να προσθέσω επίσης:
μετά τη 5.5.2010 και με αφορμή την πυρπόληση της ΜΑΡΦΙΝ, ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ και ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (όχι απαραίτητα αστυνομικά) το παραδοσιακό κίνημα και μεγάλωσε η απόσταση (χάσμα) μεταξύ οργανωμένων και μη οργανωμένων ανθρώπων.
ένα χρόνο μετά οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ...
και τώρα εμφανίζεται "αγανακτισμένη" η σιωπηρή πλειοψηφία να βγαίνει δυναμικά στο δρόμο,
με κύρια αιχμή ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και βεβαίως ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
λοιπόν το παιχνίδι είναι ανοιχτό, η τράπουλα ξαναμοιράζεται, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους επαναστάτες...
μπορεί να κυριαρχήσει συντηρητική κατεύθυνση, μπορεί και όχι!
εγώ πάντως θα είμαι εκεί για να το επηρεάσω (αν και όσο μπορώ)
ομοίως και η αριστερά που με εκφράζει.
συμφωνω απολυτα,ειδικα στο τελος που ηταν και ο σκοπος μου απο την αρχη...
αργησες,αλλα κατεληξες
Σημερα στο Συνταγμα οι περιπτεραδες μιλαγαν για πανω απο 200.000 κοσμο γυρω στις 7-8.00
Στις 9.30 που πηγα εγω γινοταν τρελλα...απλα η μεγαλυτερη συγκεντρωση επι ΓΑΠ
ζυμωσεις γινονται,ο κοσμος μιλαει αναμεταξυ του,ειδα πανω το δασκαλων Αμαλιας και Οθωνος
μπατσοι πουθενα στην περιφρουρηση (πατατα πληροφορια-ρωτησα τα παιδια στο συντονιστικο-πως
θα μπορουσε αλλωσε;;)
200.000 κοσμος (ο χυλος κατα τον φιλο Ποντικα) παρατησαν τους καναπεδες και εκδηλωσαν
μια διαθεση για να πουν κατι,και πολλοι το εκαναν..Ακουγονται και πολλες μπουρδες
ακουγονται και σωστα,καπου θα βγαλει...αλλα εγω θεωρω οτι κουνηθηκαν,κατι εκαναν και την ερμηνευω ως
πολιτικη κινηση (οπως ολα οσο κανουνε πανω στην Γη)
Υπομονη και Ελπιδα να κρατησει,και θα βρεθει η ακρη