Νέα

Ελίζα από Κασσάνδρας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.018
Πόντοι
36.988
Μία κοπέλα που το τελευταίο καιρό μου έχει κάνει το κλικ στις τσάρκες μου...Έχει κάποιος συνευρεθεί μαζί της;

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μία κοπέλα που το τελευταίο καιρό μου έχει κάνει το κλικ στις τσάρκες μου...Έχει κάποιος συνευρεθεί μαζί της;
ναι ειναι καλη κι αμα παρεις και μεγαλυτερο προγραμμα ακομα καλυτερη στο λεω γιατι οταν ειχα παει εγω εδωσα 50 και ειδα και κατα καποιο τροπο αντε να τελειωνουμε στον αλλο ομως πριν απο μενα που ειχε παρει μεγαλο τα λεγανε και πολυ ωρα,παντως στο σεξ ειναι θανατος αξιζει για δοκιμη,δεν συγκρινεταιμε την αδερφη της  σε ομορφια η νικολετα  ειναι πολυ πιο ομορφη και το χει πιο πολυ εχει ξανασταματησει παλι και ελπιζουμε να γυρισει και σε νυχτερινες βαρδιες γιατι με τις απογευματινες που εκανε δεν την χαρηκαμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δυνατο κομματι..αξιζει φιλε..!

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796

Την εχω τιμησει σε προγραμμα μιας ωρας και θυμιζει παρα πολυ την νικολεττα (μιχαελα). Καλουτσικη αλλα οχι τιποτα το τρελο. Και καλα εισαι special αλλα κανει τα ιδια σε ολους. Δεν με κοβω να την ξανατιμησω. Ασε που εχει ενα παραμορφωμενο δακτυλο (μπορει εγω να ειδα στραβα) και μετα για να μου ξανασηκωθει επρεπε να συγκεντρωθω για να το βγαλω απο το μυαλο μου. παντως για μια φορα αξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom