billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
που κατάγεται απο το κορλεονε της Πελοποννήσου να υπενθυμίσω!εδω ολοκληρες ερυθρες ταξιαρχες σκουπισα στον δον κορλεονε θα μασησω
που κατάγεται απο το κορλεονε της Πελοποννήσου να υπενθυμίσω!εδω ολοκληρες ερυθρες ταξιαρχες σκουπισα στον δον κορλεονε θα μασησω
Φάε εμενα αλλα θα βαρυστομαχιάσεις ........με στεναχωρεις πολυ παω να φαω δυο μικρες πιτσες jumbo
Welcome to the Elena's fan club!Κάνεις δεν είναι τέλειος και αυτό μας κάνει και μοναδικούς. Όταν υπάρχει σεβασμός πρώτα από όλα προς τον εαυτό μας και μετά προς τα υπόλοιπα όντα (άνθρωποι, ζωντανά) τότε νομίζω πως όλα βρίσκουν το δρόμο τους. Πάντως για να το γυρίσω προς εσένα, μπορεί να έχουμε βρεθεί προς το παρόν μόνο μια φορά, αλλά σε όλα σου είσαι αξιοθαύμαστη. Με κέρδισες με το χαρακτήρα σου και φυσικά με την παρουσία σου.
ειπαμε να φαω κατι οχι να τρεχω για πλυση στομαχουΦάε εμενα αλλα θα βαρυστομαχιάσεις ........
Χαχαχαχαχαχαχα
εγω απο κλαμπ μονο το κλαμπ σαντουιτς ξερωWelcome to the Elena's fan club!
Θα πίνει σε άλλη καφετέρια καφέεχω θυμαρισιο μελι συνεχιστε εγω θα πιω το καφεδακι μου πριν σκασει μυτη ο λουμιδης
κολλητός του φον μαζωχ!!!φιλε μου μαζοχας ?
σε ποιο σημείο ακριβώς?Αν μου ζητησεις συγνωμη με ενα φιλάκι θα σε συγχωρέσω ......
πολλα μαζευεις δον - φον επλιζω να μην στην πεσει το ΣΔΟΕκολλητός του φον μαζωχ!!!
πιθανον γιατι καποιες σερβιρουν και παξιμαδακι και εσυ νουνα ουτε εναν κουραμπιε παλι τσιγγουνιες κανειςΘα πίνει σε άλλη καφετέρια καφέ
Ειναι και γυριστρούλης .....
Χα χα χα χα χα
Εκει που καιγομαι πολυ θελω να νοιωσω το φιλί ...........κολλητός του φον μαζωχ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ποιο σημείο ακριβώς?
κατάλαβα, στη πανεμορφη μυτούλα!Εκει που καιγομαι πολυ θελω να νοιωσω το φιλί ...........
κριμα το παληκαρι ας ελπισουμε τελευταια στιγμη να βγαλει εισητηριο χωρις επιστροφη για γουαδελουπηΕκει που καιγομαι πολυ θελω να νοιωσω το φιλί ...........
Εγω τσιγγουνα ???πιθανον γιατι καποιες σερβιρουν και παξιμαδακι και εσυ νουνα ουτε εναν κουραμπιε παλι τσιγγουνιες κανεις
τωρα θα αρπαξει πολλα χρονια ειναι αυτη η κατασταση δυστυχως και οι επιστημονες δεν κανουν κατικατάλαβα, στη πανεμορφη μυτούλα!
και σου είπα μην κάθεσαι στον ήλιο θα αρπάξεις!
πηγαινε μια βολτα στο πρωτο φτου φτου μακρυα απο ολους μας να βγαλεις δυο τρεις φωτογραφιες απο το καφενειοΕγω τσιγγουνα ???
Ολο τα λουλουδια του κηπου μου εχω ανεβασει φωτο στο νημα μου ...
Στερεψαν οι φωτο θα αναγκαστω να βγαλω φωτο και τον κηπο της γειτονισσας μου ........
κάτω από το πρώτο,δίπλα στα γραφεία τελετών έχει γαμω τα ουζερι,με ιδιοκτήτη από το λεωνιδιο!πηγαινε μια βολτα στο πρωτο φτου φτου μακρυα απο ολους μας να βγαλεις δυο τρεις φωτογραφιες απο το καφενειο
ελεος ρε ασε κανα τσιπουραδικο για εμαςκάτω από το πρώτο,δίπλα στα γραφεία τελετών έχει γαμω τα ουζερι,με ιδιοκτήτη από το λεωνιδιο!
Θα σου στείλω φώτο από εκεί!
Α,δεν μπορώ είναι η αδυναμία μου!ελεος ρε ασε κανα τσιπουραδικο για εμας
μετά την Έλενα φυσικά!Α,δεν μπορώ είναι η αδυναμία μου!
Και εγω που νομιζα οτι η αδυναμία σου ειμαι εγω .......Α,δεν μπορώ είναι η αδυναμία μου!