ALEX_PEIRAIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα καυλακι μου!!!!
ρε τι εγινε,σε προσελαβε για διευκρινισεις,για το τι κανει ,που παει ,τι γραφει και γενικα το πως ζει και ηρθες να μας ανοιξεις τα ματια?ε ρε και δεν μου ειπε τιποτα μηπως και επαιρνα εγω την θεση.τερμα η πλακα.α παρατα μας ρε τυρογαλο,που θα μας πεις εσυ για τον μουναρο ελινα.γαμισε την πρωτα ,που δεν,και ελα να πεις τα καθεκαστα.αει απο κει ,που θελεις να κανεις και κρισεις για το πως θα συμπεριφερονται στο νημα τους τα κοριτσια.τυροτομπα ε τυροτομπα.ακου να μην τσιμπαμε.εχεις κατι καλυτερο να τσιμπησουμε μηπως?Για να εμφανιστηκε πεσανε αφραγκιεs μη τσιμπατε ρε μαγκεs μονο για καβλαντα ειναι , αμα αρχιζει τα μωρα μου κτλ πεσανε αφραγκιεs
Μαναρακι είσαι στα γούστα μου, τρελαααα, θα τα πουμε συντομακαλησπερα αγορια μου... τι κανετε???
μια χαρά είναι, όχι κουκλάρα αλλά όμορφη πάντως
Καλημέρα σε όλους και καλό μας μήνα και καλά βόλια
Άμα συγκρίνουμε το ελινακι με την αννα110 σε συμμετοχή και πρόσωπο ;
Έτσι για να πάρω μια ιδέα
ουτε καν φιλε εχω παει και με της 2 για εμενα η Αννα 110 ειναι απο τα χειροτερα GG που εχω παει ενω η Ελινα σαφως καλυτερη σε ολα.Γουστα ειναι αυτα εγω παντος με την αννα 110 περασα πολυ μετρια ολα μηχανικά τα κανει.Σε όλα υπερτερεί η Άννα.
καλημέρα.
και οι δυο μια χαρά κοπέλες είναι και εμφανησιακά και σε συμμετοχή.
οπότε δεδομένων των υποκειμενικών παραγόντων που πάντα υπεισέρχονται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι εύκολη τέτοια σύγκριση ούτε έχει νόημα γιατί πιθανών να παραπλανήσει...
κατά την άποψή μου όποια και να συναντήσεις θα περάσεις καλά.
η Άννα έμενα δεν μου ταίριαζε καθόλου και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, έχω γράψει και κριτική για αυτό με την Ελινα 19 πέρασα πολύ καλά, ο καθένας έχει άλλα κριτήρια για την κάθε κοπέλα άλλες σου ταιριάζουν άλλες όχι έχω πάρει και χειρότερες από της 2 κοπέλες έχω πάρει και καλύτερες για τα δικά μου γούστα βεβαία.Ρε μαν διαβάζω το post και νομίζω ότι το γράφει το γραφείο τύπου της πρεσβείας που έχουν στο bou οι εκδιδόμενες επί χρήμασι.
Σε όλα τα νήματα το 90% των μελών μασάνε τα λόγια τους μη τυχόν και δυσαρεστήσουν κάποια πουτανα.
Σε εμφάνιση η Άννα είναι του 8 και η Ελίνα του 5.
Παρά το νεαρό της ηλικίας το σώμα έχει παταβουριάσει.
Πρόσωπο με την κάτω γναθο προς τα μέσα με αποτέλεσμα τα πάνω δόντια να είναι σαν του
Μπαγκς Μπάνι.
Σέρβις ελαφρώς υπερτερεί η Άννα.
Θα συμφωνήσω για το μηχανικό που α αναφέρθηκε αλλά ισχύει και για τις δύο.
καλησπερα γλυκιτατο καυλιδιο,με το υπεροχο κολαρακι.Καλησπέρα αγόρια μου... Τι κάνετε??
κωλομαγουλα για σκαμπιλιαΚαλησπέρα αγόρια μου... Τι κάνετε??
υπέροχο κορμί....Καλησπέρα αγόρια μου... Τι κάνετε??
Οχι, ειναι το τηλεφωνο της πιτσαριας που ειναι χορηγος της Ελινας.Το τηλ ειναι αυτο στο προφιλ?
ΕυχαριστωΟχι, ειναι το τηλεφωνο της πιτσαριας που ειναι χορηγος της Ελινας.