gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου εικόνα από την αννα590 ...δεν έχω άποψη καθολουΝα επανέλθει με το καλό η Άννα590 και να δούμε τότε....
Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου εικόνα από την αννα590 ...δεν έχω άποψη καθολουΝα επανέλθει με το καλό η Άννα590 και να δούμε τότε....
Όταν σταματησε εγινε μεγαλο θεμαΕγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου εικόνα από την αννα590 ...δεν έχω άποψη καθολου
για πες,για πες!
Ρωτωντας πας και στην μπολι (Ελενα ) !!!!!!!!για πες,για πες!
Εαν ειναι τοσο "μεγαλη " και ξεχωριστη επειτα απο τοσο καιρο θα πρεπει να ηταν ετοιμη , αλλα ......... !!!!!!Αν είναι έτοιμη Η παραγγελία μας φυσικά .και θα την παραλάβουμε με μεγάλη μας χαρά........
Καλημερα .......
Ειμαι κοριτσι έτοιμο για όλα !!!Εαν ειναι τοσο "μεγαλη " και ξεχωριστη επειτα απο τοσο καιρο θα πρεπει να ηταν ετοιμη , αλλα ......... !!!!!!
Αυτο δεν αμφσβητειτε με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!Ειμαι κοριτσι έτοιμο για όλα !!!
Μπα όχι με έφαγε το σύστημα χαχαχΌταν σταματησε εγινε μεγαλο θεμα
Τωρα που ξανααρχιζει βλεπω με μεγαλη μου εκπληξη οτι παλι γινετε θεμα ......
Ειναι μια γοητευτικη ευγενικη εξυπνη γυναικα που αποφασιζει αυτη και μονο αυτη για τις επιλογες της .....
Ευχομαι να την συναντησεις ......
Οτι αποψη και να εχεις θα ειναι αναξιοπιστη , αφου δεν θεραπευεις την πρωκτοεγκεφαλικη αναστομωση που εχεις !!Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω καθόλου εικόνα από την αννα590 ...δεν έχω άποψη καθολου
Νάτος πάλι;;; που ήσουν εσύ ρε λεβέντη;;;;ρε μπας και σε πήρανε τηλέφωνο;;;χαχαχαχΟτι αποψη και να εχεις θα ειναι αναξιοπιστη , αφου δεν θεραπευεις την πρωκτοεγκεφαλικη αναστομωση που εχεις !!
Ναι το ακουσα απο το alert oτι τους ξεφυγες , κακομοιρη .Νάτος πάλι;;; που ήσουν εσύ ρε λεβέντη;;;;ρε μπας και σε πήρανε τηλέφωνο;;;χαχαχαχ
αδερφε μπορει απλα να ηθελε να ξεουραστει λιγο, χωρις να υπαρχει ερωτας. αυτη η δουλεια σου δινει αυτη την δυνατοτητα, αν ποτε νιωεσεις οτι εχουν αδειασει οι μπαταριες σου σε αντιθεση με τις δικες μας δουλειεςΚαλησπέρα στην παρέα!!! Αν και δε θέλω να χαλάσω το κλίμα, θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες του νήματος.
Διαβάζω για επιστροφή της Άννας και επικρατεί ένα κλίμα χαράς και πανυγηρισμού!
Πέρα από την Έλενα που είναι φίλη της και δεν είχαν χαθεί έτσι κι αλλιώς και ίσως αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Αφήνω απ'έξω και κάποιους σκληρούς "χύστες" που δε μασάνε και πηδούν ότι κινείται!!! Και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πανηγυρίζουν;;; Θεωρώ πως η κοπέλα σταμάτησε επειδή θεώρησε πως βρήκε κάποιο άλλο τρόπο βιοπορισμού ή της προέκυψε κάτι άλλο, θεωρητικά καλύτερο, (δεσμός, έρωτας), δεν ξέρω!!! Για κάποιο λόγο λοιπόν πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το επάγγελμα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να χαιρόμαστε... Αλλά να ευχόμαστε να της είχε πάει καλά η άλλη επιλογή που "ήθελε" ή ίδια να κάνει!!!
Αυτά τα λίγα, μη με παρεξηγήσετε, απλά έτσι μου ήρθε στο μυαλό.
δεν της λες να ξεκινησει το σαββατοκυριακοΚαλημερα ......
Ναι απο βδομαδα θα ειναι στην παρεα μας παλι !!
Χαχαχ εγώ τους ξεφεύγω καμιά φορά ...εσύ είσαι δούλος ρε κακομοιρηηη. Τι να κάνεις κι εσύ δεν σε παρεξηγωΝαι το ακουσα απο το alert oτι τους ξεφυγες , κακομοιρη .
Δεν ξερω ποια μερα ακριβως θα ξεκινησει το μονο που ξερω ειναι απο εδομαδα .........δεν της λες να ξεκινησει το σαββατοκυριακο
Περαστικα , αλλα δυσκολο τα βλεπω .Χαχαχ εγώ τους ξεφεύγω καμιά φορά ...εσύ είσαι δούλος ρε κακομοιρηηη. Τι να κάνεις κι εσύ δεν σε παρεξηγω
το καλω τακτικα μπας και βγαλω γραμμη πρωτοςΔεν ξερω ποια μερα ακριβως θα ξεκινησει το μονο που ξερω ειναι απο εδομαδα .........
Θα ισχυει το νουμερο που ειχε ηδη .
Θα χαρώ να σε ξαναδώ να γράφεις για εμένα για να δω την εξέλιξη της μουνοδουλειασης που έχεις.Περαστικα , αλλα δυσκολο τα βλεπω .
Δεν θα το κανω γιατι θα σε αφήσω να γινεις καλα με πιστοποιητικο γιατρου και τοτε ΜΠΟΡΕΙ , μεχρι τοτε ξανα ολοψυχα περαστικα , φουκαριαρα κρυφοαδελφουλα .Θα χαρώ να σε ξαναδώ να γράφεις για εμένα για να δω την εξέλιξη της μουνοδουλειασης που έχεις.
ΕΓΡΑΨΕΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑεί κι εσύ μαρή όλο ουαου και ουαου