Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
![]()
αργησες πολυ
![]()
![]()
![]()
.......Ποτέ δεν είναι αργά όπως λέει μία παροιμία
.......![]()
...... Δέν βλέπω νά ξύπνησε ό μπόγιας να σέ μαζεψει βρέ ΝΤΟΥΣΚΟ.....![]()
![]()
....... Έξις δευτέρα Φύσις ........ Ίτε υπέρ συνειδήσεων ...Γειά σου συναγωνιστή!!! Τα σέβη μού!![]()
Αγόρια μου όπως κοιτούσα το νήμα παρατήρησα ότι έχω κάνει παράθεση με το πρόγραμμα λάθος...
Λοιπόν τα προγράμματα έχουν ως εξης:
•120 1 ωρα χωρίς αναλ(cim,cif,ελ.στομ)
•170 1 ωρα Με αναλ(cim,cif,ελ.στομ)
•250 δίωρο φουλ
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να με καλέσετε στο 6992244860....
![]()
Συνάντηση με την Ελίνα πριν λίγες ημέρες στα νότια όπου και εξυπηρετούσε, εύκολη συνεννόηση με 2 μηνύματα κ τσουπ στην ώρα της!Χτυπάει η πόρτα , ανοίγω και συναντώ ένα κορίτσαρο 1.70+....τσολιάς σκέφτομαι από μέσα μου!Χωρίς να χάνει χρόνο μπαίνει κατ ευθείαν για ντους και 5 λεπτά μετά έρχεται στο κρεβάτι!!Εγώ ήμουν ήδη έτοιμος αφού είχα φτάσει μισή ώρα νωρίτερα όπως πάντα για σχολαστική προετοιμασία!
Η συνεδρία ξεκίνησε με απλόχερα φιλιά, περιποίηση εκατέρωθεν, άρχισε να με ρουφάει αισθησιακά με πολύ σάλιο φτυσίματα κ πέρασμα με την γλωσσίτσα της σε όλη την περιοχή!Πότε αργά και βασανιστικά και πότε βίαια η πίπα της ήταν εξαιρετική!!
Ξέρει τι κάνει!!
Εν συνεχεία ζήτησα να αλλάξουμε θέση καθότι μου αρέσει πολύ το γλείψιμο!Κραυγούλες όμορφες και πιστευτές, το μουνάκι της πεντακάθαρο με μια μικρή φουντίτσα στο εφήβαιο που οπτικά εμένα δεν με χάλασε καθόλου!!!!!!Ηνεγκεν η ώρα, στήσιμο στα 4 και πολύ γρήγορα η κατάθεση στο σκουφάκι!Έχει έναν απίστευτο κωλαράκο τουρλωτό με φοβερή αφή που δύσκολα κρατιέσαι....
Μπανάκι τσιγαράκι και ευχάριστο σόσιαλ, ένιωθα σαν να είναι φίλη από τα παλιά όπου βρισκόμαστε για ξεχαρμάνιασμα!!
Πραγματικά η ώρα πέρασε ευχάριστα και 10' πριν συμπληρωθεί ο χρόνος το μωρό σκύβει και τον ξαναπαίρνει στο στόμα.....αργούσα όμως να τελειώσω και έτσι για να μην την κουράσω παραπάνω την ξαπλώνω ανάσκελα και ξεκινώ ένα γρήγορο γαμήσι όπου ήρθε και η δεύτερη κατάθεση επίσης μέσα στο σκουφί.
Να σημειώσω ότι ήταν επιλογή μου να χύσω στο πλαστικό παρότι προσφέρεται και στοματάκι!
Κώλο δεν δοκίμασα για να την ξανασυναντήσω!!
Αυτα σε γενικές γραμμές!
Το κορίτσι είναι όμορφο, Ελληνίδα για όποιον νοιάζεται και αν την σεβαστείς θα σε σεβαστεί και εκείνη!
Πέρασα καλά και ελπίζω να βοήθησα!
Να περνάτε όλοι καλά!!
Ελίνα ευχαριστώ!![]()
![]()
Από πρόσωπο τι λέει?
Κόστος φίλε;
Πολύ γλυκειά κοπέλα!
...και απολαυστική στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Απλά γήινη!Πολύ γλυκειά κοπέλα!
Αγόρια μου όπως κοιτούσα το νήμα παρατήρησα ότι έχω κάνει παράθεση με το πρόγραμμα λάθος...
Λοιπόν τα προγράμματα έχουν ως εξης:
•120 1 ωρα χωρίς αναλ(cim,cif,ελ.στομ)
•170 1 ωρα Με αναλ(cim,cif,ελ.στομ)
•250 δίωρο φουλ
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να με καλέσετε στο 6992244860....
![]()
οντως ποσες???αναλ???how much for hour???Το θέμα είναι πόσες φορές άναλ στο δίωρο