Προσφατη συναντηση με την Ελινα σε ξενοδοχειο των νοτιων προαστίων. Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα με μερικα σμς την ωρα που με βολευε, η κοπελα δεν αργησε ουτε λεπτο.
Η Ελινα είναι μια ψιλολιγνη κοπελα, γυρω στα 20 (19 κατά δηλωση της) με αρκετα ομορφο προσωπο , πολύ εκφραστικα ματια και καστανοξανθα μαλλια. Η πρωτη εντυπωση ηταν πολυ καλη, ομολογω ότι ηταν ομορφοτερη από ότι την περιμενα. Εσπασε αμεσως τον παγο είναι πολυ φιλικη και προσχαρη.
Για να μην τα πολυλογω το ματς παιχτηκε σε δυο ημιχρονα και περιελαμβανε πολλα φιλια με γλωσσα, deepthroat πιπα μεχρι τη ριζα οπου μαλιστα ειχε παρει θεση ώστε η πουτσα να μη χτυπαει στον ουρανισκο, εναλλαγη στασεων (απο πανω, από κατω, από πισω, στο πλαι), τον αντιχειρα μου για πολύ ωρα στην πισω τρυπουλα της την οποια δινει για 30 ευρω και τελειωμα στο στοματακι της οπου τα εγλειψε όλα με ζηλο για να μου παραδωσει τον πουτσο πεντακαθαρο πριν φτύσει τους παρολιγο απογονους μου στο νιπτήρα. Όλα αυτά με πολύ παθος από μερους της, ορεξη και αγαπη για το σεξ, και αψογη συμμετοχη, σαν να ήμουν με την κοπελα μου η οποια με ηθελε και πολύ. Κοστος 100 ευρω.
Στα μειονεκτηματα. Η κοπελα φερνει προς αγοροκοριτσο με ότι μπορει να σημαίνει αυτό. Είναι δηλαδη καλο τυπακι και ανετο, ειμαι σίγουρους ότι στην παρεα θα είναι πολύ καλη αλλα δεν εχει τη θηλυκότητα που εχουν άλλες πιο “γατουλες”. Αλλους , όπως εμενα, μπορει να μην τους ενοχλησει αυτό. Καποιοι μπορει να μην το βρουνε ελκυστικο.Τελος, εχει αδυνατισει αρκετα, από οτι ειπε, με αποτελεσμα να εχει χασει και μυικο ιστο και το κορμι της να εχει χαλαρωσει και να εχει κανει ραγαδες. Λιγη γυμναστικη θα της εκανε καλο (ειπε πως αρχισε γυμναστηριο) καθως και τρια-τεσσερα καλα κιλα.
Αυτά από εμενα. Περασα ομορφα με την Ελινα και σιγουρα θα την ξαναεβλεπα, ισως για να εξερευνησω περισσοτερο διεξοδικά και τον κωλαρακο της.
Υ.Γ. Η κοπελα μου ειπε ότι εχει αρκετη δουλεια, γεγονός που επιβεβαιωνει ένα αξιωμα του σαιτ, ότι πολλοι γαμανε αλλα λιγοι, μαλακες, ενημερώνουνε. Οι υπολοιποι θελουνε μασημενο φαγητο.