πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Σε λίγο θα βλέπεις μόνο εμένα.....άσε τον Μπιλ μόνο γαυρους και τσίπουρα ονειρεύεται χαχαχαΚριμα θα προτιμουσα να εβλεπες εμενα στα ονειρα σου ......
Ούτε καν Βραζιλία????.....ο γαυρος γαυρο ονειρεύεται...χιχιχιτο ματς ξύπνιος το έβλεπα,όταν την πέσω για ύπνο θα δούμε!
Ο Rudolph να υποθεσω,τα σεβη μου!
Ο Rudolph να υποθεσω,τα σεβη μου!
από κέρατο δεν πέθανε κανείς, άσε που δεν αφήνει σημαδι!
Μέρες χαρας που έρχονται ειπα να στλίσω τα χριστουγεννα ειναι η μεγάλη μου αδυναμία .......Ο Rudolph να υποθεσω,τα σεβη μου!
το άφησε στην καμινάδα του τζακιου χτες βράδυ που χαλαρωνες?Μέρες χαρας που έρχονται ειπα να στλίσω τα χριστουγεννα ειναι η μεγάλη μου αδυναμία .......
Ευχομαι ο αι βασιλης να μας φερει υγεια και χαρα στις καρδιες μας ....
(Εμενα μου το εφερε το δωρο πιο νωρις )................
εμενα θα μου το φερει η νουνα μου εχουμε ραντεβου εδω την δευτεραΜέρες χαρας που έρχονται ειπα να στλίσω τα χριστουγεννα ειναι η μεγάλη μου αδυναμία .......
Ευχομαι ο αι βασιλης να μας φερει υγεια και χαρα στις καρδιες μας ....
(Εμενα μου το εφερε το δωρο πιο νωρις )................
Granturismo μαύρο να παρεις!!!εμενα θα μου το φερει η νουνα μου εχουμε ραντεβου εδω την δευτερα
αυτο θα μου παρει η νουνα μου που ειναι λαρτζ 0-100 3sec την πατησες μαφιοζε μετα θα παω να κανω προσθετικη χαιτης μιας και ειναι cabrio θα το ανοιγω το καλοκαιρι να μου ανακατευει την χαιτη ο αεραςGranturismo μαύρο να παρεις!!!
συνοπτικά λοιπόν με το...Όταν σταματησε εγινε μεγαλο θεμα
Τωρα που ξανααρχιζει βλεπω με μεγαλη μου εκπληξη οτι παλι γινετε θεμα ......
Ειναι μια γοητευτικη ευγενικη εξυπνη γυναικα που αποφασιζει αυτη και μονο αυτη για τις επιλογες της .....
Ευχομαι να την συναντησεις ......
καλορίζικο, όταν κάνεις πρόσθετικη ρίξε σύρμα,είμαι δότης μαλλιών,κάθε έξη μήνες τα αραιωνω!!!αυτο θα μου παρει η νουνα μου που ειναι λαρτζ 0-100 3sec την πατησες μαφιοζε μετα θα παω να κανω προσθετικη χαιτης μιας και ειναι cabrio θα το ανοιγω το καλοκαιρι να μου ανακατευει την χαιτη ο αερας
MC20 Cielo
Discover Maserati's new spyder: the MC20 Cielo, and find all the details regarding its engine, colors and functionalities. Explore the new spyder now!www.maserati.com
καλορίζικο, όταν κάνεις πρόσθετικη ρίξε σύρμα,είμαι δότης μαλλιών,κάθε έξη μήνες τα αραιωνω!!!
Αν πίνεις και το απογευμα καφεδακια πως θα κοιμηθεις το βραδυ ????
γι αυτο τα πινω να μην κοιμηθωΑν πίνεις και το απογευμα καφεδακια πως θα κοιμηθεις το βραδυ ????
Ντριν ντριν.... Και τότε ξύπνησες!!!!!!!!!!!!!αυτο θα μου παρει η νουνα μου που ειναι λαρτζ 0-100 3sec την πατησες μαφιοζε μετα θα παω να κανω προσθετικη χαιτης μιας και ειναι cabrio θα το ανοιγω το καλοκαιρι να μου ανακατευει την χαιτη ο αερας
MC20 Cielo
Discover Maserati's new spyder: the MC20 Cielo, and find all the details regarding its engine, colors and functionalities. Explore the new spyder now!www.maserati.com
Ας παρει τα βουνα εκει μπορει να turismo μονο !!!! χαχαGranturismo μαύρο να παρεις!!!