billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.090
- Πόντοι
- 5.956
Βλ.#17199,παραπονιαρα!Και εγω που νομιζα οτι η αδυναμία σου ειμαι εγω .......
Βλ.#17199,παραπονιαρα!Και εγω που νομιζα οτι η αδυναμία σου ειμαι εγω .......
πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουοιΒλ.#17199,παραπονιαρα!
Ειμαι παραπονιαρα το παραδεχομαι ...Βλ.#17199,παραπονιαρα!
ελα και εσυΕιμαι παραπονιαρα το παραδεχομαι ...
Μα να προτιματε τα τσιπουραδικα απο εμενα ????
σε καλώ στην ταξη,ξαναδιαβασε το!Ειμαι παραπονιαρα το παραδεχομαι ...
Μα να προτιματε τα τσιπουραδικα απο εμενα ????
ρε και υποτροφεια να την δωσεις δεν αστοσε καλώ στην ταξη,ξαναδιαβασε το!
Αν έρθω εγω θα πιω όλα τα τσιπουρα και μετα ????ελα και εσυ
θα σε κλειδωσουμε στο κελαριΑν έρθω εγω θα πιω όλα τα τσιπουρα και μετα ????
Θα χορευω στην μεση του δρομου
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Οχι μονη μου θελω και παρεαθα σε κλειδωσουμε στο κελαρι
μου θυμησες στρατο ερχεται στην μοναδα σημειωση σαμος ενας ελαφρυς διαβιβαστης που στην αναφορα λεει ο διοικητης κλειστε τον στην αποθηκη και απανταει ναι καλε κυριε διοικητα αλλα μαζι με τον λοχιαΟχι μονη μου θελω και παρεα
Φοβουμαι τα σκοτάδια ........
Εσενα θα κλειδωσω σε κελαρι και θα κρυψω το κλειδι ...χα χα χα χα χαμου θυμησες στρατο ερχεται στην μοναδα σημειωση σαμος ενας ελαφρυς διαβιβαστης που στην αναφορα λεει ο διοικητης κλειστε τον στην αποθηκη και απανταει ναι καλε κυριε διοικητα αλλα μαζι με τον λοχια
παλι εγωΕσενα θα κλειδωσω σε κελαρι και θα κρυψω το κλειδι ...χα χα χα χα χα
Και οταν με καλέσει η νικολουλη θα πω ......παλι εγω
παω να σου κανω ασφαλιστικα μετρα και ασφαλτικα εργα να μην μπορεις να ερθειςΚαι οταν με καλέσει η νικολουλη θα πω ......
(Δεν ξερω κάτι την τελευταια φορα που τον ειδα ηταν σε ενα τσιπουραδικο με τους φιλους του μετα χαθηκαν τα ίχνη του )
Χα χα χα χα χα χα
Και τα ματ να φερεις θα ερθω δεν γλυτωνετε κύριε πολυζωη .......παω να σου κανω ασφαλιστικα μετρα και ασφαλτικα εργα να μην μπορεις να ερθεις
οχι ρε πουστη μου ολη την ημερα ποιηματακια και λουλουδια κωλο θα δουμε στις ειδησεις με την ριτσα μπιζογληΚαι τα ματ να φερεις θα ερθω δεν γλυτωνετε κύριε πολυζωη .......
Αχχχχ .....μου τελειωσαν τα ποπ κορν ξεχαστηκα εντελως και σε λιγο αρχιζει το αγαπημενο μου σηριαλοχι ρε πουστη μου ολη την ημερα ποιηματακια και λουλουδια κωλο θα δουμε στις ειδησεις με την ριτσα μπιζογλη
Οπότε όπως καταλαβαίνεις,πιο πιθανό είναι να δεις τον κωλο της μπιζογλη παρά της Έλενας....οχι ρε πουστη μου ολη την ημερα ποιηματακια και λουλουδια κωλο θα δουμε στις ειδησεις με την ριτσα μπιζογλη
μονο απο φωτο ομως το γλυκο δεν φτιαχνεις να φερεις 5-10 κιλα μελομακαρονα να κερασεις τα παιδια α μονο εγω γραφω ωραια θα τα φαω εγωΑχχχχ .....μου τελειωσαν τα ποπ κορν ξεχαστηκα εντελως και σε λιγο αρχιζει το αγαπημενο μου σηριαλ
(Ερωτας φυγας )............
Επειφη ειμαι καλο κοριτσι αυριο θα βαλω φωτο το κεικ που θα φτιαξω .
Να σας γλυκανω λιγο ....χα χα χα χα
τον εχω δει τις ελενας απο πολυ κοντα πιο κοντα δεν γινεται οποτε σκοπος ειναι να δω της μπιζογληςΟπότε όπως καταλαβαίνεις,πιο πιθανό είναι να δεις τον κωλο της μπιζογλη παρά της Έλενας....