Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Κυριε πολυζωη τι ανταλαγη δεν ξέρω ???μηπως να μου δωσεις κατι αλλο στο στομα να σου δωσω και εγω και να κανουμε ανταλλαγη
Σε λιγο θα μου πειτε να σας φιλησω στο στομα .....
Κυριε πολυζωη τι ανταλαγη δεν ξέρω ???μηπως να μου δωσεις κατι αλλο στο στομα να σου δωσω και εγω και να κανουμε ανταλλαγη
Την πάτησες ολες στην παρεα κοντες ειμαστε ......χα χα χα χα χατην κοντη θελω εγω ... την "ψηλη" ας την παρει αλλος
το ξερωΤην πάτησες ολες στην παρεα κοντες ειμαστε ......χα χα χα χα χα
Την μεσαία θέλω εγώ...Την πάτησες ολες στην παρεα κοντες ειμαστε ......χα χα χα χα χα
για πες ??? δλδ ?εσυ ετοιμασου παρα της διοικησης δεξι χερι
τις αξιοπιστης γενικος δερβεναγαςγια πες ??? δλδ ?
ξεκινατε απο 1, 55 και η ψηλοτερη ειναι 1,56 διμετρα κορμια ολεςΤην πάτησες ολες στην παρεα κοντες ειμαστε ......χα χα χα χα χα
Κατι μου θυμιζει αυτο.......αν θυμασαι τι σου ειχα πει σχετικα.Την πάτησες ολες στην παρεα κοντες ειμαστε ......χα χα χα χα χα
απαγορευονται τετοια παιχνιδια τετοια ωρα μας παρακολουθουνΚυριε πολυζωη τι ανταλαγη δεν ξέρω ???
Σε λιγο θα μου πειτε να σας φιλησω στο στομα .....
ρε ουυυστ ..... εχει αυτη πουλακια... δεν θυμασαι που τα ειχε βαλει κ με εβριζαν ?χαχαατις αξιοπιστης γενικος δερβεναγας
Ναι ξέχασα έχουμε και το Big Brother που μας παρακολουθεί ...απαγορευονται τετοια παιχνιδια τετοια ωρα μας παρακολουθουν
εννοειτε εγω δεν αν δεν κρυφτω απο τους γυρω μουΝαι ξέχασα έχουμε και το Big Brother που μας παρακολουθεί ...
Οχιιιιιιιιι....μην ενδώσεις χαχαχαΑν μου ζητησεις συγνωμη με ενα φιλάκι θα σε συγχωρέσω ......
Με το ζορι .......Οχιιιιιιιιι....μην ενδώσεις χαχαχα
ασε τα ζορια και βαλε ενα ποιηματακι κατι για τον μετρΜε το ζορι .......
Και εγώ που νόμιζα οτι είσαι γλυκιά, τρυφερή και κατά της βίαςΜε το ζορι .......
Ξεραθηκα στα γελιαεννοειτε εγω δεν αν δεν κρυφτω απο τους γυρω μου
εννοειτε για γελια ειναι εχεις δει εσυ κανενα σοβαρο ανθρωπο να ασχολειτε ?Ξεραθηκα στα γελια
Χαχαχαχαχαχα
Κατσε να σκεφτω αλλωστε χρονο εχω αρκετο .......ρεπαρω !!ασε τα ζορια και βαλε ενα ποιηματακι κατι για τον μετρ
Ετσι , σε όλη σου την ζωή να τραγουδάς και να διασκεδάζεις την Έλενα... Μετά οι άλλοι!!!!!!!!!!!1Κατσε να σκεφτω αλλωστε χρονο εχω αρκετο .......ρεπαρω !!
Εγω γελω και τραγουδω
Για διασκεδαζω το κοινο ....