Νέα

Elite-companions

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Photographer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Μήπως κάποιος έχει εμπειρία από το παρακάτω γραφείο ?
Έχει μερικές πολύ ωραίες κοπέλες.

Εμενα με ενδιαφέρει η Estella οποτε εάν υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία ας γράψει δυο λόγια.

Επισκέπτης
Φιλε πιστεύω όπως βλέπω τις φωτογραφίες ότι θα είναι καταπληκτικό να μπορεί κανείς να πάρει το πακέτο του μηνός για 12000 ευρώ. Μακάρι να βρισκόταν εύκολα ο μήνας και το 12χίλιαρο, θα πρέπει να είναι απίστευτα να είσαι με αυτή τη γκόμενα για ένα μήνα και να ρίχνεις 4-5 την ημέρα ...

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Η Cher παντως απο την κατηγορια independent στο συγκεκριμενο site εχει μια φωτο που ειναι απο μια κοπελα που δουλευει σε πολυ high class και γνωστο γραφειο του Λονδινου και χρεωνει 300 λιρες την ωρα. Δεν νομιζω να ειναι η ιδια και να δουλευει και στο Elite Companions γιατι ειναι based Λονδινο και απο οτι ξερω κανει μονο short dates.
Αρα παιζει να ειναι ψιλομουφα το ολο site.
Το ειχα δει και παλιοτερα που ειχε μονο 3 κοπελες παλι πανεμορφες και σε χαμηλες τιμες για long dates.
Αν καποιος ξερει παραπανω ας γραψει γιατι μπορει να ισχυουν οι φωτος και τιμες και η συγκεκριμενη φωτο να μπηκε καταλαθος γιατι ειναι ψιλοασχετη μεσα στις αλλες και φαινετε λιγο οτι ειναι απο αλλη κοπελα.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Καλημέρα αγαπητοί μου...
Είδα το συγκεκριμένο site μετά από την αναφορά του εδώ και ομολογώ προς μεγάλη μου έκπληξη ότι απορώ πως δεν το είχα πληροφορηθεί. Δε ξέρω να σας πω με σιγουριά αν είναι αληθινές ή όχι οι χρεώσεις και τα λοιπά για την Εστέλα πάντως ξέρω ότι πέρισυ έπαιζε στο SHE International Agency και πρέπει να είναι γύρω στα 24-25 ετών. Είναι αλήθεια ότι έχει Λατινοαμερικάνικες ρίζες από μάνα. Ηθελα μαζί με ένα συνάδελφο μιας εταιρείας να την κλείσω σε ταξίδι για δουλειά που ήμασταν Ρώμη αλλά ήταν OverBooking και πράγματι έκανε ραντεβού 12h ως διήμερα. Τώρα αν κάνει τόσο μεγάλα (εβδομαδιαία) ΘΕΛΩ πολύ να το πιστέψω γιατί 12 χιλιάρικα πχ το καλοκαιράκι είνα πολλά (και σαν χρόνος) αλλά τα 4.000 ευρώ για μία εβδομάδα σε ένα νησί είναι πολύ καλά ειδικά με την Εστέλα...!Προσέξτε μόνο όσοι είναι κάτω από 1.80 σε ύψος μην προβληματιστείτε αν την έχετε πλάι σας...Είναι σίγουρα στα υπόψη προσεχώς!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ΑΑΑ...και προσοχή στο συγκεκριμένο site μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ...υπάρχει dial-up connector που μπορεί να σας εγκατασταθεί (όσοι δεν έχετε adsl) και επίσης η αρχική του σελίδα μεταφέρει trojan ιό...εμένα χτύπησε το virus alert στη σελίδα αυτή σαν τρελό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom