tzonyboyboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 926
- Πόντοι
- 81
Ανάβεις φωτιές ,ανάβεις κι όλα τα καιςςςςςς....
Βρέχει και με πιάσαν τα ρομαντικά μου με την Χρονα......Μιλφο-βυζοπαράδεισος είναι η ΕΡΤ.
Άσχετο:
Βρέχει ρε τύποι; Τι γίνεται;
Το πιο αμαρτωλό ώριμο κουφέτο της ελληνικής τηλεόρασης....
Γεια σου μάνα Σαλονικηηηηηηη......Μιλφο-βυζοπαράδεισος είναι η ΕΡΤ.
Άσχετο:
Βρέχει ρε τύποι; Τι γίνεται;
Ποδάρες η κυρία Χρονά....
Κι εγώ...Φυσικά θα γλείψω και το πατουμενο όχι μόνο το υπέροχο πόδι....
Δικαιώνεις τον βαθμό σου στο σαη με μια τέτοια τοποθέτηση....Κι εγώ...
Εσυ θα βλεπεις καργα ερτ ε;Δικαιώνεις τον βαθμό σου στο σαη με μια τέτοια τοποθέτηση....
Δεν προλαβαίνω να χρησιμοποιήσω καθαριστικό σπρε'υ' για την τηλεόραση...αναλαμβάνουν δράση τα παιδιά μουΕσυ θα βλεπεις καργα ερτ ε;
Εχει πολλες παρουσιαστριες 80s ακομα.
Ντενια σαρακινη αρια αγατσα.
Φουλ στη μούχλα
Δηλαδη γαμας και σαρακινη;Δεν προλαβαίνω να χρησιμοποιήσω καθαριστικό σπρε'υ' για την τηλεόραση...αναλαμβάνουν δράση τα παιδιά μου
Εσύ να προσέχεις μην πέσεις σε καμμία ανήλικη ιδίως κάνα Σάββατο βράδυ που οι μικρές ντύνονται μεγάλες....
Μυστηριώδης μελαχροινη με ενδιαφέρουσα φωνή....σχετικά πρόσφατα έγινε μιλφ .Αξιόλογη !Δηλαδη γαμας και σαρακινη;
Προσφατα ςγινε μιλφ. Στους ολυμπιακους της αθηναςΜυστηριώδης μελαχροινη με ενδιαφέρουσα φωνή....σχετικά πρόσφατα έγινε μιλφ .Αξιόλογη !
Σωρις ,νόμιζα ήταν προ 4-5 ετών....σε αφήνει αδιάφορο η Σαρακινη;Προσφατα ςγινε μιλφ. Στους ολυμπιακους της αθηνας
Χαίρομαι που λαμβάνω την αναγνώριση σαςΔικαιώνεις τον βαθμό σου στο σαη με μια τέτοια τοποθέτηση....
Η χαρά είναι και δική μου...Χαίρομαι που λαμβάνω την αναγνώριση σας
Πολυ καλο νιμού αυτο, εχει νημα στο μπου νομιζωΗ ΕΡΤ έχει για εσένα εκείνη την ξσνθοκαυλιτσα που λέει τον καιρό...την Πάττυ...το πολύ 30-32 να είναι.Και αυτή έξω από τα κυβικά σου;
Παιδί μου εσύ....
Εννοούνται αυτάΦυσικά θα γλείψω και το πατουμενο όχι μόνο το υπέροχο πόδι....