KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.216
- Πόντοι
- 6.166
Δινει κ κλρκι?? Στην τιμη των 100?
Δινει στα 30 συνολο 130 με κωλαρακι ;) ;) ;) ;) ;)
Δινει κ κλρκι?? Στην τιμη των 100?
Ελίνα κάνεις ραντεβού σε σπίτι;
Σε λιγο θα μας ζητήσουνε να τους κανουμε και αερα όταν θα γαμανε.
Σε λιγο θα μας ζητήσουνε να τους κανουμε και αερα όταν θα γαμανε.
Συναγωνιστή επιβεβαιώνω την εμπειρία σου και μενα με εστεισε στο ίδιο ξενοδοχείο με μια γελοία δικαιολογία.Προγραμματισμένη "συναντηση" με την κοπέλα τη Δευτέρα πρωί (είχα πτήση το μεσημέρι), έχοντας κλείσει μέρες πριν το ραντεβού. Επιβεβαίωση το προηγούμενο βράδυ της Κυριακής όπως είχαμε συμφωνήσει με τα χίλια ζόρια και μετά από πολλά δικά μου τηλεφωνήματα. Η κοπέλα με ενημερώνει ότι είναι Θεσσαλονίκη (!!!) για θέμα υγείας συγγενούς αλλά το ραντεβού θα γινόταν κανονικά διότι θα επέστρεφε με ΙΧ και θα κοιμόταν στο δρόμο. Σε δικιά μου ερώτηση αν θα ήθελε να το αναβάλλουμε ήταν κατηγορηματική ότι θα είναι ΟΚ. Μάλιστα έθεσε "βετο" για το κωλοχανείο new dream στην πλατεία Αττικής και όχι για το Bill. Εκεί έπρεπε να πάρω χαμπάρι τι γίνεται και να την κάνω αλλά
Το επόμενο πρωί χώρις να επιβαιώσω τηλεφωνικά κλείνω δωμάτιο και την περιμένω. Δεύτερη. Μάλιστα πήγα 30 λεπτά πιο νωρίς διότι μου είπε οτι θα την βόλευε καλύτερα. Δεν ήρθε ποτέ, δεν απάντησε στις κλήσεις και φυσικά χρεώθηκα τζάμπα το δωμάτιο (δευτερεύον) και έχασα το χρόνο μου (πρωτεύων). Φυσικά δεν έστειλε ποτέ μήνυμα ενημέρωσης/συγγνώμης ουτε εκ των υστέρων. Δεν έκανα κρούση εδώ από σεβασμό σε τυχόν οικογενειακό θέμα αλλά είδα ότι ανέβασε φώτο της την ίδια μέρα κάτι που το θεωρώ Α-Λ-Η-Τ-Ε-Ι-Α. Δεν αμφισβητώ ότι είναι καλό κομμάτι αλλά τουλάχιστο να ξέρετε τι ενδεχομένως να συναντήσετε στον τομέα της συμπεριφοράς. Απολύτως αληθινά όλα αυτά και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης στο παραμικρό. Ενεργήστε ανάλογα...
Κουκλα η Ελινα. Εγω που την εφερα σπιτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Πρεπει να μπει καταλογο να γραψουμε κριτικες. Το αξιζει νομιζω.
Τύπε τελικά είχες δίκιο... Το μικρό αξίζει... Τελικα βρεθήκαμε και πέρασα πολυ καλά. Οταν φτιαχτεί νήμα θα γράψω κριτική. Τέτοια πίπα ομως μάγκες δεν μου έχουν ξανακάνει... Και αντέχει και γερο σφυροκόπημα!Κουκλα η Ελινα. Εγω που την εφερα σπιτι εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Πρεπει να μπει καταλογο να γραψουμε κριτικες. Το αξιζει νομιζω.
κοντοκλωτσα οπως ολες οι Ελληνιδες! και το πιο τραγικο ολων ειναι οτι θες και λεφτα για να κατσεις!Καλησπέρα αγόρια!!!![]()
Καλησπέρα αγόρια!!!
καλησπέρα κουκλίτσα!!
καλησπερα και σε εσενα μωρακι..δες τα pm σου σε παρακαλω...Καλησπέρα αγόρια!!!![]()
Ελινα μου, σου έχω στείλει μήνυμα. Αν θέλεις κοιταξέ τα...Καλησπέρα αγόρια!!!![]()
Ρουμάνες και Αλβανίδες είναι πιο κοντές.κοντοκλωτσα οπως ολες οι Ελληνιδες! και το πιο τραγικο ολων ειναι οτι θες και λεφτα για να κατσεις!