alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ειδες που συζητειται οτι εισαι κλωνος μου?Αν μιλάει για σήμερα, αναφέρεται στην γνωστή ξανθιά "Πειραιώτισσα" Αθηνά.
Ειδες που συζητειται οτι εισαι κλωνος μου?Αν μιλάει για σήμερα, αναφέρεται στην γνωστή ξανθιά "Πειραιώτισσα" Αθηνά.
Μα λέει για ρωσσιδάκι
Ειδες που συζητειται οτι εισαι κλωνος μου?
Στο θρεντ του βατραχου πριν λιγο...Πού έγινε αυτό;
Νίκη.για ποιά λές συναγωνιστή
?
Χροοοοονια τωρα !!!Διδύμου 18, σήμερα βραδυνή βάρδια, η Αντριάνα (αν θυμάμαι καλά το νικ νέημ της), πάντως ψηλή γύρω στο 1.75 με ίσο καστανό μαλλί, κάνει ακα & αδειάζεις στο μάουθ της
Φίλε και κάτι Αλιόνες,Ζάνες,Βικτώριες κάνουν αλλά δεν τις ξέρουν πολλοί οπότε κοίτα μην σου ξεφύγει.Διδύμου 18, σήμερα βραδυνή βάρδια, η Αντριάνα (αν θυμάμαι καλά το νικ νέημ της), πάντως ψηλή γύρω στο 1.75 με ίσο καστανό μαλλί, κάνει ακα & αδειάζεις στο μάουθ της
θα τον ρωτησω αλλα δεν ζηταω και τιποτα παρανομο. ενα απλο νομιμο ακαποτακι (τσιμπουκι) ψαχνω απλα το θελω απο πιτσιρικα και ομορφη. μοντελε με λιγα λογια.
αν ειναι και τελειωτικο ακομα καλυτερα
Ελεύθερο τελειωτικό μου εκανε μια μουστακαλου στο αγκυρας το τελευταίο όπως ανεβαινουμε την αγκυρας απο την αχαρνων
Διδύμου 18, σήμερα βραδυνή βάρδια, η Αντριάνα (αν θυμάμαι καλά το νικ νέημ της), πάντως ψηλή γύρω στο 1.75 με ίσο καστανό μαλλί, κάνει ακα & αδειάζεις στο μάουθ της
καλο κοριτσι τυπε για σπιτι?Πριν από κανένα χρόνο, στο Κων/λεως 132 έλειπε η Πατρίτσια και πήρα μια άλλη κοντή Λατίνα δε θυμάμαι όνομα. Χωρίς να τη ρωτήσω ρισκάρισα ,έβγαλα καπότα και της τον έφερα στο στόμα ξαφνικά. Τα πήρε αδιαμαρτύρητα και κόντεψε να πνιγεί μάλιστα απ'ότι είπε. Τα έφτυσε στο νιπτήρα χωρίς να δείχνει ενόχληση. Καλή κοπέλα!!!!