πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
ποτε θα φυγεις κανα κοντινο ταξιδακι μεχρι την παταγονια να τα πω λιγο και εγω με το γκομενακικαλημέρα φίλε συνδαιτημονα!
ποτε θα φυγεις κανα κοντινο ταξιδακι μεχρι την παταγονια να τα πω λιγο και εγω με το γκομενακικαλημέρα φίλε συνδαιτημονα!
Άλλες τον τρώνε και ζοριζονται και αλλες τον τρωνε και δροσιζονται ...μια χαρά χαλαροί είμαστε
κάποιοι,κάποιες φαίνεται να ζορίζονται!
καλημέρα σας
εγω ξερω για δροσερα αγορια εχει και κοριτσια δροσερα ? και τον μουσακα τον τρωνε κρυοΆλλες τον τρώνε και ζοριζονται και αλλες τον τρωνε και δροσιζονται ...
(Τον μουσακα εννοω μην παρεξηγηθω )
Εγώ τον απολαμβάνω ζεστο τον μουσακα ...εγω ξερω για δροσερα αγορια εχει και κοριτσια δροσερα ? και τον μουσακα τον τρωνε κρυο
εγω παλι το τρωω ντιλιβερυΕγώ τον απολαμβάνω ζεστο τον μουσακα ...
Αλλωστε ποτε δεν τρωω ξαναζεσταμενω φαγητο ....
Εγω τρωω τον ντελιβερα με τα ματια μου ...χαχαχαχαχαχεγω παλι το τρωω ντιλιβερυ
καταλαβα το επομενο θυμα της μεδουσαςΕγω τρωω τον ντελιβερα με τα ματια μου ...χαχαχαχαχαχ
Η νουνά είπε φέτος μόνο σοκολάτες για να μην γίνει κακομαθημένο....Ξεχνά ο μικρούλης, μπας και πετύχει την μαζερατιΕχω ξεχασει οτι ειμαι η νονα σου κατι θα σου παρω για τις γιορτες !!
Εσύ πολύ ντελίβερυ παίζεις και δεν κάνει καλό...... Έτσι κάνεις και στο εφαγε η πόρσε..... (αν στο ΄έφαγε...)εγω παλι το τρωω ντιλιβερυ
Κανένα ηθικό δίλημμα δεν έχω αδερφέ!!! Απλά, όπως και στην εργασία μου, "χαίρομαι" όταν κάποιος βγαίνει στη σύνταξη υγιής ή κάνει μια επιτυχημένη επαγγελματική αλλαγή. Αν για κάποιο λόγο (ενδεχόμενη αποτυχία) επιστρέψει στη δουλειά, ναι μεν είναι ευχάριστο που θα είμαστε πάλι μαζί αλλά ΔΕΝ χαίρομαι που δεν τα κατάφερε και πρέπει να γυρίσει.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα ηθικά διλήμματα κάποιων, όπως του πιο πάνω φίλου. Η Άννα όπως έγραψε και η Έλενα είναι μεγάλη κοπέλα και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Δεν την υποχρεώσαμε να επιστρέψει, αφού όμως επιστρέφει εγώ χαίρομαι γιατί περνούσα υπέροχα μαζί της κι όταν με το καλό επιστρέψει πιστεύω ότι θα εξακολουθώ να περνάω πολύ καλά.
Εάν θέλουμε πραγματικά το καλό των "εργαζόμενων" κοριτσιών τότε θα πρέπει να είμαστε κύριοι στις συναντήσεις μας και να τις σεβόμαστε για τις υπέροχες στιγμές ηδονής που μας χαρίζουν.
Σε συνειδητοποιημένες κοπέλες αρκεί να συμπεριφερόμαστε όπως πρέπει, σε ανήλικα κορίτσια ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΜΑΣΤΕ αντίθετοι και αρνητικοί .
Επ αυτού αν και έχω τοποθετηθεί , θα σου πρότεινα να το σταματήσεις, και όταν θέλει η Αννα , ας γράψει μόνη της...Συμφωνω απολυτα μαζι σου ....
Όταν σταμάτησε η άννα τα ραντεβου δέχθηκα ψυχολογικό πόλεμο .....
(Απο παιδια που την ηξεραν )
Και τωρα που ξαναρχιζει η κοπελα τα ραντεβου με ρωτανε στο βαιμπερ διαφορα .....
Και ξαναλεω δεν ειναι ανηλικη που την καθοδηγω εγω !!
Ενηλικας ειναι που ξερει πολυ καλα τι κάνει......
Ο κάθε ενηλικας ειναι υπευθυνος των πραξεων του ....
Τα ανηλικα δεν ειναι υπευθυνα των πραξεων τους γιατι ειναι αθωες ψυχουλες .....
Τα φιλια μου !!!
τι να φαει συνταξη απο τον ΟΓΑ περνειΕσύ πολύ ντελίβερυ παίζεις και δεν κάνει καλό...... Έτσι κάνεις και στο εφαγε η πόρσε..... (αν στο ΄έφαγε...)
Και την πόρσε πως την κυκλοφορεί???τι να φαει συνταξη απο τον ΟΓΑ περνει
συλλεκτικη ειναι 30 χρονων αυτοκινητο επαιρνε τις επιδοτησεις επι ανδρεα και τις εκανε αυτοκινηταΚαι την πόρσε πως την κυκλοφορεί???
Αν στην έφαγε με την σύνταξη του ΟΓΑ, ας τα....Ούτε η μαζεράτι σε σώζει... Κάποιο προσόν θα έχει ο ατιμούλης
σύντομα,αλλά την Maserati πάρτη σε μαυρο!ποτε θα φυγεις κανα κοντινο ταξιδακι μεχρι την παταγονια να τα πω λιγο και εγω με το γκομενακι
Κατανοητή η σκέψη σου. Θα σου πω οτι έχει βάση. Βασικά συμφωνούμε στο ευχάριστο (θα είμαστε πάλι μαζί).Κανένα ηθικό δίλημμα δεν έχω αδερφέ!!! Απλά, όπως και στην εργασία μου, "χαίρομαι" όταν κάποιος βγαίνει στη σύνταξη υγιής ή κάνει μια επιτυχημένη επαγγελματική αλλαγή. Αν για κάποιο λόγο (ενδεχόμενη αποτυχία) επιστρέψει στη δουλειά, ναι μεν είναι ευχάριστο που θα είμαστε πάλι μαζί αλλά ΔΕΝ χαίρομαι που δεν τα κατάφερε και πρέπει να γυρίσει.
Δεν μέμφομαι κανέναν, ίσως να είναι δύσκολο να αποδώσω στο γραπτό λόγο ακριβώς αυτό που εννοώ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου ..Επ αυτού αν και έχω τοποθετηθεί , θα σου πρότεινα να το σταματήσεις, και όταν θέλει η Αννα , ας γράψει μόνη της...
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το συνεχίζουμε , ειδικά απο την στιγμή που η ίδια δεν συμμετέχει...
Καλή μέρα να έχουμε και κοίτα να παρηγορήσουμε το παλικάρι που του έφαγαν την κοπέλα (αν έγινε) με δόλωμα την πόρσε, λες και δεν έχει η κοπελιά βούληση.....
εε τώρα .... Και της ..... έπεσαν τα σάλια με ένα τουτού 30 χρόνων και τρέχει απο πίσω...συλλεκτικη ειναι 30 χρονων αυτοκινητο επαιρνε τις επιδοτησεις επι ανδρεα και τις εκανε αυτοκινητα
Δεν σου μιλαω εσενα ...σύντομα,αλλά την Maserati πάρτη σε μαυρο!
σιγά μη το έφαγα,μια βόλτα το πήγα στη θαλασσα!Εσύ πολύ ντελίβερυ παίζεις και δεν κάνει καλό...... Έτσι κάνεις και στο εφαγε η πόρσε..... (αν στο ΄έφαγε...)