Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
και πολλες αλλες !!! τι λετε τωρα !!!Να προσθέσω και Ρεμούνδου 21 Ιβάννα,Ατζέλικα....!
και πολλες αλλες !!! τι λετε τωρα !!!Να προσθέσω και Ρεμούνδου 21 Ιβάννα,Ατζέλικα....!
Εγω στα 20+ χρονια κολλησα μια φορα βλεννοροιααπο κριτηκες εχω διαβασει οτι και στο αλκαμενους 117 παιζει ελευθερο στοματικο.θα το επισκευθω σε λιγες μερες.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι κατα ποσο επικυνδυνο ειναι αυτο.ελυθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα.δε παιζει κανενας κινδυνος υγειας?
Το καλοκαιρι την ειχα χυσει στο στομα .Απιστευτη καυλα! Ηταν ομως πολυ βιαστικη! :- Τοτε ανακοινωνονταν κανονικα στο σαλονι.παιδες η σιμονα το μοντελακι απο φωκαιας 27 αφηνε χυσιμο στο στοματακι της στις αρχες της καριερας της?
γιατι αν αφηνε αξιζει να προσπαθησω να την πιστιλισω!!!
απο κριτηκες εχω διαβασει οτι και στο αλκαμενους 117 παιζει ελευθερο στοματικο.θα το επισκευθω σε λιγες μερες.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι κατα ποσο επικυνδυνο ειναι αυτο.ελυθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα.δε παιζει κανενας κινδυνος υγειας?
παιδες η σιμονα το μοντελακι απο φωκαιας 27 αφηνε χυσιμο στο στοματακι της στις αρχες της καριερας της?
γιατι αν αφηνε αξιζει να προσπαθησω να την πιστιλισω!!!
Καμία ενημέρωση επί του θέματος; Βλέπω στις ενημερώσεις για μπουρδέλα αναφέρεται ελεύθερο στοματικό, αλλά όχι πάντα. Έχει κανείς στανταράκια;
Συμφωνω ισχυειΒλεννόρροια και πιο συχνά κονδυλώματα.
Γενικά τα κονδυλώματα παίζουν χοντρά στο ακα τσιμπούκι κι έχουν κάνει πλούσιους κάμποσους δερματολόγους στην Αθήνα.
Και κόστος;10€ συν;Κάποιες φορές Αλκιβιάδου στά υπόγεια. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται με εξτρά χρεώση αναλόγως την κοπέλα. Περισσότερα εντός του δωματίου
είναι τσιμπημένες οι τιμές εκεί τύπε; Για δες Μέγα Αλεξάνδρου για τίποτα στο όρθιο. Ίσως πέσεις στο δεκάρικο.Και κόστος;10€ συν;