redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έχει καιρό να γράψει τύπε :SΟ τύπος "extraman" θα ξέρει....με τα παράνομα εξτραδάκια...και τα ακάποτα γαμήσια.....
Έχει καιρό να γράψει τύπε :SΟ τύπος "extraman" θα ξέρει....με τα παράνομα εξτραδάκια...και τα ακάποτα γαμήσια.....
Έχει καιρό να γράψει τύπε :S
και νεαρη και ομορφη και μοντελε τυπε?θα τον ρωτησω αλλα δεν ζηταω και τιποτα παρανομο. ενα απλο νομιμο ακαποτακι (τσιμπουκι) ψαχνω απλα το θελω απο πιτσιρικα και ομορφη. μοντελε με λιγα λογια.
αν ειναι και τελειωτικο ακομα καλυτερα
νεαρες ψαχνει τυπεΔιδυμου 16α,18,20, Αλκιβιαδου 16α,β,γ, Δροσοπουλου 97, 98, θα βρειτε ελευθερο στοματικο τελειωτικο
Αχαρνων 85 επισης (Μαργαριτα)
αυτα προχειρα μου ερχονται στο μυαλο
σε λιγο θα ζηταει να τον πληρωνουν κιολας τυπεΚαι μοντελέ κιόλας τύπε
Και μοντελέ κιόλας τύπενεαρες ψαχνει τυπε
νεαρη τυπε για εμας ειναι και η αντριανα στη διδυμουνεαρες ψαχνει τυπε
και νεαρη και ομορφη και μοντελε τυπε?
πολλα ζητας δικε μου
Και μοντελέ κιόλας τύπε
ελεος με το σπαμ αμα δεν εχετε να πειτε κατι δεν ειναι αναγκη να γραψετε μια βλακεια...σε λιγο θα ζηταει να τον πληρωνουν κιολας τυπε
Και η Σαμπρίνα απορριπτεται?ξερουμε καμια που να ρουφαει ακαποτα πολυ πιτσιρικι ομως??? 18-20 το πολυ!!!
το τελειωτικο ειναι προαιρετικο αν ειναι πολυ μικρη και ομορφη δεν πειραζει να μην τα παιρνει στο στομα...
γιαννα και χρυσα απορριπτονται...
σαντρα αποριπτεται και ολα τα μιλφ...
οχι στο βεργας δεν δουλευει;Και η Σαμπρίνα απορριπτεται?
23 Πρεπει να ναι νομιζω.οχι στο βεργας δεν δουλευει;
ειναι πιπινακι;
για ποιά λές συναγωνιστήΑλκαμενους 117, εριξα ΚΙΝΟ για 225Ε, επιασα τα @@ρια μου κι ετσι δεν τιμησα ενα ωραιο καλλιγραμο ξανθο Ρωσσιδακι που κανει ακα & αδειασμα τεστοστερονης (συν γλυφομουνι αν θες, κουλουρι δε δινει) με 20Ε.
Μα λέει για ρωσσιδάκιΑν μιλάει για σήμερα, αναφέρεται στην γνωστή ξανθιά "Πειραιώτισσα" Αθηνά.
για ποιά λές συναγωνιστή
?