kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
παλι θα καειςΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
παλι θα καειςΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
Καλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
καυτο μωροΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
Διακρινω ανυπαρκτο βυζι!? Πειτε αποψεις ρε συναγωνιστες?
τι κουκλαρα που εισαιΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
δεν ειναι βυζαρου,λεμονακια θα ελεγα,αν και δεν τα παω καλα με αυτα,δηλ.τα στατιστικα.ρωγα ομως που ανταποκρινεται στην περιποιηση αμεσα και γινεται καγγελο.Διακρινω ανυπαρκτο βυζι!? Πειτε αποψεις ρε συναγωνιστες?
μουναριτσα μου γλυκια,μου φαινεται το κορμακι σου καλλυτερο απο την τελευταια φορα που το γευτικα.θα τα πουμε παλι συντομα.Καλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
..και να προσθεσω,οτι ο τροπος που κλεινει τα ποδια οταν στηνεται στα 4,και στον σφιγγει,ειναι μοναδικος...Νούμερο 1-1,5
Με στήσιμο μπρούμητα και εσυ απο πάνω ο τρόπος που κοντράρει για να μπείς όλος μέσα της.....πίστεψε με δεν χρειάζεται περισσότερο.
στήλες μας κι άλλο είσαι γυναικάρα.που ξέρει να καυλώνειΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
έχεις πμΚαλησπέρα αγόρια μου τι κάνετε???
Καλησπέρα αγόρια μου και καλό μήνα..
ΠΩ ΠΩ ΠΩ μουναρα μου.αχ αυτος ο πατος σου.θα σε διαμορφωσω,οπως πρεπει.καυλα εισαι.Καλησπέρα αγόρια μου και καλό μήνα..
ΠΩ ΠΩ ΠΩ μουναρα μου.αχ αυτος ο πατος σου.θα σε διαμορφωσω,οπως πρεπει.καυλα εισαι.
χαχα
διακρίνω μια προσήλωση στα κωλαράκια...!!
καλησπέρες
ναι ρε μαγγες μου,εχω αδυναμια στα κωλαρακια,τα γυναικια,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?τα γουσταρω πολυ.της ελινας ειδικα,που μου το δινει με ορεξη.Σα δεν ντρέπεσαι, η κοπέλα έβαλε την φωτογραφία να δούμε το νυχάκι, όχι το κολαράκι.
οχι αδελφε,δεν εχει.γραψε κριτικη εδω στο νημα της.και εγω εδω εχω γραψει.Ρε τύποι μου καρτέλα για κριτικές υπάρχει για το κορίτσι;;
Σορυ που ρωταω αλλά δεν την βρίσκω.Ισως φταίει το ότι μπαίνω από κινητό.
καλό μήνα καύλα!!!!!Καλησπέρα αγόρια μου και καλό μήνα..