pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αγόρια μου....
Μόλις γύρισα από τις διακοπές και εργάζομαι κανονικά... Επίσης το καινούριο νούμερο μου είναι 69**********..
για ποιό καινούργιο λές ?
Καλησπέρα αγόρια μου....
Μόλις γύρισα από τις διακοπές και εργάζομαι κανονικά... Επίσης το καινούριο νούμερο μου είναι 69**********..
Καλησπέρα αγόρια μου....
Οχι, ειναι το τηλεφωνο της πιτσαριας που ειναι χορηγος της Ελινας.
στειλε καλυτερα ενα μυνημα στην ιδια(στο κινητο της).Παιδια, επειδη βαριεμαι να ξαναδιαβασω καθε σελιδα του νηματος...
Πόσα παιρνει η κοπελα για 1 ωρα?
Τα κανει ολα (εκτος απο κωλο)?
100 έπαιρνε πριν καιρό, εκτιμώ το ίδιο τώρα
όλα
όλα
όλα
όλα
καλημέρες
τσιμπιμένα τα 100?
κορμί θανατηφόρο...Καλησπέρα αγόρια μου... Τι κάνετε??
ΔΕν είναι χαζη ερωτηση. Το μωρο δεν εχει λινκ οποτε γραφεις εδώ την κριτικηΕνδεχομένως χαζή ερώτηση μιας και είμαι σχετικά παλιός...Αλλά πως μπορώ να γράψω κριτική για την Ελίνα; Δεν υπάρχει στη λίστα παλιά κριτική της Ελίνας για να συνεχίσω πάνω σε αυτήν και από το προφίλ της ή το forum δεν έχει κάποιο σύνδεσμό που να σε πηγαίνει να κάνεις κριτική.. Ή μου ξεφεύγει κάτι;
Τώρα καλύτερα μωρό μου...Καλησπερα αγορια μου..
Τι κάνετε;
Έξτρα για τελείωμα στο στόμα;Λοιπόν, επειδή όπως πολύ σωστά με ενημέρωσε ο συναγωνιστής brittania δεν έχει λογαριασμό η elina19 για να γράψω κριτική , οπότε την παραθέτω εδώ:
Πρόσφατη λοιπόν συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου. Συνεννόηση πολύ εύκολη με σμς και τηλέφωνο, η κοπέλα μια χαρά στην ώρα της.
Από εμφάνιση πανύψηλη πιτσιρικά με γυαλιά, μου έπεσε λίγο το σαγόνι από το ύψος...Το στυλ με τα γυαλιά λίγο σοφιστικέ, λίγο βιβιλιοφάγος, αλλά μόλις τα βγάζει άλλο πρόσωπο... αλανι..
Φάτσα συμπαθητική, συμπεριφορά λίγο πιτσιρίκας, αλλά γενικά πολύ καλό άτομο, πολύ θετικό. Στο αγώνα τώρα τι να λέμε, δίμετρη κορμάρα, γουστάρει σεξ, εγώ το ευχαριστήθηκα!
Από δωράκι 100 ευρώ, νομίζω είχε έξτρα για πρωκτικό, τελείωμα στο στόμα. Ταπεινή μου άποψη, αξίζει το δωράκι της για αυτό που προσφέρει, δε συμφωνώ με τα έξτρα...
Ίσως να την ξαναέβλεπα, από τη μια αξίζει η εμπειρία, από την άλλη είναι λίγο μικρή για τα γούστα μου...προτιμάω τις ώριμες
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Φίλε τελευταία φορά που την είδα πριν κανένα 10μηνο περίπου, είχε πάρει κάτι κιλάκια στην κοιλιά που την γελάγανε πολύ, τουλάχιστον για μένα. Τα έχει ακόμα ή τα έχασε? Ως προς τα άλλα νομίζω συμφωνώ μαζί σου.Λοιπόν, επειδή όπως πολύ σωστά με ενημέρωσε ο συναγωνιστής brittania δεν έχει λογαριασμό η elina19 για να γράψω κριτική , οπότε την παραθέτω εδώ:
Πρόσφατη λοιπόν συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου. Συνεννόηση πολύ εύκολη με σμς και τηλέφωνο, η κοπέλα μια χαρά στην ώρα της.
Από εμφάνιση πανύψηλη πιτσιρικά με γυαλιά, μου έπεσε λίγο το σαγόνι από το ύψος...Το στυλ με τα γυαλιά λίγο σοφιστικέ, λίγο βιβιλιοφάγος, αλλά μόλις τα βγάζει άλλο πρόσωπο... αλανι..
Φάτσα συμπαθητική, συμπεριφορά λίγο πιτσιρίκας, αλλά γενικά πολύ καλό άτομο, πολύ θετικό. Στο αγώνα τώρα τι να λέμε, δίμετρη κορμάρα, γουστάρει σεξ, εγώ το ευχαριστήθηκα!
Από δωράκι 100 ευρώ, νομίζω είχε έξτρα για πρωκτικό, τελείωμα στο στόμα. Ταπεινή μου άποψη, αξίζει το δωράκι της για αυτό που προσφέρει, δε συμφωνώ με τα έξτρα...
Ίσως να την ξαναέβλεπα, από τη μια αξίζει η εμπειρία, από την άλλη είναι λίγο μικρή για τα γούστα μου...προτιμάω τις ώριμες
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
χαλάγανε την κορμάρα της. Αν κάποιος ξέρει πως είναι τώρα ας πει γιατί είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση η πιτσιρίκα.Φίλε τελευταία φορά που την είδα πριν κανένα 10μηνο περίπου, είχε πάρει κάτι κιλάκια στην κοιλιά που τηνγελάγανεπολύ, τουλάχιστον για μένα. Τα έχει ακόμα ή τα έχασε? Ως προς τα άλλα νομίζω συμφωνώ μαζί σου.
καυλοραπανο γλυκο,μουναρε ατελειωτε,σουρχομαι για επαναλιπτικο μυτιγκ,για να τα ξαναπω στους φιλους που ρωτανε.μωρακλα εσυ.Καλησπερα αγορια μου..
Τι κάνετε;