alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Πειτε μου οτι μολις με χαρακτηρισατε και ΠΑΣΟΚο, να πεσω απο την Ακροπολη...Τελικά το Πασόκος είναι βαρύτερη κατάσταση απ΄ το Κνίτης ,...!
Ανίατη !
Πειτε μου οτι μολις με χαρακτηρισατε και ΠΑΣΟΚο, να πεσω απο την Ακροπολη...Τελικά το Πασόκος είναι βαρύτερη κατάσταση απ΄ το Κνίτης ,...!
Ανίατη !
δηλαδη να απαιτησει και ο φονιας να τιμωρηθει μονο αφου τιμωρηθουν ολοι οι φονιαδες?
τι επιχειρημα ειναι αυτο? οποιον πιασουν να τον τιμωρουν.
Σορρυ αλλά αυτο ως επιχείρημα με ξενίζει. Είναι σα να μου λες ότι φταιει το πρεζάκι που παρακάλαει για δόση και οχι ο έμπορος ...1) οι μιζες, οι εξοπλισμοι και οι υπερτιμολογησεις πραγματι ειναι απαραδεκτα φαινομενα, αλλά δεν θεωρω οτι ευθυνονται κατά το μεγαλυτερο ποσοστό για την χρεωκοπια του κρατους.
2)Η εξαγορα ψηφων και η δημιουργια υδροκεφαλου κρατους ειναι κατ εξοχην ευθυνη του πολιτη, που επιδιωκε κατι τετοιο διακαως.
3) Οι ΟΤΑ δεν ειναι Δημόσιο. Να πληρωσουν. παραδειγμα εφερα και γνωριζεις πολυ καλα λόγω επαγγέλματος ότι ο ενας δημόσιος φορέας οφείλει στον άλλο, εξ ου και οι τρύπες των ασφαλιστικών ταμείων. Σε κάθε πε΄ριπτωση οι οφειλές προς το δημόσιο δεν προκύπτουν μόνο από τους πολίτες
Αφου εγκρινεις εσυ, τιποτα αλλο δεν θελω...
Πειτε μου οτι μολις με χαρακτηρισατε και ΠΑΣΟΚο, να πεσω απο την Ακροπολη...
ναι αλλα μια μαζικη απεργια διαρκειας δε βλεπω κανεναν να μπορει να οργανωσειΣυμφωνω,αλλα πιστευω οτι τετοιες ενεργειες αφορουν ολους τους πολιτες που ζουν στην Ελλαδα!Ξεσηκονομαστε για ενα καλυτερο αυριο,οχι μονο για μας αλλα και για τις επομενες γενιες..Αν πιστευεις οτι δεν σε αφορα,δεν εχω να πω κατι αλλο..
δηλαδη να απαιτησει και ο φονιας να τιμωρηθει μονο αφου τιμωρηθουν ολοι οι φονιαδες?
τι επιχειρημα ειναι αυτο? οποιον πιασουν να τον τιμωρουν.
Πώς θα τους πιάσουν αγαπητή μου τους πολιτικούς έκλεψαν με το Νόμο περί ευθύνης και τις γελοίες παραγρφαές ή μήπως είδες αποτέλεσμα απότ ις εξεταστικές?
Ένας βρε παιδί μου τόοοοοοοσα χρόνια δεν έκλεψε????? απορία το έχω
Πειτε μου οτι μολις με χαρακτηρισατε και ΠΑΣΟΚο, να πεσω απο την Ακροπολη...
Συμφωνω,πολυ δυσκολο να υπαρξει δυνατη συνοχη.ναι αλλα μια μαζικη απεργια διαρκειας δε βλεπω κανεναν να μπορει να οργανωσει
αν δεν νεκρωση η χωρα για μια βδομαδα 2 3 δε προκειται να καταλαβουν τπτ
μονο οταν χανουν τα εσοδα και πονεσουν ολοι τοτε μονο θα καταλαβουν
αλλα δυστυχως δεν ειμαστε ικανοι να οργανωσουμε τπτ και παντα θα υπαρχουν αυτοι που θα αντιδρουν.
Γιατι οχι?Σορρυ αλλά αυτο ως επιχείρημα με ξενίζει. Είναι σα να μου λες ότι φταιει το πρεζάκι που παρακάλαει για δόση και οχι ο έμπορος ...
Επίσης διακαώς επιθυμούμε κι άλλα αλλά οι "κακόμοιροι και άβουλοι" πολιτικοί μας δεν λύγισαν
Αν δεν τους ένοιαζε το ψηφαλάκι και είχαν ολοι τους πραγματική βούληση να βοηθήσουν τη χώρα δε θα δημιουργούσαν αυτό το χάος. Από ότι ξερω από μεγαλύτερους μάλιστα μέχρι τα τέλη του '70 δεν τρελαίνονταν να μπουν στο δημόσιο οι κακοί πολίτες...
Αυτοί οι καλοί και αγαθοί πολιτικοί πολύ εύκολα υποκύπτουν
δε μιλαω προσωπικα...Συμφωνω,αλλα πιστευω οτι τετοιες ενεργειες αφορουν ολους τους πολιτες που ζουν στην Ελλαδα!Ξεσηκονομαστε για ενα καλυτερο αυριο,οχι μονο για μας αλλα και για τις επομενες γενιες..Αν πιστευεις οτι δεν σε αφορα,δεν εχω να πω κατι αλλο..
οταν δουλευει καποιος σε μια επιχειρησηΣυμφωνω,πολυ δυσκολο να υπαρξει δυνατη συνοχη.
Strobita, ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε αυτην την χωρα εγινε κινηση να τιμωρηθουν οι κλεφτες, και τι εγινε?
Ο κατηγορουμενος βγηκε ξανα πρωθυπουργος με 47%.
Και μου λες μετα, οτι θελει ο κοσμος να τιμωρηθουν οι ενοχοι?
Τιποτα δεν θελει. Αυξησουλες και βολεμα θελει.
Και φυσικα οσο διατηρει αυτη τη νοοτροπια, αξιζει καθε κακο ριζικο.
Ναι, εχω.Μήπως είσαι και δεν το ξέρεις ?
Για το ΚΟΔΗΣΟ έχεις ακούσει τίποτα ?
εχει wifiΚαλά, πόσες μέρες την βγάζουν στο Σύνταγμα?
Δεν βαρέθηκαν?
Οσο νιωθω τα ματια σου πανω μου, πολλαπλο.ο αλεκουκος βρισκεται σε οργασμο ποσταρισματος σημερα.