koursaros.d
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Δωσε σε παρακαλώ τιμοκαταλογο!!!
καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Δωσε σε παρακαλώ τιμοκαταλογο!!!
Όχι αγόρι μου... Διαστρεμα στον αστράγαλο είχα από 5 Δεκέμβρη αλλά τώρα είμαι καλύτερα...Aρρωστια;
Για συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
1 ώρα απλό πρόγραμμα 120€
1 ώρα + Anal + Cim = 180€
2 ώρες + 1 φορά Anal χωρίς cim = 250€
Καλημέρα κούκλα δουλεύεις σήμερα;Το πρόγραμμα είναι αυτό ακριβώς..... Για ραντεβού κλήση η μήνυμα στο εξής νουμερακι 6992244860...
Θα χαρώ να τα πούμε... :-* :-*
Το πρόγραμμα είναι αυτό ακριβώς..... Για ραντεβού κλήση η μήνυμα στο εξής νουμερακι 6992244860...
Θα χαρώ να τα πούμε... :-* :-*
χαχαχαΓια συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
1 ώρα απλό πρόγραμμα 120€
1 ώρα + Anal + Cim = 180€
2 ώρες + 1 φορά Anal χωρίς cim = 250€
και γιατι λες δυστηχως εσυ δεν τις κανονιζεις?Καλησπέρα αγόρια μου!!!
Για ραντεβού καλέστε στο εξής νουμερακι 6992244860....
Οι τιμουλες είναι αυτές που προανέφερα δυστυχώς... Για προσωπικούς λόγους...
Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια...
και γιατι λες δυστηχως εσυ δεν τις κανονιζεις?
Το εχω πει και στο παρελθον και θα το ξαναπω: καλα κανουν και ζητανε τετοια ποσα τα κοριτσια γιατι προφανως βρισκουν και τα παιρνουν και εχουν γινει μοδα τελευταια τετοια ποσα!!!
σχεδον τιμες γραφειου σε ανεξαρτητη, δεν γινονται ετσι δουλειες κοριτσια !!!!
Μία διευκρίνηση ρε παιδιά. Τι αλλάζει αν είναι γραφείο; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά.σχεδον τιμες γραφειου σε ανεξαρτητη, δεν γινονται ετσι δουλειες κοριτσια !!!!
Λογικα εννοει οτι οι τιμες γραφειου ειναι τσιμπημενες γιατι δεν παιρνει λεφτα μονο η κοπελα δινει και στο γραφειο ενω η ανεξαρτητη τα βαζει ολα στην τσεπη τηςΜία διευκρίνηση ρε παιδιά. Τι αλλάζει αν είναι γραφείο; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά.
Λογικα εννοει οτι οι τιμες γραφειου ειναι τσιμπημενες γιατι δεν παιρνει λεφτα μονο η κοπελα δινει και στο γραφειο ενω η ανεξαρτητη τα βαζει ολα στην τσεπη της
Φιλαρακο το γραφειο δεν σε στηνει, ειναι σιγουρα καθαρη με χαρτια , και η κοπελα προσπαθει για να μην την διωξουν. Η ανεξαρτητη καμια φορα σε στηνει ή αργει στο κουκουρουκου, δεν ξερεις τιποτε για την υγεια της κλπ. Τι δεν καταλαβαινεις ?Μία διευκρίνηση ρε παιδιά. Τι αλλάζει αν είναι γραφείο; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιά η διαφορά.