barakompamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Χρονια πολλά και σε εσένα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά.
δεν είδε το προφίλ της το τηλέφωνο θα δει...?δες απο κατω απο φωτο προφιλ τυπε δεν ειναι κρυφο
ελινακι ελινακι μες στην καυλα το κορμακι.Καλησπέρα αγόρια μου...
Χρόνια πολλά και από μένα...
Καλησπέρα αγόρια μου...
Χρόνια πολλά και από μένα...
Καύλα το κορίτσι!! Έρχεται δοκιμή!!
Κράτα καμία πισινή γιατί εγώ την βρήκα τελείως ντεκαυλέ. :S
Κράτα καμία πισινή γιατί εγώ την βρήκα τελείως ντεκαυλέ. :S
αν την εχεις παρει,γραψε κατι εδω στο νημα της,να τεκμιριωσεις αυτο που λες.να συγκρινουμε και εμεις που εχουμε παρει και περασαμε καυλατα.εγω που εχω παρει φιλε,λεω οτι και στις επιδοσεις και στην εμφανιση ,αξιζει η κοπελα.η τιμη ειναι στα επιπεδα της αγορας.Για πες φίλε!!! Την έχεις πάρει? Ντεκαυλε ως προς τις επιδόσεις η ως προς την εμφάνιση? Διαφωτισε μας, γιατί στη φωτό μου άρεσε πολύ! Αξίζει τα λεφτά που ζητάει?
Nτεκαυλέ σε καμία περίπτωση.Κράτα καμία πισινή γιατί εγώ την βρήκα τελείως ντεκαυλέ. :S
τα εχω πει και εγω αρχηγε.γιαυτο πρεπει να μελετουν τα παιδια και οχι να πηγαινουν αδιαβαστα στο μαθημα.η ελινα ειναι ενα φρεσκο κοριτσι,με πολυ ωραιο δερμα.απο σωμα,οτι βλεπετε κυριως στην τελευταια που ανεβασε.κρεβατογκομενα θα ελεγα,μιας και ο σωματοτυπος,ειναι καλος για σεξ...απο ορεξη και δυναμη,αρκετα καλη,και χαλαρωνοντας στην αρχη,με λιγο σοσιαλ,γινεται σκυλι του πολεμου...με αρκετα υγρα απο κατω...
Υ.Γ.αυτα,γιατι χρωστουσα μια μινι κριτικη,για την κοπελα.
τα εχω πει και εγω αρχηγε.γιαυτο πρεπει να μελετουν τα παιδια και οχι να πηγαινουν αδιαβαστα στο μαθημα.
τσεκ το προφιλ της.που μπορω να τη συναντησω
essans ? τι υπαινίσσεσαι γιατρέ μου ?Nτεκαυλέ σε καμία περίπτωση.
Εκτός αν έχεις τόσο μεγάλο κόλλημα με την essans.
Εννοώ πως δεν έχει αυτόν τον "αέρα" που διαφοροποιεί μια γυναίκα από μια άλλη.essans ? τι υπαινίσσεσαι γιατρέ μου ?
καλησπέρα και από εμένα, από την δοκιμή που έκανα σημερα την κοπέλα μπορω να την χαρακτηρίσω μια καλή επιλογη (μπορεί όχι τρομερή αλλά καλη-καλή). Ιδρώνει την φανέλα, αρκετα καλή πίπα (με καλές ενδείξεις DT), δεν κοιτάζει ρολόι & ευχάριστο άτομο. Έκανα χρήση του βασικού πακέτου των 100 ευρώ. Θεωρώ αρκετά πιθανό να δοκιμάσω πάλι αλλά αυτή τη φορά το φούλ πακέτο.
η ελινα ειναι ενα φρεσκο κοριτσι,με πολυ ωραιο δερμα.απο σωμα,οτι βλεπετε κυριως στην τελευταια που ανεβασε.κρεβατογκομενα θα ελεγα,μιας και ο σωματοτυπος,ειναι καλος για σεξ...απο ορεξη και δυναμη,αρκετα καλη,και χαλαρωνοντας στην αρχη,με λιγο σοσιαλ,γινεται σκυλι του πολεμου...με αρκετα υγρα απο κατω...
Υ.Γ.αυτα,γιατι χρωστουσα μια μινι κριτικη,για την κοπελα.