billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.094
- Πόντοι
- 5.956
,,που τέτοια τύχη,δυστυχώς έχω πολύ καιρό να συναντήσω την Έλενα, είμαι απαραδεκτος!ε βεβαια μετα το πινελο που σου εκανε αρχισαμε τα γοητευτικε κλπ
,,που τέτοια τύχη,δυστυχώς έχω πολύ καιρό να συναντήσω την Έλενα, είμαι απαραδεκτος!ε βεβαια μετα το πινελο που σου εκανε αρχισαμε τα γοητευτικε κλπ
ειπαμε η στροφη σου προς την γειτονα ιταλια σε εχει αποπροσανατολισει,,που τέτοια τύχη,δυστυχώς έχω πολύ καιρό να συναντήσω την Έλενα, είμαι απαραδεκτος!
ενω τον παραγγειλα τελικα ο μλκ ο ντελιβερας μου εφερε φρεντο καπουτσινοΜείνε κοντά σε εκείνους τους ανθρώπους που φερνουν τον ήλιο στη ζωή σου...........
Καλημερουδια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Μείνε κοντά σε εκείνους τους ανθρώπους που φερνουν τον ήλιο στη ζωή σου...........
Καλημερουδια
Απαραδεκτες πολλες απουσιες !!!,,που τέτοια τύχη,δυστυχώς έχω πολύ καιρό να συναντήσω την Έλενα, είμαι απαραδεκτος!
μην στεναχωριεσαι θα καθαρισει ο σισιλιανος μαφιοζοςΑπαραδεκτες πολλες απουσιες !!!
Καλημέρα γλυκιά Έλενα μια και λέμε για απουσίες έχω πολλές εγώ αλλά θα το διορθώσω σύντομα!Απαραδεκτες πολλες απουσιες !!!
Οι δικές σου απουσίες είναι δικαιολογημένες ......Καλημέρα γλυκιά Έλενα μια και λέμε για απουσίες έχω πολλές εγώ αλλά θα το διορθώσω σύντομα!
Βαλε μια τάξη κυριε πολυζωημην στεναχωριεσαι θα καθαρισει ο σισιλιανος μαφιοζος
δινουν πρωινη αναφορα
Ωραίο το βιντεάκι σου χωρίς να είναι πρόστυχο έχεις τον τρόπο σου αλλά εκεί που έχεις ταλέντο είναι αλλού!Οι δικές σου απουσίες είναι δικαιολογημένες ......
Όταν νιώσεις έτοιμος εγώ θα σε περιμένω........
Τα φιλια μου
και με active member υποκρουση, μερακλου σε βρισκωΤα επόμενα 8 δευτερόλεπτα αύριο...........
τι ταξη να βαλω? εγω τριτη δημοτικου παω? ειμαι πολυ μικρος ακομηΒαλε μια τάξη κυριε πολυζωη
μην μας πεις στο φλαουτο γιατι εχει και μικρα παιδια εδω μεσαΩραίο το βιντεάκι σου χωρίς να είναι πρόστυχο έχεις τον τρόπο σου αλλά εκεί που έχεις ταλέντο είναι αλλού!
αφου πολιουχος του νηματος ειναι ο λαζαροςΖωντάνεψε το νήμα μετά από ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο...
Και εκεί αλλά σε κάτι είναι ασυναγώνιστη και πολύ έμπειρη!μην μας πεις στο φλαουτο γιατι εχει και μικρα παιδια εδω μεσα
μην πεις και προς θεου μην το γραψεις τετοιαν ωρα μετα της 12.00 την νυχταΚαι εκεί αλλά σε κάτι είναι ασυναγώνιστη και πολύ έμπειρη!
Και κει κάπου στο βάθος βλέπετε.......μια οπτασία.....την Έλενα....Μα δεν το σταμάτησα ποτέ!