πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.101
- Πόντοι
- 12.056
Τον χειμώνα θα εκδώσω την συλλογη μου ........
Στα εγκαινια θα εισαστε καλεσμένοι
Τον χειμώνα θα εκδώσω την συλλογη μου ........
Στα εγκαινια θα εισαστε καλεσμένοι
ειπαμε εχει ντερτιΚαλημερα
(Παλι ξεχασες το ΜΟΥ )
ΑΧΧΧΧΧΧ !!!
Πιθανον θα εννοεις γυμνή ??Μία πιο αποκαλυπτική
Εγω κύριε πολυζωη μαλώνω ειμαι λιγο αυστηρη ο φιλος μας ο μπιλ ξεχναει λιγο και αναγκαζομαι να του υπενθιμιζω καποια πραγματα .ειπαμε εχει ντερτι
το πηρε το ευρηκαΕγω κύριε πολυζωη μαλώνω ειμαι λιγο αυστηρη ο φιλος μας ο μπιλ ξεχναει λιγο και αναγκαζομαι να του υπενθιμιζω καποια πραγματα .
Το (ΜΟΥ ).........που ηταν ????
Οχι το πηρε το ΣΚΙΠ .......το πηρε το ευρηκα
δεν θα διαφωνησω γιατι απο καθαριστηκα ξερεις καλυτεραΟχι το πηρε το ΣΚΙΠ .......
Αν βαλουμε κουιζ καθαριστικων θα χασετε .....δεν θα διαφωνησω γιατι απο καθαριστηκα ξερεις καλυτερα
νουνα εμενα ποτε θα μου γνωρισεις καμια φιλη σουΑν βαλουμε κουιζ καθαριστικων θα χασετε .....
Εκει εχω παρει πτυχια και το μεταπτυχιακο μου .....
Χαχαχαχαχαχαχα
Τα χριστουγενννα ......νουνα εμενα ποτε θα μου γνωρισεις καμια φιλη σου
προικα εχει? γιατι εγω εχω την μασερατιΤα χριστουγενννα ......
Εχει την ομορφια της για προικα !προικα εχει? γιατι εγω εχω την μασερατι
η σοφια λορεν ειναι ? οχι τιποτα αλλο για να την χωθω στον ετσι τις μονικαςΕχει την ομορφια της για προικα !
Οχι η πενελοπε κρουζ ειναι που έχει και πιο φυσικη ομορφιά !!!η σοφια λορεν ειναι ? οχι τιποτα αλλο για να την χωθω στον ετσι τις μονικας
δεν μου λεει τιποτα τα ειχα μαζι της κατι μηνες και την εδιωξα γιατι ηταν πολυ κρυοκωληΟχι η πενελοπε κρουζ ειναι που έχει και πιο φυσικη ομορφιά !!!
καλως τον πολυ υσηχια σημερα γενικος παντου λες και ειναι 15αυγουστος
Ξενυχτησες εχθες να δεις τον ζηκο και τωρα πινεις καφεδακι να συνελθεις ???
εεε και τι να κανει ο κοσμος ....θα κανονισει το βραδυ να παρει το κοριτσι που περναει καλα ειναι αναγκη να γραφει συνεχεια σαν κι εμας.καλως τον πολυ υσηχια σημερα γενικος παντου
μωρε δεν λεω εδω εξω γενικος δεν κυκλοφορει κοσμοςεεε και τι να κανει ο κοσμος ....θα κανονισει το βραδυ να παρει το κοριτσι που περναει καλα ειναι αναγκη να γραφει συνεχεια σαν κι εμας.