spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχει τηλ στο προφιλ της παιχτη.παρε και ρωτα.Καλημερα ! Θα ήθελα να μάθω προγραμμα και τιμες.
εχει τηλ στο προφιλ της παιχτη.παρε και ρωτα.Καλημερα ! Θα ήθελα να μάθω προγραμμα και τιμες.
εχει τηλ στο προφιλ της παιχτη.παρε και ρωτα.
Επικοινωνια μαζι της πως γινεταιξερεις ποσο κοστιζει μια καρτα σημερα?
ασε που δε διαβαζει ουτε το θεμα εδω που τα λενε οι αλλοι
Πιθανον να ρωτουσε εμας. Τουλαχιστον ειπε καλημεραξερεις ποσο κοστιζει μια καρτα σημερα?
ασε που δε διαβαζει ουτε το θεμα εδω που τα λενε οι αλλοι
Για πες φίλε!!! Την έχεις πάρει? Ντεκαυλε ως προς τις επιδόσεις η ως προς την εμφάνιση? Διαφωτισε μας, γιατί στη φωτό μου άρεσε πολύ! Αξίζει τα λεφτά που ζητάει?
Για την εμφάνιση μιλούσα. Απλώς μια παρατήρηση έκανα γιατί και εγώ διάβαζα κορμάρα και κορμί θανατηφόρο και άλλα σχετικά αλλά προσγειώθηκα απότομα.
Έχω γράψει την άποψή μου πριν μερικές σελίδες. Μην τα ξαναπούμε και πέσουν να με φάνε.
Η κοπέλα έχει περάσει από πολλά μετερίζια, εγώ την είχα πετύχει εδώ.
Σχόλια και photos μπορείτε να βρείτε άφθονα...
Καμμιά διευκρίνηση παίζει;Που να την δεις τώρα, μετά από 2 χρόνια, θα κλαις με μαύρο δάκρυ!
τωρα τι να σου πω.δεν διαβαζεις καθολου.κατα συνεπεια μενεις στην ιδια ταξη.Επικοινωνια μαζι της πως γινεται
Καμμιά διευκρίνηση παίζει;
Εξαρτάται το μέτρο σύγκρισης. Αν έχει πάρει Αλεξία, Δήμητρα, Αφροδίτη, Μόνικα, Άρτεμις, Φαίδρα, Μαριλού κλπ η Ελίνα δεν φτουράει και δεν θα του αρέσει.
Αν έχει περιοριστεί σε Στέλλα, Μαρινα60, Πιπινάκι, Αφροδιτη28, Εμιλυ, Λινα κλπ μια χαρά θα την δει, Θεά!
Φίλε εννοείς ότι έχει χαλάσει στο πρόσωπο και στο σώμα? Έχει γραφτεί ότι έχει πάρει κάποια κιλάκια, αληθεύει?Που να την δεις τώρα, μετά από 2 χρόνια, θα κλαις με μαύρο δάκρυ!
Έχω την εντύπωση πως όταν την είδα εγώ, ήταν αισθητά πιο αδύνατη.Η κοπέλα έχει περάσει από πολλά μετερίζια, εγώ την είχα πετύχει εδώ.
Σχόλια και photos μπορείτε να βρείτε άφθονα...
Έχω την εντύπωση πως όταν την είδα εγώ, ήταν αισθητά πιο αδύνατη.
**** 2 ωρο Ραντεβού με την Ελινα ****
Καλησπέρα το ραντεβού κλείστηκε αρκετά εύκολα με την νεαρά (κάτω των 25 ) ψιλόλιγνη συνοδο
Βυζακι:2-2.5 φυσικό με μεγαλούτσικες ρογιτσες, οι οποίες είναι αρκετά ευαίσθητες όποτε με το μαλακό Δίνει φιλία βαθιά χωρίς τσιγκουνιές.
Τα μουνοχιλακια της είναι κλείστου τύπου και δεν κρέμονται προς τα έξω.
Και οι δυο τρυπούλες της είναι λαχταριστές και όχι ξεχιλομενες.
Η πίπα της είναι βαθιά και υγρή με πολύ σάλιο Θα έλεγα περίσσοτερο κάνει λαρύγγοπιπα με αρκετό gagging ( είναι το δυνατό και αγαπημένη της δραστηριότητα κατά την διάρκεια της συναντήσης )
Οι δακτυλισκοπισεις της αρέσουν και δεν γκρινιάζει, ούτε τραβιέται καθόλου
Στο δικό μου γλύψιμο με διπλό δακτυλισμο το μουνακι της έγινε συντριβάνι Στο πρωκτικό σεξ(my favorite) αν είστε gentle , θα το ευχαριστηθείτε Τελείωσα 2 φορές μέσα στον στενό ποπουλινο της (10-15 λεπτά την φορά) Χωρίς κρέμες βαζελίνες και μαλακιες, μόνο με σάλιο.
Η Ελινα είναι μια νεαρά που την ιδρώνει την φανέλα.
Είναι μια Customer oriented συνοδος με full service, που αν είστε Κυριοι μαζί της και υπάρχει χημεία θα περάσετε σούπερ.
Η συνέδρια μας ήταν περισσότερο GFE, αλλα αντέχει και στο PSE.
Προτοβουλιες είναι καλύτερα να τις περνούμε εμείς μαζί της.
Δεν μιλάει κατά την διάρκεια του sex πολύ, αλλά βγάζει ωραίες ,αληθινές κραυγουλες .
Αξίζει πραγματικά γιατί:
Δεν είναι ψώνιο / ντίβα
Σου λέει ευχαριστώ σε ότι της αρέσει και απολαμβάνει
Δεν είδε /χρησιμοποίησε το κινητό της ούτε δευτερόλεπτο μέσα στο δίωρο( ) Όταν έκανα εγώ τα ντουζ , ήταν απέξω και μου μιλούσε
Δεν προσπαθεί να «φάει» την ώρα του ραντεβού με συζήτηση
Τι μπορεί να βελτιώσει :
Το καραμελωμα / Παίξιμο με τα μπαλάκια
ΤΟ να σε κοιτάει όταν σε ρουφάει
Δωρακι:
Της ειπα θελω να βρεθουμε τοτε ,αυτη την συγκεκριμενη ωρα, θελω δυωρο φουλ service, με αυτα και αυτα και αυτα και συο δινω τοσα χρηματα και δεχτηκε.
Αξίζει:
Ναι σίγουρα για μια φορά τουλάχιστον, λόγο ηλικίας, σώματος, συμμετοχής Και σεβασμου στον πελάτη.
Η Ελεονώρα απο αθενς ντιβα ειναι η ανεξάρτητη ελινα? Σορρυ καπου το εχασα.