lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
αν κατάλαβα καλά εννοείς τελειωτικό στο στόμα??? για τη Μαντόννα έχω κάποιες αμφιβολίες...
αααα....θα αρχίσω να τη βλέπω μ διαφορετικό μάτι τότε...το ανακοίνωσε προχτες η τσατσά στο Κ4
αααα....θα αρχίσω να τη βλέπω μ διαφορετικό μάτι τότε...
Σορυ ρε παίδες αλλά η Μαντόνα έχει αυτό το πρόγραμμα πολύ καιρό. Από Βριλησού 60 που θυμάμαι "Ελεύθερο Τελιωτικό" στα 100€!!!αν κατάλαβα καλά εννοείς τελειωτικό στο στόμα??? για τη Μαντόννα έχω κάποιες αμφιβολίες...
Με το κατάλληλο εισιτήριο όλα γίνονται. Και ελεύθερο … . και φιλάκια στην βαλβίδα για όσους γουστάρουν και.. και ...και ..…εγώ πάλι δεν μπορώ. έχει κάνει αυτό το μπότοξ στα χείλια και είναι σα ροφός
αν κατάλαβα καλά εννοείς τελειωτικό στο στόμα??? για τη Μαντόννα έχω κάποιες αμφιβολίες...
Είσαι σίγουρος γι'αυτό;
To είχε σαν extraδακι στην βριλησσου παλιά . Τώρα που ....πέσαμε οι δουλείες το έβαλε στο βασικό πρόγραμμα.αν κατάλαβα καλά εννοείς τελειωτικό στο στόμα??? για τη Μαντόννα έχω κάποιες αμφιβολίες...
Ανεκαθεν το εγλυφε..........To είχε σαν extraδακι στην βριλησσου παλιά . Τώρα που ....πέσαμε οι δουλείες το έβαλε στο βασικό πρόγραμμα.
Άμα είσαι "καλό παιδί" θα σου γλύψει και κάτι ακόμα ......
Η αλήθεια είναι ότι για την Φαιη και εμένα μου κάνει εντυπωση.
Ποτε δεν το εχω ακούσει στην ανακοινωση των προγραμματων της.
Λεγοντας τελειωτικο εννοεις προσωπο, στομα ή σωμα?
Η Μαντόνα δεν δίνει, ή τουλάχιστον δεν έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό.
Αυτό μου το έχουν αναφέρει πελάτες της στους οποίους έκανε ακριβώς εντύπωση ότι ενώ έκανε ελεύθερο στοματικό (και όχι μόνο) εντούτοις ήταν ανένδοτη στο θέμα των γλωσσόφιλων.
Μην ξεχνας τον ξανθο αγγελο του 12Απο Κασσάνδρας Μαριαννα-Μόνικα-Νταιανα-Αλέξια
Απο Καρέα 30 Σαρα-Λούσυ-Τζίνα
Απο Βριλησσου 36 Ανέττα
Αλλές θέλουνε κατι παραπανω να το κανουνε αλλές μεσα στην τιμή του ελεύθερου
και άλλες τσάμπα :headbang
Μην ξεχνας τον ξανθο αγγελο του 12
Βίκυ...!!!ποιο είναι το παιδί πείτε μου τώρα....