Αδικούσε τις βυζάρες της η προηγούμενη.Τις έκρυβε και δεν τις τόνιζε.Πολύ καλή λήψη αυτή η φωτογραφία της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελένη Χρονά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 283
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναιιιι...Αδικούσε τις βυζάρες της η προηγούμενη.Τις έκρυβε και δεν τις τόνιζε.
Εχει απίστευτα μπαλκόνια η κυρία Χρονά.Ναιιιι...
Αυτή, αν δε κάνω λάθος, είναι η Ντένια Σαρακίνη...Δημοσιογράφος στην ΕΡΤ...Ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα!Καλό μωράκι αλλά εμένα μου έχει κολλήσει τελευταία αυτό από την ερτ
Δε νομίζω! Κάπου τη πήρε το μα΄τι μου να εκφωνεί ειδήσεις στη Νοηματική στην ΕΡΤ...Μου λείπει τρελά....λέτε να βγήκε στην σύνταξη;
Ισχύει παραμένει μάχιμη η κυρία Χρονά.Ο argyrotoxos δεν αποκαλεί τυχαία την ΕΡΤ ΜILFERT....Δε νομίζω! Κάπου τη πήρε το μα΄τι μου να εκφωνεί ειδήσεις στη Νοηματική στην ΕΡΤ...
Ομοίως και εγώ! Δε μπορώ να αντισταθώ σε μία ψηλοτάκουνη γόβα λουστρίνι για να τη "περιποιηθώ" καταλλήλως...Φυσικά θα γλείψω και το πατουμενο όχι μόνο το υπέροχο πόδι....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Ισχύει παραμένει μάχιμη η κυρία Χρονά.Ο argyrotoxos δεν αποκαλεί τυχαία την ΕΡΤ ΜILFERT....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Ολίγον αποκλίνουσες οι βυζουμπες αλλά με πολύ ενδιαφέρον....Πολύ καλή λήψη αυτή η φωτογραφία της
diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Κωλομέρια για πολύ σκίσημο
Η κυρία Χρονά σε όλες τις φωτό έχει και Σταυρό και τις βυζούμπες έξω....Ολίγον αποκλίνουσες οι βυζουμπες αλλά με πολύ ενδιαφέρον....
Η κυρία Χρονά σε όλες τις φωτό έχει και Σταυρό και τις βυζούμπες έξω....
Παραδεισος και Κολαση μαζι!
Ο συναγωνιστής argyrotoxos πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό ,γιατί έχει ειδικότητα Milf kai Gilf....Παραδεισος και Κολαση μαζι!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Την είχα για Τσυριζαια αλλά μάλλον είναι ΠΑΣΟΚογενης και όχι του 4%.Η κυρία Χρονά σε όλες τις φωτό έχει και Σταυρό και τις βυζούμπες έξω....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με κάλυψε τόσο ο συναγωνιστής @REGGAS που δεν έχω να πω τίποτα επιπλέον.Ο συναγωνιστής argyrotoxos πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό ,γιατί έχει ειδικότητα Milf kai Gilf....
Κατάγεται από την Πύλο,γενέτειρα Σαμαρά,και από δεξιό Νομό,δύσκολο να είναι με τον Αλέξη....Την είχα για Τσυριζαια αλλά μάλλον είναι ΠΑΣΟΚογενης και όχι του 4%.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Νομίζω την ερωτεύομαι....Κατάγεται από την Πύλο,γενέτειρα Σαμαρά,και από δεξιό Νομό,δύσκολο να είναι με τον Αλέξη....
Λόγω Σταυρού?Νομίζω την ερωτεύομαι....
Λόγω Σταυρού?
Λογω σταυρου στο ψηφοδελτιο!
Αν ήταν υποψήφια στις επόμενες εκλογές ο συναγωνιστής argyrotoxos θα την σταύρωνε σίγουρα...Λογω σταυρου στο ψηφοδελτιο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K