Το να μιλήσω για θανάτους, φωτιές και λοιπές καταστροφές ξεφεύγει από τα πλαίσια του thread. Η ζωή συνεχίζεται με τα καλά και τα άσχημά της και στο συγκεκριμένο post θα αναφέρω πράγματα σχετικά με το thread και μόνο.
Δεύτερο ραντεβού με την Ελίνα και νομίζω ότι έχω σχηματίσει μια καλή άποψη για να ενημερώσω για το τι θα συναντήσετε. Δίωρη συνάντηση ένα μεσημέρι της Πέμπτης στον Πριάμο Παγκρατίου μετά από πολλά επιβεβαιωτικά mail και SMS. Δυστυχώς το πιπινάκι είναι εξαιρετικά επισφαλές στο αν θα έρθει τελικά στο ραντεβού και αυτό είναι ίσως το μοναδικό αρνητικό της στοιχείο. Ψηλή, αδύνατη, κοριτσίστικο πρόσωπο, σέξυ γυαλάκια, piercing στο αριστερό βυζάκι και καλοκαιρινό μαύρισμα. Πολύ μεγάλη διαθεση για πούτσο και όχι μόνο μόνο και στις τρείς τρύπες της, οι οποίες τιμήθηκαν δεόντως. Γλείψιμο all over the place από την πλευρά της, φιλάκια, χαδάκια και λοιπά παρελκόμενα. 1η πιστολία στον κώλαρακο της και άδειασμα στο σκουφάκι και 2η στο μουνάκι της με άδειασμα στο στοματάκι της. Να πω εδώ ότι ότι είναι 100/ώρα + 40 anal + 20 CIM αλλά στο δίωρο των 200€ τα εξτραδάκια είναι δωρεάν οπότε και ήμουν αναγκασμένος να τιμήσω αυτή την ...προσφορά!
Μαζέψτε λοιπόν δυνάμεις, λεφτά και υπομονή. Κλέιστε το ραντεβού (σε περίπτωση ανεξέλεγκτης καύλας έχετε και μια εναλλακτική) και ορμήστε!