Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.054
Ελα να μου κανεις παρεα ......Με παρεα θα ηταν πιο καλα πιστευω.
Σε 6 ωρες απο τωρα θα εισαι σπιτι μου ........
Μην αργησεις !!!!
Ελα να μου κανεις παρεα ......Με παρεα θα ηταν πιο καλα πιστευω.
Ντυνομαι και ξεκιναω. Τον δρομο τον ξερω. Βαλε ξυλα στο τζακι. Ειμαι κρυουλιαρης.Ελα να μου κανεις παρεα ......
Μην αργησεις !!!!
θα ερθει με το ρουντολφ το ελαφι πετωντας δεν θα αργησει χαχαχαΕλα να μου κανεις παρεα ......
Μην αργησεις !!!!
Φουλ το εχω και ζεστο τσαγακι ....Ντυνομαι και ξεκιναω. Τον δρομο τον ξερω. Βαλε ξυλα στο τζακι. Ειμαι κρυουλιαρης.
Θα σε ξυπνησω με ενα γλυκο φιλακι.Φουλ το εχω και ζεστο τσαγακι ....
Αν κοιμαμε ξυπναμε γλυκα ....
χιουμορ το κρυφοαδελφουλα δεν το λες τελος τον παντων ας κανω και εγω κατι ξεχωριστο σημεριςΧιουμορ κανει ..........
Βλέπω άρχισες και εσύ τους καφέδες ????χιουμορ το κρυφοαδελφουλα δεν το λες τελος τον παντων ας κανω και εγω κατι ξεχωριστο σημερις
οπως λεει και το τραγουδι ολα για το φουστανι που την ζημια την κανειΒλέπω άρχισες και εσύ τους καφέδες ????
Η αλήθεια είναι οτι ξεφυγε λίγο εχθες η κατασταση κατι που με στεναχωρει πολυ ....
Καλημέρα .....
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα ηθικά διλήμματα κάποιων, όπως του πιο πάνω φίλου. Η Άννα όπως έγραψε και η Έλενα είναι μεγάλη κοπέλα και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν την υποχρεώσαμε να επιστρέψει, αφού όμως επιστρέφει εγώ χαίρομαι γιατί περνούσα υπέροχα μαζί της κι όταν με το καλό επιστρέψει πιστεύω ότι θα εξακολουθώ να περνάω πολύ καλά.Καλησπέρα στην παρέα!!! Αν και δε θέλω να χαλάσω το κλίμα, θα ήθελα να θέσω έναν προβληματισμό που μου γεννήθηκε διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες του νήματος.
Διαβάζω για επιστροφή της Άννας και επικρατεί ένα κλίμα χαράς και πανυγηρισμού!
Πέρα από την Έλενα που είναι φίλη της και δεν είχαν χαθεί έτσι κι αλλιώς και ίσως αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Αφήνω απ'έξω και κάποιους σκληρούς "χύστες" που δε μασάνε και πηδούν ότι κινείται!!! Και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες. Οι υπόλοιποι για ποιο λόγο πανηγυρίζουν;;; Θεωρώ πως η κοπέλα σταμάτησε επειδή θεώρησε πως βρήκε κάποιο άλλο τρόπο βιοπορισμού ή της προέκυψε κάτι άλλο, θεωρητικά καλύτερο, (δεσμός, έρωτας), δεν ξέρω!!! Για κάποιο λόγο λοιπόν πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το επάγγελμα και γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να χαιρόμαστε... Αλλά να ευχόμαστε να της είχε πάει καλά η άλλη επιλογή που "ήθελε" ή ίδια να κάνει!!!
Αυτά τα λίγα, μη με παρεξηγήσετε, απλά έτσι μου ήρθε στο μυαλό.
+1Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα ηθικά διλήμματα κάποιων, όπως του πιο πάνω φίλου. Η Άννα όπως έγραψε και η Έλενα είναι μεγάλη κοπέλα και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν την υποχρεώσαμε να επιστρέψει, αφού όμως επιστρέφει εγώ χαίρομαι γιατί περνούσα υπέροχα μαζί της κι όταν με το καλό επιστρέψει πιστεύω ότι θα εξακολουθώ να περνάω πολύ καλά.
Εάν θέλουμε πραγματικά το καλό των "εργαζόμενων" κοριτσιών τότε θα πρέπει να είμαστε κύριοι στις συναντήσεις μας και να τις σεβόμαστε για τις υπέροχες στιγμές ηδονής που μας χαρίζουν.
Σε συνειδητοποιημένες κοπέλες αρκεί να συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει, σε ανήλικα κορίτσια ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΜΑΣΤΕ αντίθετοι και αρνητικοί .
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ....Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα ηθικά διλήμματα κάποιων, όπως του πιο πάνω φίλου. Η Άννα όπως έγραψε και η Έλενα είναι μεγάλη κοπέλα και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν την υποχρεώσαμε να επιστρέψει, αφού όμως επιστρέφει εγώ χαίρομαι γιατί περνούσα υπέροχα μαζί της κι όταν με το καλό επιστρέψει πιστεύω ότι θα εξακολουθώ να περνάω πολύ καλά.
Εάν θέλουμε πραγματικά το καλό των "εργαζόμενων" κοριτσιών τότε θα πρέπει να είμαστε κύριοι στις συναντήσεις μας και να τις σεβόμαστε για τις υπέροχες στιγμές ηδονής που μας χαρίζουν.
Σε συνειδητοποιημένες κοπέλες αρκεί να συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει, σε ανήλικα κορίτσια ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΜΑΣΤΕ αντίθετοι και αρνητικοί .
για αυτο και εγω που ειμαι αθωα ψυχουλα εχω εσενα νουνα να με καθοδηγειςΣυμφωνω απολυτα μαζι σου ....
Όταν σταμάτησε η άννα τα ραντεβου δέχθηκα ψυχολογικό πόλεμο .....
(Απο παιδια που την ηξεραν )
Και τωρα που ξαναρχιζει η κοπελα τα ραντεβου με ρωτανε στο βαιμπερ διαφορα .....
Και ξαναλεω δεν ειναι ανηλικη που την καθοδηγω εγω !!
Ενηλικας ειναι που ξερει πολυ καλα τι κάνει......
Ο κάθε ενηλικας ειναι υπευθυνος των πραξεων του ....
Τα ανηλικα δεν ειναι υπευθυνα των πραξεων τους γιατι ειναι αθωες ψυχουλες .....
Τα φιλια μου !!!
Εχω ξεχασει οτι ειμαι η νονα σου κατι θα σου παρω για τις γιορτες !!για αυτο και εγω που ειμαι αθωα ψυχουλα εχω εσενα νουνα να με καθοδηγεις
ποτε θα παμε για την μασερατι ?
παλι τα ιδια αρχισες ολο κατι και κατι στο τελος θα την βγαλεις με σοκοφρετα απο το περιπτεροΕχω ξεχασει οτι ειμαι η νονα σου κατι θα σου παρω για τις γιορτες !!
Δεν θα μπω στον κοπο να σου απαντησω γιατι ήρθες να πεταξεις τις μπηχτεε σου και να αποχωρισεις !!!...ωπ, τι εγινε εδω?!?!?!
Λελουδικα περιμεναμε, κλωναρια που τσακωνονται μας ηρθαν.
Ποιηση περιμεναμε, τραγωδια μας βγηκε.
Φωτογραφιες sexy περιμεναμε, καταγγελτικος λογος μας ηρθε (συγνωμη κιολας που μπαινουμε στο Μπου για πηδημα κ καβλαντα).
Μαγκες χαλαρωστε κ κοιταξτε να περναμε καλα κ να βγαζουμε γουστα!
Δεν θα μπω στον κοπο να σου απαντησω γιατι ήρθες να πεταξεις τις μπηχτεε σου και να αποχωρισεις !!!
Δεν σε υποχρεωνει κανενας ουτε να βλεπεις τα λουλουδια μας ουτε τα ποιηματα μας ....
Εισαι ειρωνικος ....
Γιατι άραγε ???
Εσυ ξερεις καλυτερα .....
Την καλημερα μου ......