Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ευχαριστω παιχτη μου αλλα δε μπορω δε με αφηνει η τσιπα μου. εγω ανηκω στα κουναβια που επιβιωνουν σε καθε σκατιλα, με ολα τα μεσα. ντρεπομαι να κατσω αναμεσα σε ανθρωπους νοικοκυραιους που τους πνιγει το δικιο. δεν ειμαι απο τους αλλους τους γελοιους αλλα δεν ειμαι και απο τους καλους. ειμαι η κουρτινα 3 παιχτη  :grin:
μπορει να παιζω μπαλα με το αδικο αλλα δε κοροϊδευω ποτε το δικιο  ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
με ιντρακόμ εννοώ.
η συμβαση 8004 συνολικά είχε ύψος μαζί με τα ψηφιακά 47 δις δραχμές τότε. η ζίμενς πήρε τα μισά ψηφιακά κέντρα, η ιντρακόμ τα άλλα μισά μαζί με τα κυκλώματα και η αλκατέλ έμεινε με το πουλί στο χέρι.
ποιος αγοραζει αλκατελ :grin:
σαπια εταιρια :P σκαυα κινητα τηλεφωνα εβγαζε :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
καλά που δεν ψήφισες.... και πού να ξερες και πώς βγήκε αρχηγός της νέας δημοκρατίας..... και τους 3 άλλους υποψήφιους τους έφαγε με το μηχανισμό που κληροδότησε η κόρη του.....
απλά με τον αντωνάκη βρήκε το δάσκαλό του. βλέπεις άλλο ανηψιός του βενιζέλου και άλλο εγγονός της πηνελόπης δέλτα.

Τύπε, τι να λέμε τώρα. Ο γκαντέμης είναι ο μόνος μετά Χριστόν που ανέστησε νεκρούς. Κυριολεκτικά όμως.
Όσο για τα συμφέροντα που τον έφαγαν... ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ποιοι είναι.

ΥΓ. Μια χαρά μπίζνες έκανε ο γιος του Πέτρου και επί γκαντέμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλαράκο αυτά να πας να τα πείς σε όλα τα Μεσόγεια...... μια ολόκληρη περιοχή της αττικής ετρωγε ψωμί απο την ιντρακόμ για δεκαετίες......
εφαγαν πολύ ξύλο στην ιντρακόμ τα φιλαράκια σου απ τη νδ όταν πήγαιναν να μιλήσουν στο σωματείο.......

και τα δικά σου περί siemens να πας να τα πείς στους απολυμένους του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Τι κοινο εχουν στο Συνταγμα οι ανεργοι και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι με τους δημοσιους και τους ΔΕΚΟ?

Οι πρωτοι εξοργυζονται δικαια γιατι δεν μπορουν να θρεψουν τα παιδια τους, ενω οι τελευταιοι γιατι δεν τους πανε πια διακοπες σε 5στερο αλλα σε 4στερο ξενοδοχειο  :idiot: :idiot: :idiot:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τι κοινο εχουν στο Συνταγμα οι ανεργοι και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι με τους δημοσιους και τους ΔΕΚΟ?

Οι πρωτοι εξοργυζονται δικαια γιατι δεν μπορουν να θρεψουν τα παιδια τους, ενω οι τελευταιοι γιατι δεν τους πανε πια διακοπες σε 5στερο αλλα σε 4στερο ξενοδοχειο  :idiot: :idiot: :idiot:

ακριβως! αλλα ειναι ισως η πρωτη φορα που βλεπεις να διαμαρτυρεται η εργατικη ταξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με ιντρακόμ εννοώ.
η συμβαση 8004 συνολικά είχε ύψος μαζί με τα ψηφιακά 47 δις δραχμές τότε. η ζίμενς πήρε τα μισά ψηφιακά κέντρα, η ιντρακόμ τα άλλα μισά μαζί με τα κυκλώματα και η αλκατέλ έμεινε με το πουλί στο χέρι.

επί σιδερένιου βεβαίως βεβαίως...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τύπε, τι να λέμε τώρα. Ο γκαντέμης είναι ο μόνος μετά Χριστόν που ανέστησε νεκρούς. Κυριολεκτικά όμως.
Όσο για τα συμφέροντα που τον έφαγαν... ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ποιοι είναι.

ΥΓ. Μια χαρά μπίζνες έκανε ο γιος του Πέτρου και επί γκαντέμη.

εγκζάκτλυ....
να πουμε πρόχειρα στους αφελείς.
ο γκαντέμης άνοιξε πολεμο με τον κόκκαλη για τα ψηφιακά και του είπε ο πράκτορας κάτσε καλά ...... γιε...
αυτός το πήρε πατριωτικά και πήρε και μια πούτσα που ακόμα τη φυσαει και δεν κρυώνει.
ο κόκκαλης είχε συμφωνήσει με το βαθύ πασοκ να συγχωνευθεί ο ΟΤΕ με την ιντρακομ.
ο σημίτης ακύρωσε τη συμφωνία λόγω αντιδράσεων και ο κόκκαλης τον τελείωσε κι αυτόν.
βλέποντας πλέον τα πράγματα απο αποσταση παρόλες τις μίζες και τις ρεμούλες του κοκκαλιστάν τώρα η ιντρακόμ δε θα ανήκε στους ρώσσους και ο οτε δε θα ανήκει στους γερμανούς.
πρακτικά αλλες 20 χιλιάδες ελληνικές θέσεις εργασίας πήγαν στα σκουπίδια.
τεσπα μεγάλη κουβέντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πισω γοριλα ειμαι ρεζερβε  :birdman:

URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τα δικά σου περί siemens να πας να τα πείς στους απολυμένους του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης...
ποιά θεσσαλονίκη....
τι να κλάσει....... μια κουράδα μπροστά στα εργοστάσια που έκλεισαν στην αττική.
και έκλεισαν... δεν πήγαν στα σκόπια.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιά θεσσαλονίκη....
τι να κλάσει....... μια κουράδα μπροστά στα εργοστάσια που έκλεισαν στην αττική.
και έκλεισαν... δεν πήγαν στα σκόπια.....
ου εργοστασίου της Siemens στην Θεσαλονίκη αδιάβαστε.. 320 απασχολούσε και καμμιά 500αρια σε περιφεριακές εταιρείες..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι παραξενο πως μια πολη σε διαλυση με ανεργια στο 30% να μην κανει κατι;
1000 φορες η αντιδραση των αγανακτισμενων παρα η νωχελικοτητα του καναπε

Αυτο λεμε κι' εμεις

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom