Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.560
Αν ειναι να σας δημιουργησω απωθημενα να βγαλω φωτο τα ποδαρακια μου .....Οπότε όπως καταλαβαίνεις,πιο πιθανό είναι να δεις τον κωλο της μπιζογλη παρά της Έλενας....
Αν ειναι να σας δημιουργησω απωθημενα να βγαλω φωτο τα ποδαρακια μου .....Οπότε όπως καταλαβαίνεις,πιο πιθανό είναι να δεις τον κωλο της μπιζογλη παρά της Έλενας....
Μου ηρθε ιδεα θα σταματησω τα ραντεβου και θα ανοιξω ζαχαροπλαστειο .......μονο απο φωτο ομως το γλυκο δεν φτιαχνεις να φερεις 5-10 κιλα μελομακαρονα να κερασεις τα παιδια α μονο εγω γραφω ωραια θα τα φαω εγω
οχι και ποδαρακια δυο μετρα ποδι ιδιο υψος ο ριζοςΑν ειναι να σας δημιουργησω απωθημενα να βγαλω φωτο τα ποδαρακια μου .....
Βγάλε Έλενα τα παιδιά θέλουν φωτογραφίες...Αν ειναι να σας δημιουργησω απωθημενα να βγαλω φωτο τα ποδαρακια μου .....
εγω θα δουλευω υποδοχη μιας και εισαι νουνα μου και ειμαι και κουκλακιΜου ηρθε ιδεα θα σταματησω τα ραντεβου και θα ανοιξω ζαχαροπλαστειο .......
Η κοντη της παρεας αλλα έχω άλλα προσοντα .....χαχαχαχαχαχαοχι και ποδαρακια δυο μετρα ποδι ιδιο υψος ο ριζος
.......και εγω που νομιζα οτι θελουν μονο τον ψυχικο μου κοσμο ...Βγάλε Έλενα τα παιδιά θέλουν φωτογραφίες...
Όχι φωτό θέλουν..........και εγω που νομιζα οτι θελουν μονο τον ψυχικο μου κοσμο ...
Χα χα χα χα χα χα
...και η ψηλη ποια ειναι????? χαχααχΗ κοντη της παρεας αλλα έχω άλλα προσοντα .....χαχαχαχαχαχα
Οχι και κοντη!Η κοντη της παρεας αλλα έχω άλλα προσοντα .....χαχαχαχαχαχα
εμενα δεν θα με χαλαγε και το βυζι σου.......και εγω που νομιζα οτι θελουν μονο τον ψυχικο μου κοσμο ...
Χα χα χα χα χα χα
Η ψηλη εφυγε πηγε κομμωτηριο ......και η ψηλη ποια ειναι????? χαχααχ
καθαριστρια σας εχω βρει καθως και λαντζερισαΛοιπον σοβαρη δηλωση ....
Αν ανοιξω ζαχαροπλαστειο θα προσλαβω αννα και αντριαννα να φτιαχνουμε ολες μαζι κουλουρακια με τα δυο μας τα χερακια ......
συμφωνώ!εμενα δεν θα με χαλαγε και το βυζι σου
ενοιειται λιγο πιο ψηλη απο το καλοριφερ δεν θα πιανει και χωροΟχι και κοντη!
έχεις το ιδανικο ύψος!
Πωπω τι λόγια ειναι αυτα??εμενα δεν θα με χαλαγε και το βυζι σου
μηπως να μου δωσεις κατι αλλο στο στομα να σου δωσω και εγω και να κανουμε ανταλλαγηΠωπω τι λόγια ειναι αυτα??
Πιπέρι στο στόμα η νονα .....
την κοντη θελω εγω ... την "ψηλη" ας την παρει αλλοςΗ ψηλη εφυγε πηγε κομμωτηριο ...
εσυ ετοιμασου παρα της διοικησης δεξι χεριτην κοντη θελω εγω ... την "ψηλη" ας την παρει αλλος