρακολουθεί βουβός αυτή την στιγμή), είχε αφήσει αιχμές για πηγές.  ;)

Μόνο εγκυκλοπαιδικό το ενδιαφέρον;  Από εσάς περίμενα κάτι περισσότερο :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σήμερα έχει πάλι gathering?

Έχω μία λίτσα στην πλατεία, να κατέβω με τουτού ή μετρό?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
θα μου απαντας μονο με παραθεσεις? :

Κάποιος (που παρακολουθεί βουβός αυτή την στιγμή), είχε αφήσει αιχμές για πηγές.  ;)

Επίσης μου συνέστησε να ανοίξω και κανένα βιβλίο για να ξεστραβωθώ.

Ακολουθώ λοιπόν την συμβουλή του,  ευχόμενος να πράξει και αυτός το ίδιο.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Με σκάφος του Λιμενικού Σώματος φυγαδεύτηκαν από εστιατόριο της Κέρκυρας Έλληνες και ξένοι βουλευτές, οι οποίοι μετείχαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης και Προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» είχαν αποκλείσει το χώρο.

Οι «Αγανακτισμένοι» στην Κέρκυρα συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στην πλατεία Δημαρχείου και όταν ενημερώθηκαν ότι στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, που είναι στο Παλαιό Φρούριο, βρίσκονται οι βουλευτές κινήθηκαν προς εκεί για να διαμαρτυρηθούν. Δεν κατάφεραν όμως να εισέλθουν στον χώρο του εστιατορίου, καθώς έκλεισε η καγκελόπορτα της εισόδου και έτσι ανέβηκαν στα τείχη πάνω από τον χώρο του Ομίλου, όπου παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα.

Κάποιοι πέταξαν και πέτρες. Τελικά, στη 1 τα ξημερώματα, οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι. Στο δείπνο συμμετείχαν η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.
αρχισαν τα ωραια
αν δεν φτασει το σκατο στην καλτσα δεν θα δουμε προκοπη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάποιος (που παρακολουθεί βουβός αυτή την στιγμή), είχε αφήσει αιχμές για πηγές.  ;)

Μόνο εγκυκλοπαιδικό το ενδιαφέρον;  Από εσάς περίμενα κάτι περισσότερο :P

με συγχωρειτε ειχα χασει την αψιμαχια και δεν γνωριζω :)
ο ποθος πηγαζει παντα απο τον θαυμασμο απεναντι στον πυγμαλιωνα οποτε το εκγυκλοπαιδικο ενδιαφερον για την ωρα αρκει :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
ο ποθος πηγαζει παντα απο τον θαυμασμο απεναντι στον πυγμαλιωνα οποτε το εκγυκλοπαιδικο ενδιαφερον για την ωρα αρκει :grin:

Συνεπώς βρίσκομαι σε καλό δρόμο παλλακίδα μου.  :-*

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εχουνε στριμωξει λενε τον πεταλωτη σε καπη στην αργυρουπολη :knuppel: :knuppel: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knuppel:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο Λοβέρδος είναι και από κάτω γράφει 'έτσι όπως πάμε, θα έχουμε θύματα'.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αθήνα
Νέο περιστατικό προπηλακισμού πολιτικού προσώπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με θύμα αυτή τη φορά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή.

Ο κ. Πεταλωτής επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Αργυρόπουλης, σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, και κατά την είσοδό του τον περίμενε ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Η ομάδα άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα και να πετάει γιαούρτια, πέτρες και αβγά, ενώ στη συνέχεια τους απώθησε αστυνομική δύναμη.

Έτσι όπως πάμε, θα έχουμε θύματα, δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Newsroom ΔΟΛ

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ο λοβερδο κι ο μακροπουλος,
μιλάνε για το απαραδεκτο των προπηλακισμών!!!
και στη Ν Ιωνια ο πεταλωτης ειναι αποκλεισμενος στα καπη Ν Ιωνιας οπως ειπε κι ο αποπάνω  :s&m_1:

αργυρουπολη λενε τωρα  :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο λοβερδο κι ο μακροπουλος,
μιλάνε για το απαραδεκτο των προπηλακισμών!!!
και στη Ν Ιωνια ο πεταλωτης ειναι αποκλεισμενος στα καπη Ν Ιωνιας οπως ειπε κι ο αποπάνω  :s&m_1:

αργυρουπολη λενε τωρα  :idiot:

βεντούζα
γαμιόλια.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom