πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Κατσε να σκεφτω αλλωστε χρονο εχω αρκετο .......ρεπαρω !!
Εγω γελω και τραγουδω
Για διασκεδαζω το κοινο ....
Κατσε να σκεφτω αλλωστε χρονο εχω αρκετο .......ρεπαρω !!
Εγω γελω και τραγουδω
Για διασκεδαζω το κοινο ....
Η παρεα μου ειναι λιγο τρελουτσικη βγαινουμε για κρασακι και μετα στην μεση του δρομου ριχνουμε και κανενα χορο περνανε τα αμαξια και μας χαιρετουν οι οδηγοι .....Ετσι , σε όλη σου την ζωή να τραγουδάς και να διασκεδάζεις την Έλενα... Μετά οι άλλοι!!!!!!!!!!!1
Απαπα.. Κρασί!!!!!!!!!! Προσοχή μην μεθύσεις και μετά γίνει...... Και θα λες, δεν φταίω εγώ, το ποτό κλπ...Η παρεα μου ειναι λιγο τρελουτσικη βγαινουμε για κρασακι και μετα στην μεση του δρομου ριχνουμε και κανενα χορο περνανε τα αμαξια και μας χαιρετουν οι οδηγοι .....
Χα χα χα χα χα χα
και στο φαναρι στο δασος χαιδαριου τα ιδια κανουν οι τροφιμοι απο το δαφνιΗ παρεα μου ειναι λιγο τρελουτσικη βγαινουμε για κρασακι και μετα στην μεση του δρομου ριχνουμε και κανενα χορο περνανε τα αμαξια και μας χαιρετουν οι οδηγοι .....
Χα χα χα χα χα χα
Ειδες ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι ......αλλοι εδω αλλοι εκει ..και στο φαναρι στο δασος χαιδαριου τα ιδια κανουν οι τροφιμοι απο το δαφνι
Όντως με χαλαει το ποτο μικρο κοριτσι χυμο πορτοκαλι μονο πρεπει να πινω .....Απαπα.. Κρασί!!!!!!!!!! Προσοχή μην μεθύσεις και μετά γίνει...... Και θα λες, δεν φταίω εγώ, το ποτό κλπ...
Εσένα σε πιάνει το ποτό!!!!!!!!!!!!!!!
τον φεβρουαριο ειναι οι κρισεις στα σωματα ασφαλειας μηπως ειναι η ωρα να αναλαβεις την θεση του αρχιστρατηγου ναπολεωνΕιδες ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε σκορπιοι ......αλλοι εδω αλλοι εκει ..
Αν δεν ταιριαζα με τις φιλεναδες μου δεν θα καναμε παρεα.....
Εγω βεβαια ειμαι η αρχηγος εχω τις παρασερνω ......χα χα χα χα χα
η γλωσσα τι αληθειες λεει η ρουφιανα ο νους σου εκει να τυλιξεις καποιονΌντως με χαλαει το ποτο μικρο κοριτσι χυμο πορτοκαλι μονο πρεπει να πινω .....
Αντε και ανδρακουχο νερο ....
Θα τον τυλιξω σε αλουμινοχαρτο να τον ψησω στο φουρνακι ......η γλωσσα τι αληθειες λεει η ρουφιανα ο νους σου εκει να τυλιξεις καποιον
μωρε θα τον ψησεις ετσι και αλλιως το φουρνακι δεν σου χρειαζεταιΘα τον τυλιξω σε αλουμινοχαρτο να τον ψησω στο φουρνακι ......
Αρκουδα σε βλεπω να αφηνεις τη νταλικα και να γινεσαι webmaster!!!!Καλησπέρα στην παρέα!!! Αν και δε θέλω να χαλάσω το κλίμα, θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες του νήματος.
Διαβάζω για επιστροφή της Άννας και επικρατεί ένα κλίμα χαράς και πανυγηρισμού!
Πέρα από την Έλενα που είναι φίλη της και δεν είχαν χαθεί έτσι κι αλλιώς και ίσως αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Αφήνω απ'έξω και κάποιους σκληρούς "χύστες" που δε μασάνε και πηδούν ότι κινείται!!! Και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πανηγυρίζουν;;; Θεωρώ πως η κοπέλα σταμάτησε επειδή θεώρησε πως βρήκε κάποιο άλλο τρόπο βιοπορισμού ή της προέκυψε κάτι άλλο, θεωρητικά καλύτερο, (δεσμός, έρωτας), δεν ξέρω!!! Για κάποιο λόγο λοιπόν πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το επάγγελμα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να χαιρόμαστε... Αλλά να ευχόμαστε να της είχε πάει καλά η άλλη επιλογή που "ήθελε" ή ίδια να κάνει!!!
Αυτά τα λίγα, μη με παρεξηγήσετε, απλά έτσι μου ήρθε στο μυαλό.
master and commander γίγαντες του κατς και του καράτεΑρκουδα σε βλεπω να αφηνεις τη νταλικα και να γινεσαι webmaster!!!!
Καρδουλα μου η αννα 590 δεν ειναι ανηλικη ειναι μεγαλη γυναικα και η αποφαση της να ξαναερθει στην παρεα μας ηταν καθαρα δικη της ...Καλησπέρα στην παρέα!!! Αν και δε θέλω να χαλάσω το κλίμα, θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες του νήματος.
Διαβάζω για επιστροφή της Άννας και επικρατεί ένα κλίμα χαράς και πανυγηρισμού!
Πέρα από την Έλενα που είναι φίλη της και δεν είχαν χαθεί έτσι κι αλλιώς και ίσως αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Αφήνω απ'έξω και κάποιους σκληρούς "χύστες" που δε μασάνε και πηδούν ότι κινείται!!! Και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πανηγυρίζουν;;; Θεωρώ πως η κοπέλα σταμάτησε επειδή θεώρησε πως βρήκε κάποιο άλλο τρόπο βιοπορισμού ή της προέκυψε κάτι άλλο, θεωρητικά καλύτερο, (δεσμός, έρωτας), δεν ξέρω!!! Για κάποιο λόγο λοιπόν πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το επάγγελμα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να χαιρόμαστε... Αλλά να ευχόμαστε να της είχε πάει καλά η άλλη επιλογή που "ήθελε" ή ίδια να κάνει!!!
Αυτά τα λίγα, μη με παρεξηγήσετε, απλά έτσι μου ήρθε στο μυαλό.
Εμ πως !!!
Αν η ίδια είναι χαρούμενη... Πάω πάσο!!!Καρδουλα μου η αννα 590 δεν ειναι ανηλικη ειναι μεγαλη γυναικα και η αποφαση της να ξαναερθει στην παρεα μας ηταν καθαρα δικη της ...
Επειστρεφει με μεγαλη χαρα ...
Οποτε οσοι την αγαπουν χαιρονται με την χαρα της .....
Στο λεω εγω που ειμαστε μαζι πολλες ωρες ........Αν η ίδια είναι χαρούμενη... Πάω πάσο!!!
Αυτό εννοείται!!! Κάτι άλλο ήθελα να πω όμως, πιο λεπτό!! Anyway ας είναι καλά!!!Στο λεω εγω που ειμαστε μαζι πολλες ωρες ........
Η καθε της αποφαση ειναι νομος για εμενα και γι αυτο εχουμε κρατησει την φιλια μας τα τελευταια 2 χρονια χωρις η μια ποτε μα ποτε να στεναχωρεσει την αλλη .........
Οταν μου ανακοινωσει οτι θελει να ξεκινησει παλι τα ραντεβου της ειπα να κανει παντα αυτο που την ευχαριστει και την κανει χαρουμενη και εγω θα ειμαι διπλα της ......
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ......