Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.874
Ναι αλλά ο Λάζαρος τα σούκου εξαφανίζεται........αφου πολιουχος του νηματος ειναι ο λαζαρος
Ναι αλλά ο Λάζαρος τα σούκου εξαφανίζεται........αφου πολιουχος του νηματος ειναι ο λαζαρος
εχουμε μετωπα ανοιχτα εκτος συνορων φιλε μουΚαι κει κάπου στο βάθος βλέπετε.......μια οπτασία.....την Έλενα....
τιμωρια τοτε μην το συζητας καθολουΝαι αλλά ο Λάζαρος τα σούκου εξαφανίζεται........
Τωρα καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν το κανω αυτο πλεον ...........Και εκεί αλλά σε κάτι είναι ασυναγώνιστη και πολύ έμπειρη!
εψηνες καφεδες?Τωρα καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν το κανω αυτο πλεον ...........
Στις αρχες όταν πρωτοξεκινησα ..
Έψηνα πιτσες στον ξυλοφουρνο .....εψηνες καφεδες?
μηπως ηταν χοτ ντογκΈψηνα πιτσες στον ξυλοφουρνο .....
Guten morgen mein Sonnenschein.Μείνε κοντά σε εκείνους τους ανθρώπους που φερνουν τον ήλιο στη ζωή σου...........
Καλημερουδια
Όποιος πρόλαβε πρόλαβε!Τωρα καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν το κανω αυτο πλεον ...........
Καλημέρα Αγαπημένε μου δάσκαλεGuten morgen mein Sonnenschein.
Να εχεις υπεροχη εβδομαδα ευχομαι.
........ είσαι και μαρτυριάρηςΌποιος πρόλαβε πρόλαβε!
Είχες τρελάνει κόσμο πάντως !!!
Δεν λέω τίποτε άλλο θα τα πούμε από κοντά σύντομα........ είσαι και μαρτυριάρης
........ είσαι και μαρτυριάρης
τα εχω πει εδω μεσα ολοι κουτσομποληδες ειναιΔεν λέω τίποτε άλλο θα τα πούμε από κοντά σύντομα
..........με μεγαλη μου χαραΔεν λέω τίποτε άλλο θα τα πούμε από κοντά σύντομα
...........βρες το μονος σουτα εχω πει εδω μεσα ολοι κουτσομποληδες ειναι
για πειτε βρε δεν θα το μαθει κανεις
...........βρες το μονος σου
Πάμε όλοι μαζί το ΣΚ Σε ένα μπαράκι να ξεσαλώσουμε ....
Ωπα,τώρα μου εξηψες την περιέργεια, τι τι?Τωρα καταλαβα τι εννοεις αλλα δεν το κανω αυτο πλεον ...........
ευκαιρια να κανεις και γαμπροπαζαροΠάμε όλοι μαζί το ΣΚ Σε ένα μπαράκι να ξεσαλώσουμε ....
Ωπαααααα !!!
.......σσσσσσσσ.....θα στο πω ψιθυριστά να μην το ακούσει κανένας άλλοςΩπα,τώρα μου εξηψες την περιέργεια, τι τι?
φιλε μου μαφιοζε δεν εχεις κανενα τροπο να την κανουμε να μιλησειΩπα,τώρα μου εξηψες την περιέργεια, τι τι?