james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Έχει δικό της χώρο;
τι ανησηχιες εχει ρε πουστη μου οκαθενας.οχι ρε φιλε δεν εχει δικο της χωρο,call-girl ειναι ανεξαρτητο μουνακι,που ερχεται σε δικο μας χωρο.κατα βαση ξενοδοχειο.διαβασε λιγο το νημα της αν σε ενδιαφερει.Έχει δικό της χώρο;
Σου λεει το παληκαρι. Θα δωσω διακοσια μπας και γλυτωσω τα 25τι ανησηχιες εχει ρε πουστη μου οκαθενας.οχι ρε φιλε δεν εχει δικο της χωρο,call-girl ειναι ανεξαρτητο μουνακι,που ερχεται σε δικο μας χωρο.κατα βαση ξενοδοχειο.διαβασε λιγο το νημα της αν σε ενδιαφερει.
Ελίνα με το θέμα που είχες όλα καλά; Πάλι ξανά στις επάλξεις ακμαία και ωραία;
Σου λεει το παληκαρι. Θα δωσω διακοσια μπας και γλυτωσω τα 25
Λαθος θυμασαι φιλε μου . Αναβαθμιση με τιμες ΜονακοΣυγγνώμη, επειδή δεν το παρακολουθώ το νήμα τόσο στενά, πόσο είναι το βασικό (δηλ. για 1 ώρα) δωράκι της κοπέλας; Γιατί είχα μια αμυδρή εντύπωση ότι ήταν λίγο πάνω από €100, κάπου στα €120, αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος.
Δηλαδή πόσο? Δεν έχει αναφέρει εδώ κάτι η ίδιαΛαθος θυμασαι φιλε μου . Αναβαθμιση με τιμες Μονακο
Λαθος θυμασαι φιλε μου . Αναβαθμιση με τιμες Μονακο
και εγω ,επιδει εχω καιρο να μιλησω μαζι της,δεν γνωριζω για αναβαθμιση της τιμης,αλλα το μονο εξτρα ηταν το κωλαρακι στην μια ωρα.ολα τα αλλα μεσα.βεβαια την εχω παρει δυωρο ,με 200 τα παντα ολα.οποιος ενδιαφερεται ας της κανει ενα τηλεφωνο και αν καλυπτεται παει,αν οχι παιρνει κατι αλλο.Δηλαδή πόσο? Δεν έχει αναφέρει εδώ κάτι η ίδια
1 ωρα ή 2 ωρες και παλι ειναι παρα πολλα χρηματακαι εγω ,επιδει εχω καιρο να μιλησω μαζι της,δεν γνωριζω για αναβαθμιση της τιμης,αλλα το μονο εξτρα ηταν το κωλαρακι στην μια ωρα.ολα τα αλλα μεσα.βεβαια την εχω παρει δυωρο ,με 200 τα παντα ολα.οποιος ενδιαφερεται ας της κανει ενα τηλεφωνο και αν καλυπτεται παει,αν οχι παιρνει κατι αλλο.
Για συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
1 ώρα απλό πρόγραμμα 120€
1 ώρα + Anal + Cim = 180€
2 ώρες + 1 φορά Anal χωρίς cim = 250€
Oσο θελει ζηταει η καθεμια
τυχερε. Σουκοψε ενα εικοσαρικοΓια συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
Βαράτε βιολιτζήδεςΓια συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
Αν είναι έτσι τότε το καβάλησε και αυτή το καλάμι, ανεξάρτητες με τιμές εξαρτημένων....Για συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :
Την ειχα παρει στις αρχες δυο φορες στην τιμη των 100 με cim μεσα στο προγραμμα και με πρωκτικο 130 συνολο
τυχερε. Σουκοψε ενα εικοσαρικο