Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δηλαδη να απαιτησει και ο φονιας να τιμωρηθει μονο αφου τιμωρηθουν ολοι οι φονιαδες?
τι επιχειρημα ειναι αυτο? οποιον πιασουν να τον τιμωρουν.

βλεπεις να γινεται ιδιαιτερη προσπαθεια στο θεμα της φοροδιαφυγης μιας και το θιξατε? εχεις δει πολλους απο αυτους που θα πρεπε να τιμωρουνται? γιατι περαν του βοσκοπουλου που πληρωσε τη νυφη απλα για να φανει οτι γινεται δουλεια δεν εχω δει κατι αλλο εμπρακτα περαν απο κατι εμπορους μαγαζατορες ή μικρομεσαιους ιδιωτες....

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
1) οι μιζες, οι εξοπλισμοι και οι υπερτιμολογησεις πραγματι ειναι απαραδεκτα φαινομενα, αλλά δεν θεωρω οτι ευθυνονται κατά το μεγαλυτερο ποσοστό για την χρεωκοπια του κρατους.
2)Η εξαγορα ψηφων και η δημιουργια υδροκεφαλου κρατους ειναι κατ εξοχην ευθυνη του πολιτη, που επιδιωκε κατι τετοιο διακαως.
3) Οι ΟΤΑ δεν ειναι Δημόσιο. Να πληρωσουν. παραδειγμα εφερα και γνωριζεις πολυ καλα λόγω επαγγέλματος ότι ο ενας δημόσιος φορέας οφείλει στον άλλο, εξ ου και οι τρύπες των ασφαλιστικών ταμείων. Σε κάθε πε΄ριπτωση οι οφειλές προς το δημόσιο δεν προκύπτουν μόνο από τους πολίτες
Σορρυ αλλά αυτο ως επιχείρημα με ξενίζει. Είναι σα να μου λες ότι φταιει το πρεζάκι που παρακάλαει για δόση και οχι ο έμπορος ...
Επίσης διακαώς επιθυμούμε κι άλλα αλλά οι "κακόμοιροι και άβουλοι" πολιτικοί μας δεν λύγισαν  :grin:
Αν δεν τους ένοιαζε το ψηφαλάκι και είχαν ολοι τους πραγματική βούληση να βοηθήσουν τη χώρα δε θα δημιουργούσαν αυτό το χάος. Από ότι ξερω από μεγαλύτερους μάλιστα μέχρι τα τέλη του '70 δεν τρελαίνονταν να μπουν στο δημόσιο οι κακοί πολίτες...
Αυτοί οι καλοί και αγαθοί πολιτικοί πολύ εύκολα υποκύπτουν :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Συμφωνω,αλλα πιστευω οτι τετοιες ενεργειες αφορουν ολους τους πολιτες που ζουν στην Ελλαδα!Ξεσηκονομαστε για ενα καλυτερο αυριο,οχι μονο για μας αλλα και για τις επομενες γενιες..Αν πιστευεις οτι δεν σε αφορα,δεν εχω να πω κατι αλλο..
ναι αλλα μια μαζικη απεργια διαρκειας δε βλεπω κανεναν να μπορει να οργανωσει
αν δεν νεκρωση η χωρα για μια βδομαδα 2 3 δε προκειται να καταλαβουν τπτ
μονο οταν χανουν τα εσοδα και πονεσουν ολοι τοτε μονο θα καταλαβουν
αλλα δυστυχως δεν ειμαστε ικανοι να οργανωσουμε τπτ και παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα αντιδρουν.

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη να απαιτησει και ο φονιας να τιμωρηθει μονο αφου τιμωρηθουν ολοι οι φονιαδες?
τι επιχειρημα ειναι αυτο? οποιον πιασουν να τον τιμωρουν.

Πώς θα τους πιάσουν αγαπητή μου τους πολιτικούς έκλεψαν με το Νόμο περί ευθύνης και τις γελοίες παραγρφαές ή μήπως είδες αποτέλεσμα απότ ις εξεταστικές?
Ένας βρε παιδί μου τόοοοοοοσα χρόνια δεν έκλεψε????? απορία το έχω

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ναι αλλα μια μαζικη απεργια διαρκειας δε βλεπω κανεναν να μπορει να οργανωσει
αν δεν νεκρωση η χωρα για μια βδομαδα 2 3 δε προκειται να καταλαβουν τπτ
μονο οταν χανουν τα εσοδα και πονεσουν ολοι τοτε μονο θα καταλαβουν
αλλα δυστυχως δεν ειμαστε ικανοι να οργανωσουμε τπτ και παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα αντιδρουν.
Συμφωνω,πολυ δυσκολο να υπαρξει δυνατη συνοχη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Σορρυ αλλά αυτο ως επιχείρημα με ξενίζει. Είναι σα να μου λες ότι φταιει το πρεζάκι που παρακάλαει για δόση και οχι ο έμπορος ...
Επίσης διακαώς επιθυμούμε κι άλλα αλλά οι "κακόμοιροι και άβουλοι" πολιτικοί μας δεν λύγισαν  :grin:
Αν δεν τους ένοιαζε το ψηφαλάκι και είχαν ολοι τους πραγματική βούληση να βοηθήσουν τη χώρα δε θα δημιουργούσαν αυτό το χάος. Από ότι ξερω από μεγαλύτερους μάλιστα μέχρι τα τέλη του '70 δεν τρελαίνονταν να μπουν στο δημόσιο οι κακοί πολίτες...
Αυτοί οι καλοί και αγαθοί πολιτικοί πολύ εύκολα υποκύπτουν :grin:
Γιατι οχι?
Αν δεν υπηρχαν τα πρεζακια, θα υπηρχαν οι πρεζεμποροι?
Οταν καποιος αγοραζει πρεζα, δεν ξερει οτι θα εθιστει και πιθανοτατα θα πεθανει? Το ξερει.
Τον υποχρεωσε ο εμπορος να παρει?
Κατα πρωτο λογο, ο χρηστης φταιει, αφου τον δικο του εαυτο σακατευει.
Φυσικα τους ενοιαζε το ψηφαλακι, αφου αν δεν εκαναν ρουσφετια, πολυ απλα δεν θα ξαναεκλεγονταν. Υποχρεωσε κανενας τον κοσμο να συνωστιζεται στα πολιτικα γραφεια?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλά, πόσες μέρες την βγάζουν στο Σύνταγμα?

Δεν βαρέθηκαν?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνω,αλλα πιστευω οτι τετοιες ενεργειες αφορουν ολους τους πολιτες που ζουν στην Ελλαδα!Ξεσηκονομαστε για ενα καλυτερο αυριο,οχι μονο για μας αλλα και για τις επομενες γενιες..Αν πιστευεις οτι δεν σε αφορα,δεν εχω να πω κατι αλλο..
δε μιλαω προσωπικα...
απλα σου λεω οτι δεν ειναι απαραιτητο ο αλλος να συμφωνει μαζι σου, οπως επισης δεν ειναι απαραιτητο ο αλλος να θεωρει αυτο το τροπο δρασης καταλληλο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Strobita, ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε αυτην την χωρα εγινε κινηση να τιμωρηθουν οι κλεφτες, και τι εγινε?
Ο κατηγορουμενος βγηκε ξανα πρωθυπουργος με 47%.
Και μου λες μετα, οτι θελει ο κοσμος να τιμωρηθουν οι ενοχοι?
Τιποτα δεν θελει. Αυξησουλες και βολεμα θελει.
Και φυσικα οσο διατηρει αυτη τη νοοτροπια, αξιζει καθε κακο ριζικο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Συμφωνω,πολυ δυσκολο να υπαρξει δυνατη συνοχη.
οταν δουλευει καποιος σε μια επιχειρηση
εχει φαει τις μειωσεις του εχει φαει τις περικοπες στα δωρα
εχει δει απολυσεις συναδελφων να γινονται δεν σκεφτεται οτι
θα ειναι ο επομενος αν απεργησουν 10 ατομα στα 100 λεω θα μπουν στη μαυρη λιστα
αν απεργησουν και οι 100 θα τους κλασουν τ'αρχιδια
οταν απεργησεις μια μερα την επομενη θα σε βαλει να του βγαλεις τη δουλεια για δυο
οποτε στ'αρχιδια τους δεν καταλαβαινουν τπτ απο μια μερα απεργια και οχι συλλογικα
μονο με απεργιας διαρκειας και ολοι θα καταλαβουν και οι εργοδοτες και το κρατος που θα χασει

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Strobita, ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε αυτην την χωρα εγινε κινηση να τιμωρηθουν οι κλεφτες, και τι εγινε?
Ο κατηγορουμενος βγηκε ξανα πρωθυπουργος με 47%.

Και μου λες μετα, οτι θελει ο κοσμος να τιμωρηθουν οι ενοχοι?
Τιποτα δεν θελει. Αυξησουλες και βολεμα θελει.
Και φυσικα οσο διατηρει αυτη τη νοοτροπια, αξιζει καθε κακο ριζικο.

αυτο πηγαινα να γραψω!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ε, τότε ΚΟΔΗΣΟ , θα είσαι !  :2funny: