Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.560
Ευχομαι ολος ο κοσμος να ειναι καλα μερες γιορτινες ερχονται και θα ευχηθω να εχουμε υγεια .....Να περνάς καλά και να είσαι καλά......
Ευχομαι ολος ο κοσμος να ειναι καλα μερες γιορτινες ερχονται και θα ευχηθω να εχουμε υγεια .....Να περνάς καλά και να είσαι καλά......
Άξιος ο εικονοληπτης...
Το πρωτο ραντεβου μας ηταν επεισοδιακο ........Αυτη η φωτογραφια τα ξεκινησε ολα..,..τα υπολοιπα ειναι ιστορια
Προτιμω να μου στειλεις Viber....Καλησπέρα Έλενα. Επειδή μάλλον δεν είδες το πρωϊνό μηνυματάκι θα ήθελα να μας πεις αν θα είσαι Αθήνα μέχρι τις γιορτές μπας και καταφέρουμε να σε ξαναδούμε μέχρι τότε.
γιατι ρε γλυκια μου μονο 8 δευτερολεπτα;;
Τα επόμενα 8 δευτερόλεπτα αύριο...........γιατι ρε γλυκια μου μονο 8 δευτερολεπτα;;
Ωραία φώτο,όποιος μείνει ομως μόνο σε αυτή έχει χάσει το 90% τουλαχιστον αυτων που μπορει να δωσει το υπέροχο πλάσμα με το όνομα Έλενα!Αυτη η φωτογραφια τα ξεκινησε ολα..,..τα υπολοιπα ειναι ιστορια
αυτους φιλε μονο σε κιλοΚαι τους γαυρους????
πονηρουλη αρχισες το πινελο παλι εεεΝομίζω η έκτη είναι η ζωγραφική,κοινώς πινέλο!
ε βεβαια μετα το πινελο που σου εκανε αρχισαμε τα γοητευτικε κλπΚαλημέρα γοητευτικε άντρα......
Ρε μανία με τους γάμους!
Εγώ σε θέλω ελεύθερη και ωραία!!!
........και εγω σε θελω πολυ
Μα δεν το σταμάτησα ποτέ!πονηρουλη αρχισες το πινελο παλι εεε
ετσι πρεπει πολυ καλα επραξες την τεχνη σου πρεπει να την εξελισεις καθημεριναΜα δεν το σταμάτησα ποτέ!